Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
13.10.2017
Odbojkarska zveza Slovenije s spodnjo izjavo za javnost podaja odziv na zapis Mednarodne odbojkarske zveze o t.i. Volleyball Nations League, objavljen na spletni strani www.fivb.org.
 
10.10.2017
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je priredilo sprejem za športnike, prejemnike medalj z najpomembnejših tekmovanj v zadnjem obdobju. Sprejema se je udeležila tudi slovenska moška odbojkarska reprezentanca.
 
10.10.2017
Evropska odbojkarska zveza CEV bo na Bledu izvedla seminar za mlade in nadarjene sodnike, na katerem bodo predavatelji spregovorili o različnih vidikih sojenja, predvsem pa skušali svoje znanje in izkušnje prenesti na njihove najbolj obetavne naslednike.
 
5.9.2017
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca si je z osmim mestom na evropskem prvenstvu zagotovila doslej najvišjo uvrstitev na evropski jakostni lestvici. Naši odbojkarji po novem namreč zasedajo visoko osmo mesto, dekleta so zdaj 23.
 
1.8.2017
Mednarodna odbojkarska zveza FIVB je objavila lestvico za leto 2017, na kateri so se slovenski odbojkarji povzpeli za sedem mest in tako zasedajo 23. mesto. Dekleta se v svetovni razvrstitvi (lestvica še za 2016) nahajajo na 115. mestu.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Povezave
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEDNARODNI PRESTOPI
 

 
Elektronski certifikat
obvestilo FIVB-ja (ang)
navodila (ang)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trenerji
 

Izobraževalni spletni portal za odbojkarske trenerje

www.siplayer.si