Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
21.6.2017
Predsednik OZS Metod Ropret in generalni sekretar OZS Gregor Humerca sta se vrnila iz Luksemburga, kjer sta z vodstvom CEV opravila več sestankov v povezavi z organizacijo EP 2019, s spremembo formata tekmovanja v svetovni ligi in s spremembo pravil na SP do 23 let v Ljubljani.
 
18.6.2017
V 75. letu starosti nas je po dolgi in hudi bolezni zapustil Zdravko Silič z Bleda.
 
5.5.2017
Komisija za odbojko na mivki pri ZOSS je razpisala izpit za nove sodnike v odbojki na mivki, ki bo v soboto, 13. maja, v Športnem parku Ludus v ljubljanskih Črnučah.
 
3.5.2017
Slovenska moška odbojkarska reprezentanca, ki je začela s pripravami na kvalifikacije za svetovno prvenstvo, se je z odtisi dlani, ki so jih fantje odtisnili na papir, vključila v projekt Skupaj smo večji, skozi katerega skupaj ustvarjamo največjo sestavljeno risbo na svetu.
 
29.4.2017
V Rimu bo ta vikend potekal zaključni turnir odbojkarske Lige prvakov, na katerem se bodo za prestižni naslov med seboj pomerile ekipe Sir Sicoma Colussi Perugia, Cucine Lube Civitanova, Berlin Recycling Volleys in Zenit Kazan. Čast soditi na turnirju je doletela slovenskega sodnika Blaža Marklja.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Povezave
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEDNARODNI PRESTOPI
 

 
Elektronski certifikat
obvestilo FIVB-ja (ang)
navodila (ang)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trenerji
 

Izobraževalni spletni portal za odbojkarske trenerje

www.siplayer.si