Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
29.4.2017
V Rimu bo ta vikend potekal zaključni turnir odbojkarske Lige prvakov, na katerem se bodo za prestižni naslov med seboj pomerile ekipe Sir Sicoma Colussi Perugia, Cucine Lube Civitanova, Berlin Recycling Volleys in Zenit Kazan. Čast soditi na turnirju je doletela slovenskega sodnika Blaža Marklja.
 
24.4.2017
Pekrčan David Gril se je po več kot dvesto odsojenih mednarodnih odbojkarskih tekmah poslovil od piščalke. Zlasti borbeno razpoloženih gledalcev v Draču ne bo nikoli pozabil.
 
10.4.2017
V 73. letu starosti nas je po težki bolezni zapustil starosta mariborske in slovenske odbojke Emil Milan Primec. Rojen 09.02.1944 v Hočah se je odbojki zapisal že v osnovni šoli in ji ostal zvest do konca svojega življenja.
 
31.3.2017
Češka odbojkarska zveza bo gostiteljica srednjeevropskega veteranskega prvenstva, ki bo pod okriljem Srenjeevropskega združenja MEVZAin organizacije Veteran Volleyball od 29. junija do 2. julija potekalo v Ostravi. Prijave bodo odprte do 31. maja.
 
29.3.2017
Odbojkarska zveza Slovenije je v sodelovanju s Slovensko protidopinško agencijo SLOADO začela izvajati aktivnosti v okviru Dneva čistega športa, Play True Day, namenjenega promociji boja proti dopingu in širitvi ideje o čistem športu.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Povezave
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEDNARODNI PRESTOPI
 

 
Elektronski certifikat
obvestilo FIVB-ja (ang)
navodila (ang)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trenerji
 

Izobraževalni spletni portal za odbojkarske trenerje

www.siplayer.si