Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
26.2.2017
V soboto, 25. februarja, je na Rogli potekal Zimski olimpijski dan, s katerim je Olimpijski komite Slovenije obeležil 1 leto do zimskih olimpijskih iger, ki bodo prihodnje leto v južnokorejskem Pjongčangu! Na festivalu se je predstavila tudi odbojka na snegu.
 
16.2.2017
V Ankaranu so se predstavniki Odbojkarske zveze Slovenije in Društva odbojkarskih trenerjev Slovenije sestali s predsednikom ZSŠDI Ivanom Peterlinom, ki je bil tokrat tudi v vlogi predstavnika Italijanske odbojkarske zveze FIPAV ter se pogovarjali o tesnejšem sodelovanju, ki bi vodilo k razvoju odbojke na obeh straneh meje.
 
1.2.2017
Evropska odbojkarska zveza CEV je razpisala natečaj, s katerim išče logotip in slogan za svoj razvojni projekt Odbojka v šoli. Zmagovalec natečaja si bo aprila lahko ogledal zaključni turnir lige prvakov, na katerem bodo nastopili najboljši ženski in moški evropski klubi.
 
19.1.2017
Obiskovalci spletne strani www.odbojka.si in strokovni svet Odbojkarske zveze Slovenije so izbrali najboljšo odbojkarico in odbojkarja leta 2016. Za najboljšo odbojkarico je bila izbrana Tina Grudina, naziv najboljšega odbojkarja pa je pripadel Tinetu Urnautu. Najboljši trener pri ženskah za leto 2016 je postal Gašper Ribič, pri moških pa Marko Brumen.
 
12.1.2017
V soboto in nedeljo, 14. in 15. januarja 2017, bo dolina pod Poncami šestič zapored gostila Svetovni dan snega, prvič se bo predstavila odbojka na snegu. Poleg Planice bodo istočasno podobne snežne aktivnosti organizirane v več kot 40 državah sveta.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Povezave
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEDNARODNI PRESTOPI
 

 
Elektronski certifikat
obvestilo FIVB-ja (ang)
navodila (ang)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Trenerji
 

Izobraževalni spletni portal za odbojkarske trenerje

www.siplayer.si