Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

GEN-I Volley - Črnuče 0:3

objavljeno dne: 11.03.2018

V drugem krogu zelene skupine sta se v Prvačini pomerila GEN-I Volley in ekipa Črnuč. Zmage z 0:3 (-22, -23, -23) so se po izenačeni igri razveselili gostje.

ŠD Prvačina, gledalcev 100, sodnika: Kern, Markelj

 

GEN-I Volley:  Filiputti(6), Godnič (2), Gadnik (14), Nanut (L), Krašna, Paliska (14), Kavčič (2), Perovič (9). Trener Matjaž Stanič

 

Črnuče: Hafner (1), Čopi (13), Tepič (2), Kumer (L), Jurič (6), Donik (10), Kumer (17), Uršič (2), Valenčič (1). Trener Marko Brumen

 

V uvodnem nizu druge tekme v skupini za obstanek se je tekma začela zelo izenačeno. Domačini so v postavi Gadnik, Godnič, Nanut (L), Filiputti, Paliska, Perovič in Kavčič, pod vodstvom Matjaža Staniča, ki je zamenjal Radeta Dačoviča, zaigrali zelo borbeno. Do prvega tehničnega odmora so si priborili tri točke prednosti. Po prekinitvi so gostje z odličnim začetnim udarcem ulovili prednost in na drugi tehnični odmor odšli s točko naskoka. Domači odbojkarji so v ključnih trenutkih pokazali preveč  nezbranosti in gostje so prvi niz dobili z rezultatom 22:25.

 

Začetek drugega niza je bil, tako kot že uvodni, zelo izenačen. Razlika do prvega tehničnega odmora je bila le točka v prid domačinov. Zelo dobro so blok postavljali domači igralci, predvsem Filiputti. Pa vendar so gostje z odličnimi servisi na drugo tehnično prekinitev zopet odšli s točko prednosti. V napadu sta blestela predvsem Čopi in Kumer pri gostih ter Gadnik pri domačih. Tekma se je do konca seta igrala borbeno na obeh straneh, a vendarle je gostom uspelo iztržiti tudi zmago v drugem nizu, tokrat s 25:23.

 

V tretjem setu so na prvi tehnični odmor odšli gostje z dvema točkama prednosti. Na račun dobrih začetnih udarcev Paliske in Peroviča so bili domači igralci tik za petami gostom, ki so na drugi tehnični odmor odšli s točko razlike. Gostitelji, ki pod vodstvom trenerja Staniča igrajo bolj sproščeno, so tudi v zadnjem nizu popustili v ključnem trenutku in morali priznati premoč gostom, ki so se zmage veselili z minimalno razliko, s 23:25.  


avtor: GEN-I Volley
foto: GEN-I Volley
 
 
POŠLJI NOVICO