Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

GEN-I Volley - Krka 1:3

objavljeno dne: 03.03.2018

V 1. krogu zelene skupine so odbojkarji ekipe GEN-I Volley izgubili proti ekipi Krke iz Novega Mesta. V Mestni dvorani v Novi Gorici so priznali premoč z rezultatom 0:3 (-20, -19, -21).

Mestna dvorana Nova Gorica, gledalcev 80, sodnika: Jovanovič, Milojevič

 

GEN-I Volley: Filiputti (2), Gadnik (11), Nanut (2), Godnič(3), Krašna(1), Paliska(9), Kavčič (7), Perovič(10), Marušič (L). Trener Rade Dačovič

 

Krka: Erpič (8), Vrhovšek(13), Kosmina(8), Pucelj(3), Bregar(13), Turk(12), Borin(L).  Trener Jože Časar

 

Tekmo so domačini pričeli z okrnjeno postavo, na mestu libera je tokrat zaigral Marušič, pozna pa se tudi odsotnost poškodovanega Komela. Gostje so prvi set  popolnoma prevladali nad domačimi igralci. Na prvi tehnični time out so odšli z delnim izidom 1:8, ki so ga uspešno držali tudi do drugega (8 - 16) . Domači igralci so se nato le uspeli zbrati in zmanjšali zaostanek. Prvi set se je tako končal z rezultatom 20:25.

 

V drugem setu so domačini prikazali veliko boljšo igro, na prvi tehnični time out so odšli s točko prednosti (8:7). Nato pa so gostje z odličnim blokom v katerem je blestel Bregar in odličnim napadom zopet pokazali premoč in po drugem tehničnem odmoru (13:16) so razliko samo še povečali in set dobili z rezultatom (19:25).

 

Tretji set se je zopet začel z dobro igro domačinov, po prvem tehničnem time outu so zopet vodili za eno točko (8:7). Do drugega tehničnega odmora so se z nekaj atraktivnimi akcijami uspešno upirali razigranim Novomeščanom, pri katerih sta v napadu izstopala predvsem  Turk in Vrhovšek. Z neubranljivim napadom Turka so gostje zaključili zadnjo točko tretjega niza z rezultatom (21:25).


avtor: GEN-I Volley
foto: GEN-I Volley
 
 
POŠLJI NOVICO