Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

GEN-I Volley - Panvita Pomgrad 0:3

objavljeno dne: 10.02.2018

Odbojkarji ekipe Gen-I volley so v Novi Gorici odigrali tekmo 16.kroga 1. DOL proti ekipi Panvita Pomgrad in izgubili z rezultatom 0:3 (-23, -14, -21 ).

Športna dvorana Nova Gorica, gledalcev 70, sodnika Pevc, Zajec

 

GEN-I Volley: Paliska, Gadnik, Marc (L), Filiputti, Perovič, Nanut, Godnič, Marušič, Krašna

 

Panvita Pomgrad: Grut, Rojnik, Flisar, Javornik, Bogožalec, Hrastovec (L), Kasnik

 

Prvi set sta obe ekipi začeli precej izenačeno in obetala se je dobra odbojkarska predstava. Goričani so igrali brez poškodovanega Komela, ekipi pa se je pridružil izkušeni Gadnik. Ekipi sta bili izenačeni, na obeh straneh so svojo nalogo dobro opravili blokerji in obrambni igralci in gledalci so videli nekaj dobrih napadalnih in obrambnih akcij. Po napetem nizu je bila sreča na strani gosujoče ekipe in set se je zaključil v prid gostov.

 

Začetek drugega seta so domačini popolnoma popustili in do prvega tehničnega odmora so si gosti priigrali prednost, ki so jo do drugega tehničnega odmora še povečali. Domačini nikakor niso sestavili homogene igre, gostje so dobro odigrali v bloku in uspešno ustavljali izkušenega Gadnika in Palisko. Do konca seta so gostje še povečali razliko in domačo ekipo pustili na 14. točki.

 

Tretji set je obetal boljšo igro, do prvega tehničnega odmora so se domači igralci dobro upirali, vendar so po drugem tehničnem odmoru domačini napravili preveč napak da bi lahko ogrozili dobro razpoložene goste iz Murske Sobote.


avtor: GEN-I Volley
foto: GEN-I Volley
 
 
POŠLJI NOVICO