Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

SiPlayer Fram - Calcit Volley 0:3

objavljeno dne: 09.11.2017

Odbojkarji Calcit Volleyja so v osmini finala pokala Slovenije gostovali v Framu. Branilci pokalnega naslova so 3:0 (13, 18, 12) premagali domači SiPlayer Fram in se brez večjih težav uvrstili v četrtfinale

Varovanci Gašperja Ribiča so tekmo v Framu vzeli resno, brez podcenjevanja. Tudi začetna postava z Radoslavom Gilom, Maxsonom Pereiro, Juretom Okrogličem, Andrejem Štembergar Zupanom, Žanom Novljanom, Sašem Štalekarjem in Klemnom Hribarjem na mestu prostega igralca je govorila o tem, da Kamničani ničesar ne mislijo prepustiti naključju. Razlika v kakovosti se je pokazala že v uvodnem nizu, v drugem so domačini še nudili dostojen odpor, v tretjem, v katerem je priložnost za igro dobil tudi Jure Lakner, ki je že v prvih dveh nizih hodil na servise, pa je bilo vse v znamenju kamniške ekipe. Zanjo je nekaj iger v tretjem nizu odigral tudi Luka Lazar.

 

Kamničani, ki so se tako že uvrstili v četrtfinale Pokala Slovenije, bodo na svojega nasprotnika morali počakati še teden dni, najverjetneje pa bo to kanalski Salonit, ki je na prvi tekmi četrtfinala, s 3:0 (23, 15, 17), premagal GEN-I Volley. Povratna tekma bo prihodnjo sredo v Novi Gorici.


avtor: Miha Štamcar
foto: Klemen Brumec
 
 
POŠLJI NOVICO