Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

V Murski Soboti drugi turnir za DP U19 in kampi

objavljeno dne: 09.07.2017

V Murski Soboti bo 15. in 16. 7. 2017 drugi turnir za Pokal Slovenije v starostni skupini do 19 let. Turnir bo odigran na petih novih igriščih na Letnem kopališču Murska Sobota. Prijava na turnir je še vedno možna in se zaključi v sredo, 12. julija, ob polnoči.

V Murski Soboti bo 15. in 16. 7. 2017 novoustanovljena Cona.center, razvojno vozlišče odbojke na mivki, organizirala drugi turnir za državno prvenstvo v odbojki na mivki v kategoriji U19. Organizatorski dvojec sestavljata nekdanja odbojkarja Alojz Kerec in Marko Savić. Za prvouvrščene tri ekipe pri fantih in dekletih spominski pokal prispeva župan Mestne občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek.

 

Registracija ekip in žreb bosta v soboto, med 9:00 in 10:00 na Letnem kopališču v Murski Soboti, Kopališka ulica 2. Organizator v soboto popoldne pripravlja tudi spremljevalni program, ekshibicijski turnir, All Stars vs. VIP gospodarstveniki. Izmed nekdanjih odbojkarjev iz Pomurja so nastop na njem že potrdili Dejan Fujs, Roman Ratkai, Sašo Topovšek in Bojan Novak.

 

Na turnir je trenutno prijavljenih sedemnajst fantovskih in petnajst dekliških parov. Prijave so še vedno možne, in sicer do srede, 12. julija, prek prijavne strani Odbojkarske zveze Slovenije na povezavi: http://www.odbojka.si/mivka/bv_prijave/bv_prijave_ml

 

Zaključne tekme bodo odigrane v prekrasnem ambientu soboškega olimpijskega kopališča, v nedeljo, 16. 7., v popoldanskih urah.

 

Za vse ekipe, ki bodo prenočile v Murski Soboti organizator vabi, da se oglasijo na elektronski naslov info@cona.center za pravočasno rezervacijo nastanitve v Dijaškem domu Murska Sobota.

 

V Murski Soboti bodo v okviru Cona.Center v treh terminih potekali tudi kampi za odbojko na mivki, namenjeni tako osnovnošolcem kot srednješolcem, ne glede na obstoječe znanje odbojke. Več informacij o trening kampih na: http://www.cona.center/


avtor: Cona.Center
 
 
POŠLJI NOVICO