Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
27.7.2016
Pred začetkom Ljubljana Beach Volley Challenga, ki bo v četrtek, 28. julija, so organizatorji predstavili njegov pomen in cilje, želje pred prvimi nastopi pa sta razgrnila tudi ambasadorja turnirja Erika Fabjan in Nejc Zemljak, ki bosta s svojima partnerjema naskakovala najvišja mesta.
 
26.7.2016
V četrtek se na Kongresnem trgu v Ljubljani začenja tretji zaporedni Ljubljana Beach Volley Challenge, pred katerim sta njegova ambasadorja Erika Fabjan in Nejc Zemljak posnela zanimiv promocijski spot.
 
13.7.2016
Samo še 17 dni nas loči do največjega spektakla v odbojki na mivki pri nas – Ljubljana Beach Volley Challenga 2016, ki bo že tretjič zapored potekal v organizaciji Odbojkarske zveze Slovenije na Kongresnem trgu v Ljubljani. Mednarodni turnir bo letos na sporedu od 28. do 30. julija.
 
10.5.2016
Od 28. do 30. julija se bo na Kongresnem trgu v Ljubljani že tretje leto zapored odvijal mednarodni turnir Ljubljana Beach Volley Challenge, največji spektakel v odbojki na mivki pri nas, za katerega organizatorji napovedujejo, da bo potekal na še višji ravni kot doslej.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji
 
 

Organizatorji :

 
 
 
 
 
 
 
Sofinanciranje :
 
 
 
Sponzorji :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Zavarovalnica Triglav, d.d.
 
 
 
 
 
 
 
Medijski pokrovitelji :
 
 
 
 
 
 
 
Partnerji :