Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
24.7.2016
Monika Potokar in Erika Fabjan ter Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik so novi državni prvaki v odbojki na mivki, ki se je v soboto pozno ponoči končalo v Kranju.
 
23.7.2016
Prvi dan glavnega turnirja državnega prvenstva v odbojki na mivki ni bilo presenečenj ne v moški, niti v ženski konkurenci. Vseh osem ekip, ki se je uvrstilo v polfinale
 
22.7.2016
V okviru odbojkarskega dogajanja na mestni ploščadi v Kranju smo videli tudi zaključne boje državnega prvenstva pod 21 let.
 
21.7.2016
Z današnjimi kvalifikacijami za nastop na glavnem turnirju se začenja letošnje člansko državno prvenstvo v odbojki na mivki. To je enaindvajseto državno prvenstvo dvojic na mivki, najuspešnejši do sedaj pa je bil Jasmin Čuturič, ki je zabeležil 8 naslovov državnega prvaka, prvo leto z Igorjem Komadino, nato pa sedem s Samom Miklavcem. V ženski konkurenci je največ naslovov osvojila Nataša Cingerle (6).
 
8.7.2016
Ploščad pred mestno občino v Kranju bo letošnje poletje dva tedna posvečena festivalu odbojke na mivki. V dogodku, imenovanem Beachfest 2016, se bodo med 12. in 23. julijem zvrstili kar štirje projekti, ki bodo združili ljudi vseh starosti in nivojev znanja odbojke na enem igrišču v centru Kranja.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji