Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
1.8.2015
Brazilki Pauline Alves in Paula Hoffman ter Čeha Jan Dumek in Robert Kufa so zmagovalci mednarodnega turnirja Ljubljana Beach Volley Challenge v Ljubljani. Drugo mesto so osvojili Johanna in Alice Rohkamper ter Nejc Zemljak in Aljoša Urnaut, tretjega pa Erika Fabjan in Monika Potokar ter Jernej Potočnik in Simon Frühbauer.
 
31.7.2015
Na mednarodnem turnirju v odbojki na mivki, Ljubljana Beach Volley Challenge, so znani vsi polfinalisti. Tako pri moških kot pri ženskah sta si nastop med najboljšo četverico zagotovila po dva slovenska para, ob naših odbojkarjih pa se bodo za zmago potegovali še Brazilca in Čeha ter Avstralki in Brazilki.
 
31.7.2015
Najboljši slovenski in priznani tuji odbojkarji in odbojkarice na mivki se merijo na mednarodnem turnirju Ljubljana Beach Volley Challenge, po prvem delu tekmovanja pa so znani tudi že vsi četrtfinalisti. Tako v ženski kot v moški konkurenci bodo med osmerico najboljših parov nastopile po štiri slovenske dvojice.
 
3.7.2015
Na tridnevnem turnirju Ljubljana Beach Volley Challenge 2015, ki bo od 30.7. - 1.8.2015 potekal na Kongresnem trgu v središču Ljubljane, se bo v sklopu uradnega programa predstavila tudi Odbojkarska šola ACH Zmajček, ki deluje pod okriljem Športnega društva Fitt Črnuče.
 
3.6.2015
Ljubitelji odbojke na mivki so z lanskim mednarodnim turnirjem, organiziranim v središču Ljubljane, dodobra prišli na svoj račun, saj je dvodnevni poletni dogodek postregel z vrhunskim tekmovalnim delom ekip iz Slovenije, Avstralije, Argentine, Brazilije, ZDA, Nemčije, Avstrije, Estonije in Hrvaške.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji
 
 
Organizatorji :
 
 
 
 
Sofinanciranje :
 
 
 
Sponzorji :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Medijski pokrovitelji :
 
 
 
 
 
 
Partnerji :