Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
5.8.2014
Po zaključku ljubljanskega spektatkla v odbojki na mivki, turnirja Ljubljana Beach Volley Challenge, je čas za prve ocene. O dogajanju na Kongresnem trgu in o načrtih za prihodnost smo spregovorili s predsednikom Odbojkarske zveze Slovenije, g. Metodom Ropretom.
 
3.8.2014
Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak ter Dalida Vernier in Kelly Claes so zmagovalci ljubljanskega spektakla v odbojki na mivki. Pokeršnik in Zemljak sta pred nabito polnimi tribunami premagala Avstrijca Michaela Murauerja in Floriana Schnetzerja, pri dekletih pa je bila hrvaško-ameriška naveza boljša od Brazilke Pauline Alves de Silva in Avstrijke Susannah Kreuzriegler.
 
2.8.2014
V večernih urah bomo dobili zmagovalce mednarodnega turnirja v odbojki na mivki, Ljubljana Beach Volleyball Challenge. Pri moških bo v finalu zagotovo zaigrala vsaj ena slovenska dvojica, saj bosta Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak zaigrala proti Danijelu Pokeršniku in Juretu Petru Bedraču, medtem ko domači ljubitelji odbojke na mivki pri dekletih vse upe polagajo na Jeleno Pešič in Ano Skarlovnik, ki sta se edini uspeli uvrstiti med štiri najboljše ekipe.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pokrovitelji
 
 
Organizatorja :
 
 
 
Sponzorji :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Medijski pokrovitelji :
 
 
 
 
 
Partnerji :