Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
22.2.2018
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta zaključila z nastopi na turnirju svetovne serije v Iranu. V boju za uvrstitev med najboljših šestnajst dvojic sta morala z 1:2 (14, -15, -13) priznati premoč Latvijcema Haraldsu Regzi in Kristapsu Smitsu.
 
6.2.2018
Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki se je vrnila iz Avstrije, kjer je opravila del priprav na turnirje svetovne lige. Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik bodo s treningi nadaljevali v Ljubljani, fanta pa bosta že čez dober teden odpotovala na prvi turnir v Iran.
 
31.1.2018
Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je pod vodstvom selektorja Jasmina Čuturića začela s pripravami na letošnjo sezono. Glavnino treningov bodo Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik opravili v Avstriji in Ljubljani, prvi turnir bo 20. februarja v Iranu.
 
6.1.2018
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta na turnirju svetovne serije v Haagu osvojila končno 17. mesto. Uvrstitev med najboljših šestnajst dvojic sta jima preprečila Kanadčana O'Gorman in Saxton, ki sta bila boljša z 2:0 v nizih.
 
4.1.2018
Slovenska odbojkarja na mivki, Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta si na turnirju svetovne serije v Haagu priigrala nastop na glavnem delu turnirja. Slovenskima predstavnicama Tjaši Jančar in Tjaši Kotnik se skozi kvalifikacije ni uspelo prebiti.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
POLETNI KAMP
 

25. - 30. junij 2018
Čateške toplice