Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
27.2.2018
Slovenskim odbojkarjem na mivki se ni uspelo prebiti skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije major v Fort Lauderdalu. Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta izgubila z Litvancema Arnasu Rumsevičiusu in Lukasu Kazdailisu, Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik pa z Rusinjama Nadeždo Makroguzovo in Svetlano Kolomino.
 
26.2.2018
V Fort Lauderdalu v ZDA se začenja elitni turnir svetovne serije v odbojki na mivki, na katerem bomo svoje predstavnike prvič imeli tudi Slovenci. Na Floridi bomo lahko spremljali predstave Nejca Zemljaka in Danijela Pokeršnika ter Tjaše Jančar in Tjaše Kotnik.
 
22.2.2018
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta zaključila z nastopi na turnirju svetovne serije v Iranu. V boju za uvrstitev med najboljših šestnajst dvojic sta morala z 1:2 (14, -15, -13) priznati premoč Latvijcema Haraldsu Regzi in Kristapsu Smitsu.
 
6.2.2018
Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki se je vrnila iz Avstrije, kjer je opravila del priprav na turnirje svetovne lige. Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik bodo s treningi nadaljevali v Ljubljani, fanta pa bosta že čez dober teden odpotovala na prvi turnir v Iran.
 
31.1.2018
Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je pod vodstvom selektorja Jasmina Čuturića začela s pripravami na letošnjo sezono. Glavnino treningov bodo Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik opravili v Avstriji in Ljubljani, prvi turnir bo 20. februarja v Iranu.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
POLETNI KAMP
 

25. - 30. junij 2018
Čateške toplice
Utrinki 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KOLEDAR TEKMOVANJ
 

OBVESTILO

Koledar tekmovanj v
okviru državnega
prvenstva v odbojki
na mivki za mlade
bo objavljen v
začetku aprila 2018