Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
3.7.2015
V MESTNEM SREDIŠČU - Najboljši način, kako šport približati širši množici je, da ga premakneš tja, kjer se množica zadržuje. V mestno središče, na Kongresni trg. 250 ton mivke v 8 x 8 m širokem polju, je na nek način najavilo novo obdobje slovenske scene odbojke na mivki.
 
3.7.2015
Na tridnevnem turnirju Ljubljana Beach Volley Challenge 2015, ki bo od 30.7. - 1.8.2015 potekal na Kongresnem trgu v središču Ljubljane, se bo v sklopu uradnega programa predstavila tudi Odbojkarska šola ACH Zmajček, ki deluje pod okriljem Športnega društva Fitt Črnuče.
 
2.7.2015
Slovenske odbojkarice na mivki se bodo na polfinalnem turnirju kvalifikacij za olimpijske igre v Riu de Janeiru pomerile z ekipami Litve, Belgije in Ukrajine in se skušale prebiti na zaključni turnir, na katerega vodita prvo in drugo mesto. Polfinale bo septembra v Litvi.
 
28.6.2015
Na Nizozemskem poteka svetovno prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem se za prestižni naslov svetovnih prvakov bori po 48 moških in ženskih dvojic. Na enem od prizorišč prvenstva, v Scheveningenu, so ljubitelji odbojke postavili tudi nov Guinnessov rekord.
 
28.6.2015
V Preddvoru je v dveh prekrasnih dneh potekal 1.turnir za skupno točkovanje državnega prvenstva do 17.let. Nastopilo je 43 parov v obeh konkurencah, 22 pri dekletih in 21 pri fantih.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registracija društev
 

Za registracijo društva (kluba) (KI JE ŽE ČLAN OZS) za odbojko na mivki je potrebno na email brane@odbojka.si oziroma andreja@odbojka.si posredovati obvestilo (zadošča že en stavek) s katerim obveščate OZS, da želite imeti društvo (klub) registrirano tudi za odbojko na mivki.

Preden lahko Vaše društvo/klub navedemo kot beach volley klub, morate imeti med drugim tudi poravnano letno članarino v višini 150 EUR.

Igralci bodo lahko nato, ko se bodo registrirali za turnirje na spletni strani www.odbojka.si izbrali, da želijo nastopati za Vaš klub. Prijave na turnirje se bodo začele v naslednjih dneh tako, da je še zdaj dobra priložnost za registracijo društva/kluba.