Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
1.8.2015
Brazilki Pauline Alves in Paula Hoffman ter Čeha Jan Dumek in Robert Kufa so zmagovalci mednarodnega turnirja Ljubljana Beach Volley Challenge v Ljubljani. Drugo mesto so osvojili Johanna in Alice Rohkamper ter Nejc Zemljak in Aljoša Urnaut, tretjega pa Erika Fabjan in Monika Potokar ter Jernej Potočnik in Simon Frühbauer.
 
31.7.2015
Na mednarodnem turnirju v odbojki na mivki, Ljubljana Beach Volley Challenge, so znani vsi polfinalisti. Tako pri moških kot pri ženskah sta si nastop med najboljšo četverico zagotovila po dva slovenska para, ob naših odbojkarjih pa se bodo za zmago potegovali še Brazilca in Čeha ter Avstralki in Brazilki.
 
31.7.2015
Najboljši slovenski in priznani tuji odbojkarji in odbojkarice na mivki se merijo na mednarodnem turnirju Ljubljana Beach Volley Challenge, po prvem delu tekmovanja pa so znani tudi že vsi četrtfinalisti. Tako v ženski kot v moški konkurenci bodo med osmerico najboljših parov nastopile po štiri slovenske dvojice.
 
30.7.2015
Na Kongresnem trgu v Ljubljani je v okviru mednarodnega turnirja Ljubljana Beach Volley Challenge potekal tudi zaključni turnir državnega prvenstva za mlajše kategorije, ki je najuspešnejšim mladim odbojkarjem in odbojkaricam na mivki prinesel naslove državnih prvakov.
 
30.7.2015
Četrtkove kvalifikacije so nastop na mednarodnem turnirju Ljubljana Beach Volley Challenge prinesle Avstrijkama Danieli Fankauser in Suzanne Kreuzigier ter Hrvaticama Sari Radanović in Maji Roško, pri moških pa sta zadnji dve prosti mesti pripadli Jerneju in Gašperju Vrhuncu ter Jerneju Potočniku in Simonu Fruchbauerju.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mivka - PRIJAVE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mokronog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BV DP Kranj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEV festival
 

ŠRC Ljubljana Šentvid

13. in 14. avgust

 
Spletna prijava možna
 do 10.08.2015
 

Več informacij

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zabava na mivki