Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
11.9.2016
Zmagovalca srednjeevropskega prvenstva v odbojki na mivki v Portorožu, sta Avstrijca Florian Ertl in Jörg Wutzl. Pri dekletih sta prav tako slavili Avstrijki, in sicer Nadine in Teresa Strauss. Nejc Zemljak in Tadej Boženk sta bila na koncu četrta, enak dosežek pa sta zabeležili tudi Tjaša Jančar in Dajana Lucas.
 
5.9.2016
V Športnem parku Ludus v Ljubljani je potekalo državno prvenstvo mešanih dvojic in veteranov v odbojki na mivki. Pri veteranih sta naslov prvakov osvojila Bojan Černač in Gregor Žunič, pri mešanih dvojicah pa sta slavila Teja Kolbl in Dalibor Tomič.
 
1.9.2016
Konec prihodnjega tedna bo v Portorožu potekalo srednjeevropsko prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem bo nastopilo deset slovenskih dvojic. Ob naših predstavnikih bodo na Primorskem zaigrali še odbojkarji na mivki iz Slovaške, Češke, Avstrije, Madžarske, Hrvaške in Izraela.
 
14.8.2016
Slovenski odbojkarici na mivki Kaja Kersnik in Eva Pogačar sta na evropskem prvenstvu v kategoriji do 18 let osvojili 9. mesto. Žiga Kumer in Martin Valenčič sta prvenstvo v Brnu zaključila na 17. mestu.
 
8.8.2016
Mladi slovenski odbojkarji na mivki se iz srednjeevropskega prvenstva v Budimešti vračajo s tremi odličji. Aleksander Dulai in Nejc Marovt sta si v madžarski prestolnici priigrala srebro v kategoriji U20, Žiga Kumer in Martin Valenčič ter Kaja Kersnik in Eva Pogačar pa se domov vračajo z bronom v kategoriji U18.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEVZA turnirji - ČLANI
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prvaki 2016
 

člani

Pokeršnik Danijel
Boženk Tadej

članice

Potokar Monika
Fabjan Erika

U21 - moški

Vrhunc Jernej
Košenina Alan

U21 - ženske

Lovšin Tajda
Morgan Špela

U19 - moški

Kumer Žiga
Valenčič Martin

U19 - ženske

Lovšin Tajda
Morgan Špela

U17 - fantje

 Rus Jakob
 Bošnjak Črtomir

U17 - dekleta

 Pogačar Eva
 Kersnik Kaja

U15 - dečki

 Rozman Črt
 Možič Rok

U15 - deklice

 Špoljarič Zala
 Zdešar Nina

U13 - dečki

Jeklin Primož
Bračko Rok

U13 - deklice

Cikač Urška
Klajžar Daša