Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
25.11.2017
Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne lige v Sydneyju osvojili deveto mesto. Slovenki, ki sta se na glavni turnir prebili skozi kvalifikacije, nato pa v skupinskem delu osvojili drugo mesto, sta morali, z 0:2, priznati premoč Avstralkama Mariafe Artacho in Talique Clancy.
 
24.11.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta na turnirju svetovne lige v Sydneyju osvojila 9. mesto. Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta uspešno odigrali skupinski del tekmovanja in se uvrstili v izločilne boje.
 
23.11.2017
Slovenski odbojkarji na mivki so se uspešno prebili skozi prvi dan turnirja FIVB World Tour v Sydneyju. Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta si z že zagotovila uvrstitev v izločilne boje, Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik pa sta v kvalifikacijah dvakrat zmagali in bosta prvič igrali na glavnem turnirju.
 
22.11.2017
Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik bodo nastopili na zadnjem letošnjem turnirju svetovne serije, ki ga gosti Sydney. Boljše izhodišče imata fanta, ki sta že uvrščena na glavni del turnirja, medtem ko bosta morali dekleti najprej v kvalifikacije.
 
14.10.2017
Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta na turnirju evropske serije CEV Satellite v Azerbajdžanu osvojili tretje mesto in se veselili najboljšega dosežka v karieri. Njun uspeh sta s petim mestom dopolnila Nejc Zemljak in Vid Jakopin.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mežica open 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEVZA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SBERBANK DP
 

28. in 29. julij 2017
Ploščad MO Kranj