Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
14.1.2015
Potem, ko je koledar turnirjev svetovne serije objavila FIVB, so zdaj znani tudi datumi turnirjev pod okriljem CEV. Letošnja sezona odbojke na mivki na evropskih tleh, sestavljena iz kar devetnajstih turnirjev, bo imela dva vrhunca, junijske evropske igre v Bakuju in julijsko evropsko prvenstvo v Celovcu.
 
23.12.2014
Evropska odbojkarska zveza CEV je objavila koledar evropskih prvenstev v odbojki na mivki v mlajših kategorijah, na katerih bodo nastopili tudi najboljši mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice. Ti bodo poskušali ponoviti lepe dosežke predhodnih generacij.
 
8.12.2014
Predsedstvo OZS je imenovalo novo komisijo za odbojko na mivki, njena naloga pa bo predvsem skrb za nadaljnji razvoj in popularizacijo odbojke na mivki v Sloveniji. Komisijo bo vodil Nejc Zemljak, eden najboljših odbojkarjev na mivki, ki si želi, da bi bila ta, povsod po svetu zelo priljubljena športna panoga, tudi pri nas deležna večje pozornosti.
 
5.12.2014
Odbojka na mivki bo imela v letu 2015 ljubiteljem te športne panoge kaj ponuditi. Najboljši odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo namreč v najprestižnejšem tekmovanju, v svetovni ligi World Tour 2015, med seboj merili na kar petih turnirjih za veliko nagrado (FIVB Grand Slam).
 
28.11.2014
Mednarodna odbojkarska zveza FIVB je spremenila sistem kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu v odbojki na mivki leta 2015, ki ga bo med 26. junijem in 5. julijem gostila Nizozemska. Na turnirju bo nastopilo kar 96 dvojic,48 v moški in 48 v ženski konkurenci.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registracija igralca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljubljana BV challenge
 
 FOTO GALERIJA
petek
sobota