Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
6.9.2015
Mladi slovenski odbojkarici na mivki, Kaja Kersnik in Eva Pogačar, sta na turnirju Srednjeevropskega združenja MEVZA v odbojki na mivki v kategoriji U16, ki ga je gostil Preddvor pri Kranju, osvojili prvo mesto. Najboljša slovenska predstavnika pri dečkih, Rok Možič in Jaka Udrih, sta se na koncu veselila srebra.
 
6.9.2015
Slovenske odbojkarice na mivki se v 4. krogu kvalifikacij za nastop na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru niso uspele prebiti v nadaljnje tekmovanje in tako krog pred koncem olimpijskih kvalifikacij zaključujejo svoje nastope. Za Slovenke, ki so včeraj izgubile z Litvankami, so bile usodne Ukrajinke.
 
5.9.2015
Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta na sredozemskih igrah v športih na mivki v Pescari osvojila 5. mesto. Uspešne so bile tudi druge slovenske dvojice, saj so Klemen Ponikvar in Leo Mohorič ter Erika Fabjan in Tjaša Jančar tekmovanje končali na 6. mestu, Daja Gorišek in Tajda Lovšin pa sta bili na koncu osmi.
 
5.9.2015
Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v polfinalu 4. kroga olimpijskih kvalifikacij v odbojki na mivki v Vilni izgubila z izbrano vrsto Litve, a imajo naše odbojkarice še možnost, da se uvrstijo na finalni kvalifikacijski turnir za nastop na olimpijskem turnirju v Riu de Janeiru.
 
5.9.2015
Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki so zelo dobro začeli turnir Srednjeevropskega združenja MEVZA, ki ga gosti Preddvor pri Kranju. Eva Pogačar in Kaja Kersnik ter Rok Možič in Jaka Udrih so že uvrščeni v polfinale, boj za uvrstitev med najboljše pa čaka tudi Katarino Bulc in Nino Zdešar ter Jakoba Rusa in Črtomirja Bošnjaka.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mežica open 2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEV festival
 

ŠRC Ljubljana Šentvid

13. in 14. avgust

 

Več informacij

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zabava na mivki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DP mladi
 
Rezultati BV mladi - Lestvice
 
 
Finalni del
U15  U17  U19  U21  U13