Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
16.8.2017
Za slovenskima odbojkarjema na mivki Nejcem Zemljakom in Janom Pokeršnikom je prvi dan evropskega prvenstva v Latviji. Naša predstavnika sta obe tekmi izgubila, a sta bila predvsem proti olimpijskima podprvakoma, Italijanoma Danielejem Lupom in Nicolaijem povsem blizu presenečenja.
 
14.8.2017
V Čateških toplicah je minuli vikend potekalo še zadnje dejanje letošnje sezone v odbojki na mivki v mlajših kategorijah, Pokal Slovenije. Na turnirju so nastopile najboljše dvojice s prvenstvene lestvice v moški in ženski konkurenci.
 
14.8.2017
Mlada slovenska odbojkarja na mivki sta na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Brno pometla s konkurenco in se veselila zmage. Njun uspeh sta z bronastim odličjem dopolnili Kaja Kersnik in Nika Bevc.
 
13.8.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta zmagovalca turnirja evropske serije CEV Satellite v Vaduzu. V finalu sta bila naša predstavnika, z 2:1, v nizih boljša od Italijanov Caminatija in Rossija, že v sredo pa Slovenca čaka nastop na evropskem prvenstvu v Latviji.
 
8.8.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik bosta med 16. in 20. avgustom nastopila na evropskem prvenstvu v Latviji, še pred tem pa se naša najboljša dvojica odpravlja v Lihtenštajn, kjer slovenska reprezentanta čaka nastop na turnirju evropske serije v Vaduzu.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mežica open 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEVZA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SBERBANK DP
 

28. in 29. julij 2017
Ploščad MO Kranj