Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
19.4.2015
V Ljubljani je bil konec tedna odigran interni kvalifikacijski turnir za izbor reprezentance, ki bo zastopala barve Slovenije na 3. krogu kvalifikacij za uvrstitev na olimpijske igre Rio 2016 v odbojki na mivki. Kvalifikacije, ki potekajo pod uradnim imenom Continental cup bodo potekale od 8. do 11. maja v španski Lorci.
 
2.3.2015
Svetovna odbojkarska zveza FIVB je oznanila, da bo v letu 2015, v sklopu svetovne serije FIVB World Tour v odbojki na mivki, potekala še nova serija turnirjev, FIVB Swatch Beach Volleyball Major Series, sestavljena iz turnirjev v Poreču, Stavangerju in Gstaadu.
 
26.2.2015
V začetku maja se bodo najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki znova podali v boj za olimpijske vozovnice za Rio de Janeiro. V španski Lorci jih namreč čaka turnir tretjega kroga olimpijskih kvalifikacij, na katerem bodo odbojkarji zaigrali proti Španiji, Belgiji in Švici, odbojkarice pa proti Španiji, Norveški in Hrvaški.
 
14.1.2015
Potem, ko je koledar turnirjev svetovne serije objavila FIVB, so zdaj znani tudi datumi turnirjev pod okriljem CEV. Letošnja sezona odbojke na mivki na evropskih tleh, sestavljena iz kar devetnajstih turnirjev, bo imela dva vrhunca, junijske evropske igre v Bakuju in julijsko evropsko prvenstvo v Celovcu.
 
23.12.2014
Evropska odbojkarska zveza CEV je objavila koledar evropskih prvenstev v odbojki na mivki v mlajših kategorijah, na katerih bodo nastopili tudi najboljši mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice. Ti bodo poskušali ponoviti lepe dosežke predhodnih generacij.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registracija igralca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljubljana BV challenge
 
 FOTO GALERIJA
petek
sobota