Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
19.6.2016
Slovenski odbojkarici na mivki Tajda Lovšin in Špela Morgan sta na mladinskem evropskem prvenstvu v odbojki na mivki v Turčiji osvojili odlično sedmo mesto, njun uspeh pa sta s prav tako izvrstnim 9. mestom dopolnila Aleksander Dulai in Žiga Kumer.
 
16.6.2016
Dne 18.6.2016 se bo v Braslovčah odvijal maraton odbojke na mivki, ki ga bosta organizirala Goran Cestnik ter Simon Božič. Namen organizacije je zbrati denar za obolele otroke za rakom, druženje otrok ter vseh ljubiteljev odbojke. Na ta dan bo organiziran tudi prijateljski turnir najmlajših U13.
 
15.6.2016
V turški Anatlyji se bo odvijalo evropsko mladinsko prvenstvo v odbojki na mivki, na katerem bodo nastopili tudi slovenski predstavniki. Pri dekletih bosta dobro uvrstitev na turški mivki lovili Špela Morgan in Tajda Lovšin, pri fantih pa Aleksander Dulai in Žiga Kumer.
 
12.6.2016
Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak bosta nastopila na glavnem delu turnirja svetovne serije FIVB Major v Poreču, v družbi najboljših ekip s svetovne in evropske lestvice, ki bodo turnir na Hrvaške izkoristile kot pripravo na bližajoče se olimpijske igre v Riu de Janeiru.
 
31.5.2016
V nedeljo 12. junija, se bo na peščenih in travnatih igriščih v ŠRC Športnega društva Šentvid - Ljubljana odvijala že peta poletna Odbojkariada – pravi mali festival odbojke na mivki in odbojke na travi, namenjen otrokom in mladini.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Turnirji MEVZA 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mokronog 2016
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beach Opening
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Beachcamp
 
Prijave podaljšane do 15.6.