Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
29.8.2015
V Albufeiri do Azibo na Portugalskem poteka evropsko prvenstvo v odbojki na mivki v kategoriji U22, na katerem so se slovenski predstavniki uspešno prebili skozi skupinski del tekmovanja, nato pa so tako Jernej Tomazin in Simon Košir kot Pija Stegel in Špela Morgan ostali brez uvrstitve med najboljših šestnajst evropskih dvojic.
 
23.8.2015
Slovenska odbojkarja na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik, sta na mednarodnem turnirju Srednjeevropskega združenja MEVZA v Linzu, na katerem je nastopilo 55 ekip in 7 držav, osvojila 5. mesto. Druga naša predstavnika, Klemen Ponikvar in Leo Mohorič, sta turnir končala kot 13., Sara Sakovič in Nina Lovšin pa sta bili 9.
 
11.8.2015
Slovenski odbojkarji na mivki so nastopili na mednarodnem turnirju v Ičićih pri Opatiji. Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta v moški konkurenci osvojila prvo mesto, druga sta bila Leo Mohorič in Klemen Ponikvar, pri dekletih pa sta Tjaša Jančar in Eva Zupan osvojili drugo mesto, Mojca Pene in Nina Kontrec pa sta bili tretji.
 
9.8.2015
Mladi slovenski odbojkarji na mivki so na EP U18 v Latviji zaključili s svojimi nastopi. Tako Žiga Kumer in Aleksander Tepić kot Tajda Lovšin in Daja Lovšin so morali v prvem krogu drugega dela tekmovanja priznati premoč grškim odbojkarjem.
 
7.8.2015
Na evropskem prvenstvu v odbojki na mivki v kategoriji do 18. leta starosti, ki poteka v Rigi, so se slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki uvrstili v drugi tekmovanja. Žiga Kumer in Aleks Tepić sta v predtekmovanju dvakrat zmagala in enkrat izgubila, Tajda Lovšin in Daja Gorišek pa sta si nadaljevanje prvenstva priigrali z eno zmago in dvema porazoma.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mežica open 2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEV festival
 

ŠRC Ljubljana Šentvid

13. in 14. avgust

 

Več informacij

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zabava na mivki
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DP mladi
 
Rezultati BV mladi - Lestvice
 
 
Finalni del
U15  U17  U19  U21  U13