Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
21.8.2014
Za našimi mladimi odbojkarji na mivki je prvi dan evropskega prvenstva U-18 v Kristiansandu na Norveškem. Aleksander Tepič in Žiga Kumer sta po hudi borbi z 1:2 v nizih izgubila s Špancema Oscarjem Jimenezom in Alejandrom Huerto, Polona in Špela Marušič pa sta morali v izjemno izenačeni tekmi priznati premoč Nizozemkama Joy Stubbe in Britt den Haan, ki sta zmagali s 24:22 in 25:23.
 
11.8.2014
Ljubljana, 11. avgust 2014 - Slovenski odbojkarji na mivki, Danijel Pokeršnik in Jure Peter Bedrač ter Nina Kontrec so uspešno nastopili na mednarodnem turnirju Ičići Open 2014 na Hrvaškem. Pokeršnik in Bedrač sta se veselila zmage, Kontrečeva, ki je igrala v paru s Hrvatico Majo Roško, pa je bila na koncu druga.
 
10.8.2014
V soboto, 23. in v nedeljo, 24. avgusta bo v Ljubljani potekal 1. Poletni festival odbojke na mivki pod okriljem Evropske odbojkarske zveze CEV “CEV Beach Volleyball Summer Festival 2014”. Otroci in mladi iz vse Slovenije, stari med 8. in 18. let, bodo na odbojkarskih delavnicah lahko spoznali odbojko na mivki, se naučili osnovne elemente te priljubljene športne igre, ali pa izpopolnjevali svoje odbojkarsko znanje.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registracija igralca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljubljana BV challenge
 
 FOTO GALERIJA
petek
sobota
 
 
 
 
 
 
 
 
 
na mivki za mlade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEV Festival