Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
6.1.2018
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta na turnirju svetovne serije v Haagu osvojila končno 17. mesto. Uvrstitev med najboljših šestnajst dvojic sta jima preprečila Kanadčana O'Gorman in Saxton, ki sta bila boljša z 2:0 v nizih.
 
4.1.2018
Slovenska odbojkarja na mivki, Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta si na turnirju svetovne serije v Haagu priigrala nastop na glavnem delu turnirja. Slovenskima predstavnicama Tjaši Jančar in Tjaši Kotnik se skozi kvalifikacije ni uspelo prebiti.
 
20.12.2017
V boj za nastop na olimpijskih igrah mladih, ki jih bo prihodnje leto gostila Argentina, se podaja tudi mlada slovenska reprezentanca v odbojki na mivki, ki si bo eno od petih vozovnic v Buenos Aires skušala priigrati junija v Badnu.
 
25.11.2017
Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta na turnirju svetovne lige v Sydneyju osvojili deveto mesto. Slovenki, ki sta se na glavni turnir prebili skozi kvalifikacije, nato pa v skupinskem delu osvojili drugo mesto, sta morali, z 0:2, priznati premoč Avstralkama Mariafe Artacho in Talique Clancy.
 
24.11.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Danijel Pokeršnik sta na turnirju svetovne lige v Sydneyju osvojila 9. mesto. Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta uspešno odigrali skupinski del tekmovanja in se uvrstili v izločilne boje.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mežica open 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MEVZA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SBERBANK DP
 

28. in 29. julij 2017
Ploščad MO Kranj