Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
8.12.2014
Predsedstvo OZS je imenovalo novo komisijo za odbojko na mivki, njena naloga pa bo predvsem skrb za nadaljnji razvoj in popularizacijo odbojke na mivki v Sloveniji. Komisijo bo vodil Nejc Zemljak, eden najboljših odbojkarjev na mivki, ki si želi, da bi bila ta, povsod po svetu zelo priljubljena športna panoga, tudi pri nas deležna večje pozornosti.
 
5.12.2014
Odbojka na mivki bo imela v letu 2015 ljubiteljem te športne panoge kaj ponuditi. Najboljši odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo namreč v najprestižnejšem tekmovanju, v svetovni ligi World Tour 2015, med seboj merili na kar petih turnirjih za veliko nagrado (FIVB Grand Slam).
 
28.11.2014
Mednarodna odbojkarska zveza FIVB je spremenila sistem kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu v odbojki na mivki leta 2015, ki ga bo med 26. junijem in 5. julijem gostila Nizozemska. Na turnirju bo nastopilo kar 96 dvojic,48 v moški in 48 v ženski konkurenci.
 
21.9.2014
Slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se z Danske vračajo z zmago na kvalifikacijskem turnirju 2. kroga za nastop na olimpijskih igrah v Riu de Janieru. V finalnih obračunih so bili fantje boljši od Hrvatov, dekleta pa so premagala Danke.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registracija igralca
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljubljana BV challenge
 
 FOTO GALERIJA
petek
sobota