Odbojka
nov uporabnik
zapomni si
 
 
 
 
 
novice
 
28.5.2015
Znani so datumi turnirjev za državna prvenstva v odbojki na mivki v mlajših kategorijah, hkrati pa je OZS objavila imena organizatorjev. V letošnjem letu je na koledarju deset turnirjev, prvič pa se bodo najboljši mladi odbojkarji in odbojkarice med seboj pomerili na finalnem turnirju, ki bo 30. julija v Ljubljani.
 
20.5.2015
Komisija za odbojko na mivki pri OZS sporoča, da bo v četrtek, 21. maja, v Ljubljani potekal še en trenerski seminar, ki ga bo tokrat vodil nekdaj odlični avstralski igralec odbojke na mivki, Allister Lyne. Glavne teme predavanja bodo različni napadalni udarci, blok ter podaja.
 
20.5.2015
Komisija za odbojko na mivki pri OZS bo v soboto, 30. maja, na igriščih ŠRC Črnuče v Ljubljani, organizirala seminar za sodnike začetnike, ki bo hkrati tudi potrditveni seminar za sodnike, ki so tovrstno izobraževanje v preteklosti že uspešno opravili.
 
19.5.2015
Od srede do petka bo v ljubljanskih Črnučah potekal svojevrsten turnir v odbojki na mivki, Ljubljana Intercontinental Beach Clash, na katerem se bodo ameriške univerzitetne prvakinje, ekipa Trojan Sand Volleyball, pomerile z evropskimi ekipami iz Slovenije, Slovaške, Hrvaške, Češke, Avstrije in Italije.
 
18.5.2015
V torek, 19. maja, bo v Ljubljani potekalo izobraževanje za trenerje odbojke na mivki, ki ga bo vodila priznana ameriška strokovnjakinja Anna Collier. Seminar bo potekal na igriščih ŠD Šentvid, s pričetkom ob 18. uri.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Registracija društev
 

Za registracijo društva (kluba) (KI JE ŽE ČLAN OZS) za odbojko na mivki je potrebno na email brane@odbojka.si oziroma andreja@odbojka.si posredovati obvestilo (zadošča že en stavek) s katerim obveščate OZS, da želite imeti društvo (klub) registrirano tudi za odbojko na mivki.

Preden lahko Vaše društvo/klub navedemo kot beach volley klub, morate imeti med drugim tudi poravnano letno članarino v višini 150 EUR.

Igralci bodo lahko nato, ko se bodo registrirali za turnirje na spletni strani www.odbojka.si izbrali, da želijo nastopati za Vaš klub. Prijave na turnirje se bodo začele v naslednjih dneh tako, da je še zdaj dobra priložnost za registracijo društva/kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Odbojkariada 2015