Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
19.6.2017
Žužemberk je minuli vikend gostil prvi turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki do 17 let, na katerem sta se v konkurenci 31 dvojic zmage veselila Rok Možič in Jaka Udrih, pri dekletih pa sta bili med 27 pari najuspešnejši Katarina Bulc in Nina Zdešar.
 
17.6.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Jernej Vrhunc in Alan Košenina sta na evropskem prvenstvu do 22 let, ki ga je gostil avstrijski Baden, osvojila 9. mesto. Uvrstitev med najboljših osem dvojic in boj za najvišja mesta sta jima preprečila Švicarja Breer in Haussener.
 
17.6.2017
Mlada slovenska odbojkarja na mivki Jernej Vrhunc in Alan Košenina sta se na EP do 22 let v Badnu prebila v finalni del tekmovanja. Slovenska predstavnika sta v skupinskem delu tekmovanja dvakrat tesno izgubila, enkrat pa zmagala ter s tretjim mestom v skupini E prišla do napredovanja.
 
16.6.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta izgubila tudi drugo srečanje skupine D na turnirju svetovne lige v Haagu. Potem, ko sta morala včeraj priznati premoč favoriziranima Brazilcema Andreju in Evandru, sta bila danes od njiju boljša še Kanadčana Plantinga in O'Gorman.
 
15.6.2017
Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta glavni del turnirja svetovne serije FIVB World Tour v Haagu, na katerega sta se včeraj prebila skozi kvalifikacijsko sito, začela s tesnim porazom proti četrtima nosilcema turnirja, Brazilcema Andreju in Evandru.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEV Masters & Satellite
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Prvaki 2016
 

člani

Pokeršnik Danijel
Boženk Tadej

članice

Potokar Monika
Fabjan Erika

U21 - moški

Vrhunc Jernej
Košenina Alan

U21 - ženske

Lovšin Tajda
Morgan Špela

U19 - moški

Kumer Žiga
Valenčič Martin

U19 - ženske

Lovšin Tajda
Morgan Špela

U17 - fantje

 Rus Jakob
 Bošnjak Črtomir

U17 - dekleta

 Pogačar Eva
 Kersnik Kaja

U15 - dečki

 Rozman Črt
 Možič Rok

U15 - deklice

 Špoljarič Zala
 Zdešar Nina

U13 - dečki

Jeklin Primož
Bračko Rok

U13 - deklice

Cikač Urška
Klajžar Daša