Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
22.7.2017
Z večernimi finalnimi obračuni sta se zaključila turnirja evropskih serij CEV Masters za moške in CEV Satellite za ženske v Ljubljani, na katerih so slovenski odbojkarji v močni konkurenci prišli do odmevnih rezultatov. Ni jim sicer uspel preboj med najboljše tri ekipe, so pa turnirja zaključili na visokem 4. mestu.
 
22.7.2017
V okviru turnirjevCEV Masters in CEV Satellite so v Ljubljani potekale tudi kvalifikacije za olimpijske igre mladih v Argentini. Kaji Kersnik in Niki Bevc je uspel preboj v finale kvalifikacij, medtem ko sta Črtomir Bošnjak in Andraž Stružnik osvojila 3. mesto.
 
21.7.2017
Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar sta si na turnirju evropske serije CEV Satellite v Ljubljani priigrali nastop v polfinalu. Uspešno sta nastopila tudi Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik, ki sta se že prebila do četrtfinala.
 
20.7.2017
V Ljubljani so v okviru evropske serije CEV European Beach Volleyball Tour Ljubljana powered by Samsung potekale kvalifikacije, skozi katere so si odbojkarice in odbojkarji na mivki, med njimi tudi Slovenci, skušali priigrati nastop na glavnem delu turnirjev CEV Masters za moške in CEV Satellite za ženske.
 
21.7.2017
Na Kongresnem trgu v Ljubljani so potekali finalni obračuni letošnjega Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki. Prvenstvo je bilo najuspešnejše za Roka Možiča in Jako Udriha, ki sta osvojila kar tri naslove ter za Polono in Špelo Marušič, ki sta se veselili dveh.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SBERBANK DP
 

28. in 29. julij 2017
Ploščad MO Kranj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mežica open 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEV Masters & Satellite