Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
12.11.2015
Letošnja 1DOL za moške je izjemno izenačena in po sedmih odigranih krogih je že jasno, da lahko vsaka od ekip v ligi premaga skorajda vsakogar, vključno s prej nedotakljivim ACH-jem. Zato so v Moškem odbojkarskem klubu Krka kljub temu, da so ligaško tekmovanje začeli pod pričakovanji, pred nadaljevanjem prvenstva precej sproščeni.
 
1.9.2015
Člani odbojkarskega kluba MOK Krka so se v začetku avgusta pričeli aktivno pripravljati na novo sezono. Skozi prve treninge, usmerjene k nabiranju kondicije, jih je vodil kondicijski trener Gorazd Canić, kmalu pa so pod taktirko Jerneja Rojca prijeli tudi za žogo.
 
23.12.2014
Po domači zmagi nad novogoriškim GO Volleyem v soboto, 13. decembra, je odbojkarjem MOK Krke odleglo – z odličnim petim mestom jim je uspelo uresničiti cilj, ki so si ga zadali pred pričetkom sezone: Uvrstitev v modro skupino.
 
19.12.2014
Novomeški odbojkarji se tudi dobrodelno udejstvujejo. Športna dvorana Marof bo v torek, 23.12., namreč gostila svojevrsten športni dogodek, ki so ga organizatorji poimenovali Dobrodelni odbojkarski izziv. Ta se bo odvil v obliki odbojkarskega dvoboja, v katerem se bodo pomerili člani rekreativne ekipe Roletarstva Medle in dva člana MOK Krka.
 
20.11.2014
Novomeški Moški odbojkarski klub Krka se je v zadnjem mesecu dni lepo povzpel po lestvici 1. Državne odbojkarske lige in je po 12. krogih trenutno na 5. mestu. S tem se Dolenjcem odpirajo lepe možnosti za zaključne boje v modri skupini, optimizem, ki je v ekipi vladal pred pričetkom sezone, pa se je izkazal za upravičenega.
 
 
ostale novice