Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

OZS OMILILA POGOJE ZA ORGANIZACIJO

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je sprejelo predloge Komisije za odbojko na mivki na področju organizacije turnirjev v odbojki na mivki za letošnjo sezono.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI NA MIVKI PRVIč žE 12. JUNIJA

Komisija za odbojko na mivki pri Odbojkarski zvezi Slovenije je potrdila izvedbo prvega turnirja v letošnji tekmovalni sezoni. Najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo med seboj merili od 12. do 14. junija v Preddvoru pri Kranju.

Preberi več
CEV/MO Koper

CEV EVROPSKO PRVENSTVO ZAUPAL SLOVENIJI

Evropska odbojkarska konfederacija je Sloveniji zaupala organizacijo evropskega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let, ki ga bomo prihodnje leto spremljali v Kopru. Na Obali bomo tako po letu 2006 znova spremljali najboljše obračune mladih odbojkarjev in odbojkaric na mivki.

Preberi več
Aleš Oblak

KOLEDAR PRVENSTEV V ODBOJKI NA MIVKI ZA MLADE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila nov koledar tekmovanj v odbojki na mivki v mlajših kategorijah. Prvi turnir bo na sporedu 20. junija v Novem mestu in Braslovčah, sicer pa bomo v petih kategorijah spremljali deset turnirjev. Veliki finale bo 31. julija v Ljubljani.

Preberi več
Aleš Oblak

KVALIFIKACIJE ZA TOKIO PRESTAVLJENE

S sedeža FIVB so sporočili nove termine kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu, na katerih si bodo vozovnico za Japonsko skušali priigrati tudi slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki. Ti so se lani v Portorožu uspešno prebili v 2. krog kvalifikacij.

Preberi več
FIVB/osebni arhiv

JANčARJEVA SI žELI ODIGRATI VSAJ PRVENSTVO

Odbojkarica na mivki Tjaša Jančar se na začetek sezone še naprej intenzivno pripravlja, hkrati pa priznava, da je težko spremljati, kako Mednarodna odbojkarska zveza turnirje svetovne serije odpoveduje enega za drugim. Primorka si želi, da bi v Sloveniji odigrali vsaj prvenstvo.

Preberi več
Aleš Oblak/ Anže Malovrh

KOLEDAR DRžAVNIH PRVENSTEV MLADIH

Komisija za odbojko na mivki pri Odbojkarski zvezi Slovenije je objavila koledar državnih prvenstev v odbojki na mivki za mlajše kategorije. Na njem je deset turnirjev v petih starostnih kategorijah, finale bo na sporedu 31. julija v Ljubljani.

Preberi več
FIVB

BOžENK IN JAKOPIN KLONILA PROTI UKRAJINCEMA

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin sta nastopila na turnirju svetovne serije 4 Star v Dohi in v kvalifikacijah z 21:19 in 21:14 izgubila z Ukrajincema Sergiyjem Popovom in Iaroslavom Gordieievim. Za naša predstavnika je turnir tako žal zaključen.

Preberi več
Aleš Oblak

FIVB ODPOVEDAL TURNIR V IRANU

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Vid Jakopin bi morala v začetku marca nastopiti na turnirju svetovne serije v Iranu, a ga je FIVB zaradi koronavirusa odpovedala. Za naša odbojkarja je to velik udarec, saj sta v Bandar Abbasu želela nabrati pomembne točke.

Preberi več
FIVB

SLOVENKI V KAMBODžI BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenski odbojkarici na mivki Nina Zdešar in Katarina Bulc se nista prebili skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije v Kambodži. Naši dekleti sta morali v kvalifikacijah priznati premoč Američankama Sarah Schermerhorn in Kim Hildreth.

Preberi več