Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se žal nista prebila skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije v Moskvi. Avstrijca Tobias Winter in Julian Hörl sta bila od naših predstavnikov boljša z 21:18 in 21:18.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI V BUDIMPEšTI DO čETRTFINALA

Slovenski odbojkarji na mivki so nastopili na turnirjih svetovne serije v Vaduzu in Budimpešti. Vid Jakopin in Tadej Boženk ter Tajda in Nina Lovšin so bili na Madžarskem celo na pragu uvrstitve med najboljše štiri dvojice, a sta oba naša para nesrečno izgubila v četrtfinalu.

Preberi več
CEV

BULčEVA IN ZDEšARJEVA BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenski odbojkarici na mivki Katarina Bulc in Nina Zdešar se nista uspeli uvrstiti na glavni turnir svetovne serije v Vaduzu. Po zmagi v prvem krogu kvalifikacij sta naši dekleti z 1:2 klonili proti Izraelkama Sofii Starikov in Aniti Dave.

Preberi več
Aleš Oblak

V SLOVENSKEM FINALU ZLATA BOžENK IN JAKOPIN

Tadej Boženk in Vid Jakopin sta zmagovalca turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. V velikem finalu sta bila uspešnejša od rojakov Nejca Zemljaka in Jana Pokeršnika. Pri dekletih sta se zlatega odličja veselili Ukrajinki Inna in Iryna Makhno.

Preberi več
Aleš Oblak

V POLFINALU LJUBLJANE DVA SLOVENSKA PARA

Slovenski odbojkarji na mivki Vid Jakopin in Tadej Boženk ter Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani podajajo v boj za najvišja mesta. Pri dekletih se Slovenkam ni uspelo uvrstiti v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

V čETRTFINALU KAR TRI SLOVENSKE DVOJICE!

Prvi dan glavnega dela turnirja svetovne serije v Ljubljani je v slovenski tabor v moški konkurenci prinesel precej zadovoljstva. Kar tri naše dvojice so se namreč uvrstile neposredno v četrtfinale in se bodo jutri na Kongresnem trgu podale v boj za najvišja mesta.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA čETRTFINALE DVA NAšA žENSKA PARA

Slovenske odbojkarice na mivki so prvi dan glavnega dela turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani zaključile s polovičnim uspehom. V boj za četrtfinale se podajata dva naša para, Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar ter Nina in Tajda Lovšin.

Preberi več
Anže Malovrh

V LJUBLJANI PODELILI DRžAVNE NASLOVE NA MIVKI

V Ljubljani je potekalo zadnje dejanje letošnjega Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki v mlajših kategorijah. Na Kongresnem trgu smo spremljali zanimive in izenačene obračune, mladi odbojkarji so navdušili s svojim znanjem in borbenostjo in se okitili z odličji.

Preberi več
Aleš Oblak

DULAI IN GRüNWALD BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Aleksander Dulai in Manuel Grünwald sta morala v 1. krogu kvalifikacij za svetovno serijo priznati premoč Američanoma Timothyju Brewsterju in Michaelu Boagu, ki sta slavila z 2:1 (-13, 17, -10) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA DOMAčI MIVKI CILJAJO VISOKO

Ljubljana bo ta konec tedna prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. V predolimpijskem letu v Slovenijo prihajajo nekatere vrhunske dvojice iz vsega sveta, visoke cilje pa imajo tudi slovenski odbojkarji na mivki.

Preberi več