Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH šEST SLOVENSKIH KLUBOV

Odbojkarska zveza Slovenije je Evropski odbojkarski konfederaciji (CEV) oddala prijave šestih slovenskih ekip, ki jih bomo v prihodnji tekmovalni sezoni lahko spremljali v evropskih pokalih, od tega dve ekipi v Ligi prvakov oz. Ligi prvakinj.

Preberi več
Aleš Oblak

PORAZ ZA SLOVO OD LIGE PRVAKOV

Na zadnji tekmi Lige prvakov je v Tivoliju pri oranžnih zmajih gostoval Chaumont. Francozi so pokazali, zakaj se potegujejo za mesto v četrtfinalu in slavili s 3:1 (-17, 23, -15, -16) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

GORIČANKE PO FINALE, ACH VOLLEY ŠE ZADNJIČ

Odbojkarice Gen-i Volleyja danes, ob 18. uri, v Novi Gorici, čaka pomembna tekma polfinala evropskega pokala Challenge proti turški ekipi Aydin BBSK. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana se bodo prav tako ob 18. uri, z obračunom proti Chaumontu, poslovili od Lige prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA DANES PROTI NEMCEM

Na drugi domači tekmi Lige prvakov bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana v Tivoliju gostili nemški Friedrichshafen, ki ga vodi selektor aktualnih svetovnih prvakov, Poljakov – Vital Heynen.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI SPET IZGUBILI PO PETIH NIZIH

Na peti tekmi Lige prvakov so se serijski slovenski prvaki pomerili proti nemškemu Friedrichshafnu. Čeprav obe ekipi zasedata zadnji dve mesti v skupini C, je vsaka točka pomembna in na svoj račun so domači igralci lahko prišteli še eno, žal pa sta dve odšli v Nemčijo.

Preberi več
Aleš Oblak

Z ZAČETNIM UDARCEM NAD RUSKE VELIKANE

Serijski slovenski prvaki, odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, bodo danes v Ligi prvakov gostovali pri Zenitu iz Sankt Peterburga. Vendar pa tudi Rusi ne bodo tisti pravi domačini, saj bosta ekipi tekmo odigrali v Moskvi.

Preberi več
CEV

RUSKO MOŠTVO MOČNEJŠE OD SLOVENSKIH PRVAKOV

V četrtem krogu skupinskega dela Lige prvakov so oranžni zmaji v Moskvi odigrali drugo tekmo z Zenitom iz Sankt Peterburga. Slovenski prvaki so odlično vstopili v obračun, vendar na koncu klonili s 3:0.

Preberi več
CEV

ZA LAS PREKRATKI ZA VSAJ TOČKO

V 3. krogu skupinskega dela lige prvakov so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana gostovali v Reimsu pri francoski ekipi Chaumont VB 52 HM. Po neprepričljivem začetku, ko so ponovno lovili zaostanek 0:2, so prikazali boljšo igro in na koncu klonili s 3:1 (18, 13, -28, 26) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI PRVIČ PROTI CHAUMONTU

Po osvojeni lovoriki Pokala Slovenije in uspešnem uvodu v novo koledarsko leto je za slovenske prvake čas, da se pomerijo še s tretjim tekmecem v skupinskem delu Lige prvakov. V ponedeljek Ljubljančani potujejo na sever Francije, kjer jih v torek čaka obračun s Chaumont VB 5 HM.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI SI ŽELIJO POLNE TRIBUNE

Pred današnjo tekmo Lige prvakov so predstavniki ACH Volleyja Ljubljana in Zenita iz Saint Petersburga medijem zaupali svoja razmišljanja pred odbojkarskim obračunom. Slovenski prvaki si poleg dobre igre želijo tudi polne in glasne tribune v Tivoliju.

Preberi več