Odbojkarska zveza Slovenije
 
GEN-I Volley

GEN-I VOLLEY DO ZMAGE V MEVZI

Odbojkarice Gen-i volleyja so v 5.krogu lige MEVZA v domači dvorani premagale hrvaško moštvo OK Kaštela z rezultatom 3:0 ( 24, 19, 21).

Preberi več
Klemen Brumec

IZ BRčKEGA PO VODSTVU Z 2:0 S TOčKO

Odbojkarji Calcit Volleyja še niso popolnoma pozabili na poraz proti ekipi Union Raiffesinen Waldviertel v prejšnjem krogu, saj so v šestem krogu srednjeevropske lige v gosteh izgubili še z domačo Mladost Brčko z 2:3 (-16, -11, 30, 22, 11).

Preberi več
Alen Hadžić

SK ZADRUGA AICH/DOB- ACH VOLLEY LJUBLJANA 3:1

Zmaji so tokrat v srednjeevropski ligi gostovali pri dobrih znancih SK Zadruga v Pliberku. Domačini, ki so celotno srečanje odigrali na visokem nivoju, so slavili s 3:1. Pri Ljubljančanih je doma zarasi poškodbe ostal Petar Đirlić.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIšKI ZMAGOVITI NIZ SE NADALJUJE

Odbojkarice Calcit Volleyja so v četrtem krogu srednjeevropske lige prišle še do svoje četrte zmage. Tokrat so doma premagala ekipo UOK Banjaluka Volley s 3:1 (18, 19, -30, 18).

Preberi več
Klemen Brumec

WALDVIERTEL SPET USODEN ZA KAMNIčANE

V petem krogu srednjeevropske lige so odbojkarji Calcit Volleyja prvič v letošnji sezoni izgubili. Na domačem igrišču jih je s 3:0 (23, 26, 17) premagala avstrijska ekipa Union Raiffeisen Waldviertel.

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA DO NOVE ZMAGE

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na peti tekmi srednjeevropske lige Mevza gostovali v Brčkem, kamor so pripotovali brez Mateja Köka in Božidarja Vučićevića, a se vseeno veselili prepričljive zmage s 3:1.

Preberi več
OK Maribor

ODBOJKARJI MARIBORA DO PRVE ZMAGE V MEVZI

Odbojkarji Maribora so se pred domačimi navijači veselili prve zmage v srednjeevropski ligi in hkrati tudi prve zmage na mednarodnih prizoriščih v zadnjih desetih letih. Mariborčani so bili od hrvaškega moštva Mladost Ribola Kaštela uspešnejši s 3:2 (24, -23, 26, -21, 11).

Preberi več
Aleš Oblak

TUDI ODBOJKARJI CALCITA USPEšNI V MEVZI

Odbojkarji Calcit Volleyja so tudi v tretjem krogu srednjeevropske lige osvojili vse tri točke. Tokrat na gostovanju v Kašteli, kjer so domačo Mladost Ribolo premagali s 3:1 (25, 19, -21, 15). S tekmo manj so zdaj na drugem mestu, pred njimi je s točko več zagrebška Mladost.

Preberi več
CEV

EUROVOLLEY 2019 DOGODEK LETA PO IZBORU CEV

Evropska odbojkarska konfederacija je na gala dogodku, ki je tokrat potekal v bolgarski prestolnici Sofiji, letošnje prvenstvo stare celine razglasila za CEV-ov dogodek leta 2019.

Preberi več
Gen-i Volley

NOVOGORIčANKE SLAVILE PROTI ZAGREBčANKAM

Prva tekma na domačih tleh v srednjeevropski ligi MEVZA se je za odbojkarice Gen-i Volley končala s polnim izkupičkom. Ekipo iz sosednje Hrvaške so po slabih dveh urah premagale z izidom 3:1 ( 23, -21, 21, 19 ).

Preberi več