Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

EVROPSKO PRVENSTVO 2021 IMA GOSTITELJICE!

Z Evropske odbojkarske konfederacije so sporočili, da bodo evropsko prvenstvo za moške 2021 skupaj gostile Češka, Estonija, Finska in Poljska. Slovenski odbojkarji so si z drugim mestom na letošnjem EuroVolleyju že zagotovili nastop, v kvalifikacijah jim ne bo potrebno igrati.

Preberi več
OZS

EVROPSKO PRVENSTVO Z REKORDNIMI šTEVILKAMI

Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je objavila končne številke, povezane s septembrskim evropskim prvenstvom za moške, ki so ga skupaj gostile Francija, Slovenije, Nizozemska in Belgija in na katerem so se slovenski odbojkarji veselili srebrnega odličja.

Preberi več
SMF

NAGRADA SPORTO ODBOJKARSKI ZVEZI SLOVENIJE

Odbojkarska zveza Slovenije je prejemnica prestižne nagrade Sporto Event Award za najboljši športni dogodek leta 2019, evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki je v Ljubljani potekalo od 12. do 26. septembra.

Preberi več
CEV

EUROVOLLEY 2019 DOGODEK LETA PO IZBORU CEV

Evropska odbojkarska konfederacija je na gala dogodku, ki je tokrat potekal v bolgarski prestolnici Sofiji, letošnje prvenstvo stare celine razglasila za CEV-ov dogodek leta 2019.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

V IDEALNI POSTAVI EP DVA SLOVENSKA ODBOJKARJA

Evropska odbojkarska konfederacija je objavila idealno postavo minulega evropskega prvenstva, na katerem so naši odbojkarji osvojili srebrno odličje. Med elitno sedmerico igralcev najboljše zasedbe sta dva Slovenca, Jan Kozamernik in Jani Kovačič.

Preberi več
Aleš Oblak

JAN PLESTENJAK OZS POSVETIL PESEM

Znani slovenski pevec Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem z naslovom Res je dober dan, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija. Glasbeniki so jo prvič zapeli na ponedeljkovem sprejemu srebrnih fantov.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

SLOVENCI POTRDILI NASTOP V OI KVALIFIKACIJAH

CEV je potrdila, da bo Slovenija ena od osmih reprezentanc, ki se bodo januarja med seboj pomerile za zadnjo olimpijsko vozovnico za Tokio 2020. Ob naših odbojkarjih in gostiteljih Nemcih bomo v Berlinu spremljali še Srbe, Francoze, Belgijce, Bolgare, Nizozemce in Čehe.

Preberi več
Matic Eržen

SRBIJA PREVISOKA OVIRA, SLOVENCEM 2. MESTO

Slovenski odbojkarji so v velikem finalu evropskega prvenstva morali priznati premoč Srbiji, ki je slavila s 3:1 (-19, 16, 18, 20). Naši fantje so tako že drugič osvojili srebro, kar je ponovno izjemen rezultat za slovensko odbojko.

Preberi več
Matic Eržen

PRED SLOVENIJO ZADNJE DEJANJE EUROVOLLEY-JA

Slovensko odbojkarsko reprezentanco jutri pozno popoldne, v Parizu, čaka še zadnje srečanje letošnjega evropskega prvenstva. V velikem finalu se bodo ob 17.30 uri pomerili s Srbi, ki jih vodi bivši slovenski strateg, Slobodan Kovač.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

PADLI šE SVETOVNI PRVAKI, SLOVENIJA PO ZLATO

Slovenski odbojkarji so na prvi polfinalni tekmi EuroVolley-ja s 3:1 (23, -24, 22, 23) na kolena spravili še Poljsko in si tako priborili nastop v velikem finalu evropskega prvenstva, kjer se bodo pomerili s Francozi ali Srbi.

Preberi več