Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

SLOVENCI NA KRONPLATZU DO VISOKEGA 5. MESTA

Slovenski odbojkarji Jernej Potočnik, Tomislav Šmuc in Matevž Berk so na turnirju svetovne serije v odbojki na snegu na Kronplatzu osvojili visoko 5. mesto. Na poti do polfinala so jih zaustavili kasnejši zmagovalci, Američani Maddison Mckibbin, Riley Mckibbin in Troy Field, ki s

Preberi več
FIVB

SLOVENCI IZPADLI V KVALIFIKACIJAH

Slovenski odbojkarji Anže Bahč, Tomislav Šmuc in Matevž Berk ne bodo igrali na glavnem delu turnirja svetovne serije v odbojki na snegu v Wagrainu-Kleinarlu.

Preberi več
Aleš Oblak

V SVETOVNI SERIJI TUDI SLOVENCI

Avstrijski Wagrain-Kleinarl bo od 28. do 31. marca prizorišče prvega turnirja svetovne serije v odbojki na snegu pod okriljem FIVB. Na turnirju bo nastopilo 26 moških in 27 ženskih ekip iz 15 držav, slovenske barve bodo branili Anže Bahč, Tomislav Šmuc in Matevž Berk.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK ZA UVOD DEVETA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik sta za uvod v letošnjo sezono svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour nastopila na turnirju v Indiji in osvojila končno 9. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

IZJEMNA VRNITEV NEKDANJE EVROPSKE PRVAKINJE

S finalnima obračunoma se je zaključil turnir svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. Zlato odličje sta osvojili Grkinji Panagiota Karagkouni in Vasiliki Arvaniti, pri moških sta bila najboljša Belorusa Aleksander Žadkov in Pavel Pjatruška.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V LJUBLJANI BREZ FINALNIH OBRAČUNOV

Slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki ne bomo gledali v bojih za odličja na turnirju svetovne serije v Ljubljani. Na petem mestu so turnir zaključili Ana Skarlovnik in Nina Lovšin ter Jure Peter Bedrač in Vid Jakopin.

Preberi več
Aleš Oblak

SKARLOVNIKOVA IN LOVŠINOVA MED OSMERICO

Slovenski odbojkarici na mivki, Ana Skarlovnik in Nina Lovšin, sta se na turnirju svetovne serije v Ljubljani uvrstili med najboljših osem dvojic. Pri moških so pomembni zmagi dosegli Vid Jakopin in Jure Peter Bedrač ter Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI RAZKRILI CILJE

Prihodnji četrtek se bo v Ljubljani začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo lahko spremljali devet slovenskih dvojic.

Preberi več
Aleš Oblak, FIVB

ODBOJKARSKA KARAVANA PRIHAJA V SLOVENIJO

Od turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bo med 29. novembrom in 2. decembrom gostila Ljubljana, nas ločita le še dva tedna. V boj za najvišja mesta se bo podalo tudi devet slovenskih dvojic, na čelu z Danijelom Pokeršnikom in Gašperjem Plahutnikom ter Nino Lovšin in

Preberi več
FIVB

SLOVENCI TOKRAT BREZ NASTOPA V GLAVNEM DELU

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Nina Lovšin, so nastopili na turnirjih svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour v Moskvi in Vaduzu, a se niso uspeli prebiti skozi kvalifikacije.

Preberi več