Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

GOSTOM IZ KAšTEL PREPUSTILI LE 48 TOčK

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi 13. kroga srednjeevropske lige doma s 3:0 (15, 10, 23) premagali Mladost Ribola Kaštelo. Svojo predzadnjo tekmo rednega dela srednjeevropske lige bodo igrali v ponedeljek, 27. januarja, v Zwettlu

Preberi več
Klemen Brumec

IZ BANJA LUKE S TEžKO PRIGARANO ZMAGO

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi enajstega kroga srednjeevropske lige v gosteh premagale Banja Luko s 3:2 (27, 21, -12, -20, 6) . Pred zaključnim turnirjem pokala Slovenije, ko bodo v petek v polfinalu igrale s SIP Šempetrom, čaka Kamničanke še ena tekma.

Preberi več
Klemen Brumec, OK Merkur Maribor

PRVENSTVO MEVZA SE POčASI BLIžA VRHUNCU

Liga MEVZA se počasi preveša v zaključek, saj so pred ekipami večinoma le še trije krogi tekmovanja. Že zdaj je znano, da bomo na zaključnih turnirjih v Novi Gorici in Waldviertlu spremljali po vsaj dve slovenski ekipi, Calcit Volley se za mesto med najboljšo četverico še bori.

Preberi več
Klemen Brumec

SK ZADRUGA AICH/DOB – CALCIT VOLLEY 3:1

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi šestnajstega kroga srednjeevropske lige v Pliberku izgubili proti domači ekipi SK Zadruga Aich/Dob z 1:3 (23, 15, -19, -31). Svojo naslednjo tekmo v tem tekmovanju bodo Kamničani igrali v sredo, 22. januarja, ko bodo gostili Mladost Kaštelo.

Preberi več
OZS/Viljem Klanjšček

KADETINJE IN KADETI DO TRETJEGA MESTA

Slovenski kadetski reprezentanci sta srednjeevropsko prvenstvo zaključili na 3. mestu. Dekleta so na zadnji tekmi turnirja v Zadru slavila nad Čehinjami, fantje so bili v Mariboru boljši od Izraelcev. Naši izbrani vrsti bosta novo priložnost za uvrstitev na EP imeli aprila.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI KADETI JUTRI ZAčENJAJO S PRVENSTVOM

Slovenska moška kadetska reprezentanca bo od jutri do sobote nastopala na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA, ki ga bo gostil Maribor. Mladi reprezentanti bodo lovili srednjeevropski naslov, hkrati pa tudi uvrstitev na evropsko prvenstvo do 18 let.

Preberi več
Bojan Javornik

MARIBORčANOM SKALP CALCITA V LIGI MEVZA

V 12. krogu lige MEVZA za moške sta se srečali ekipi Merkur Maribor in Calcit Volley. S 3:0 (25, 21, 22) so bili uspešnejši domači odbojkarji.

Preberi več
Klemen Brumec

V OSLABLJENI ZASEDBI PROTI JEDINSTVU LE NIZ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga ženske srednjeevropske lige doma izgubile proti ekipi Bimal-Jedinstvo Brčko z 1:3 (20, -23, -23, -18). To je bila njihova zadnja tekma v letu 2019 v tem tekmovanju.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - OK MARIBOR 3:0

V 11. krogu srednjeevropske lige sta se pomerila ACH Volley Ljubljana in OK Maribor. Gostitelji, ki so v sredo v Tivoliju pripravili presenečenje in porazili ruske prvake, so brez večjih težav premagali tudi vodilno moštvo slovenskega prvenstva, Maribor.

Preberi več
Klemen Brumec

DOBRA POPOTNICA ZA POKAL CHALLENGE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v vnaprej odigrani tekmi 15. kroga srednjeevropske lige doma premagali Mladost Brčko s 3:1 (13, 15, -22, 23). To je bila tudi njihova zadnja preizkušnja pred sredino tekmo v prvem krogu pokala Challenge.

Preberi več