Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENCI ZAčELI S PRIPRAVAMI NA KVALIFIKACIJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori in začela s pripravami na kvalifikacije za olimpijske igre, ki jih bo naša izbrana vrsta odigrala med 9. in 11. avgustom v Gdansku. Tekmeci Slovencev bodo Poljaki, Francozi in Tunizijci.

Preberi več
Pošta Slovenije/OZS

POšTA SLOVENIJE IZDALA ODBOJKARSKO ZNAMKO

Danes je v okviru Pošte Slovenije izšla priložnostna znamka, posvečena evropskemu prvenstvu v odbojki za moške, ki ga bo Slovenija, skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko, gostila od 12. do 29. septembra.

Preberi več
FIVB

TRETJE MESTO BELORUSOM

Evropski dvoboj polfinalnih poražencev pokala FIVB Challenger je prepričljivo pripadel Belorusom, ki so v tekmi brez večje tekmovalne vrednosti pokazali več vneme in s 3:1 (20, -20, 16, 20) premagali Turke.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA Z BELORUSIJO ZA FINALE

Po dveh doseženih zmagah v skupinskem delu kvalifikacijskega turnirja za uvrstitev v elitno Ligo narodov so pred našimi fanti izločilni boji. Danes se bodo ob 20.30 uri pomerili z Belorusijo za uvrstitev v veliki finale.

Preberi več
FIVB

SLOVENIJA IN KUBA ZA LIGO NARODOV

V nedeljskem finalu pokala FIVB Challenger v Stožicah se bosta za uvrstitev v Ligo narodov (prvič doslej) pomerili reprezentanci Slovenije in Kube. Naši odbojkarji so namreč v drugem polfinalu s 3:1 (-21, 25, 20, 18) ugnali Beloruse.

Preberi več
FIVB

KUBA PO TEžKIH MUKAH IZLOčILA EGIPT

Četudi so bili Egipčani s 13. mestom najvišje uvrščena reprezentanca na FIVB lestvici na turnirju v Stožicah, so se od Ljubljane poslovili že po dveh tekmah. V prvi tekmi tretjega dne so bili namreč Kubanci boljši s 3:2 (23, 18, -23, -22, 7).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PREK TURKOV DO POLFINALA Z BELORUSI

Slovenija je tudi v drugi tekmi pokala FIVB Challenger prepričljivo zmagala, tokrat sicer oddala en niz, a vseeno gladko osvojila prvo mesto v skupini A. Proti Turčiji so bili naši boljši s 3:1 (-23, 16, 15, 17).

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI TURKOM PRVA TEžKA PREIZKUšNJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je pokal FIVB Challenger Cup, kvalifikacije za Ligo narodov, začela s prepričljivo zmago proti Čilu, a že jutri jo čaka precej težja tekma. Nasprotniki bodo zmagovalci Zlate evropske lige, Turki. Obračun v Areni Stožice bo ob 20.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PROTI ČILU PO PRVO ZMAGO

Slovenski odbojkarji so vendarle dočakali začetek tekmovalne sezone, na katero se pripravljajo vse od sredine maja. Danes, ob 20.30 uri, se bodo v Areni Stožice v okviru kvalifikacij za Ligo narodov pomerili s Čilom. Turnir FIVB Challenger Cup bosta s tekmo ob 17.30 uri odprla Eg

Preberi več
FIVB

UVODNA TEKMA TURNIRJA BELORUSOM

Belorusi, sicer tudi tekmeci Slovenije na septembrskem EuroVolleyju v Ljubljani, so odlično začeli s kvalifikacijami za Ligo narodov, saj so v Stožicah na izenačeni tekmi s 3:2 (-21, 16, -20, 24, 9) premagali Egipt.

Preberi več