Odbojkarska zveza Slovenije
 
ŽOK Braslovče

ODBOJKARICE NOVE KBM BRANIK PRVAKINJE

V nedeljo, 19. maja 2019, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir za kadetinje v sezoni 2018/2019, na katerega sta se, kot prvouvrščeni s polfinalnih turnirjev, uvrstili ekipi Swatycomet Zreče in SIP Šempeter, kot drugouvrščeni pa še ekipi Braslovče I in Nova KBM Branik I.

Preberi več
OK Maribor

PR'KOPAč BREZOVICA DRžAVNI PRVAKI MED KADETI

V mariborski Dvorani Tabor je pretekli konec tedna potekal finalni turnir za kadete. Naslova državnih prvakov se je veselila ekipa Pr'Kopač Brezovica, drugo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin, tretje ekipa Braslovč, na četrtem mestu pa je končala ekipa Panvite Pomgrad.

Preberi več
OK Kamnik

PETO MESTO SO OSVOJILE KAMNIšKE KADETINJE

V dvorani OŠ Stranje in OŠ Toma Brejca sta v nedeljo potekala turnirja za končna mesta v državnem kadetskem prvenstvu. Kamniške kadetinje so z dvema zmagama tekmovanje končale na končnem petem mestu, šesti je bil Olimp Ljubljana, sedmi Triglav Kranj in osmi ŽOK Triglav Kranj.

Preberi več
OK Maribor

V FINALE MARIBOR IN HOčE

V večnamenski dvorani v Hočah je potekal prvi polfinalni turnir za starejše dečke. Mesto na finalnem turnirju sta si z dvema zmagama priborili ekipi Maribora ter Hoč.

Preberi več
Špela Bokal, ŽOK Škofja Loka

V ŠKOFJI LOKI IN HOčAH DOBILI FINALISTKE

V športni dvorani OŠ Jela Janežiča v Škofji Loki in v VŠD Hoče sta potekala polfinalna turnirja državnega prvenstva v mini odbojki. V veliki finale so se uvrstile odbojkarice ekip Braslovče, ŽOK Škofja Loka l, SIP Šempeter in Formula Formis I.

Preberi več
OK Kamnik

BRASLOVčE IN NOVA KBM BRANIK V FINALE

V organizaciji OK Calcit Volley je v dvorani OŠ Stranje potekal eden od dveh polfinalnih turnirjev za državno prvenstvo starejših deklic. Prvo mesto so že po dveh tekmah osvojile odbojkarice iz Braslovč.

Preberi več
OK Fužinar

V FINALU KANALCI IN ŽUžEMBERčANI

V pravkar končanem vikendu so mladi odbojkarji Fužinarja nastopili v dveh polfinalih. Ekipa mini odbojke se je v soboto uspela uvrstiti v veliki finale, starejši dečki pa se na domačem polfinalu niso uvrstili na turnir zaključne četverice, zato bodo nastopili v malem finalu.

Preberi več
ŽOK Triglav Kranj

ZREčANKE IN BRASLOVčANKE V FINALU

Tudi v letošnji sezoni smo polfinale kadetskega prvenstva spremljali v Kranju, v organizaciji turnirja s strani Ženskega odbojkarskega kluba Triglav Kranj. Uvrstitev v veliki finale so si zagotovile odbojkarice ekip Swatycomet Zreče in Braslovče.

Preberi več
ŠK Pomurje Deset

MARIBORU SGD STRDIN IN PANVITI POMGRAD FINALE

Na nedeljskem polfinalnem turnirju kadetov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z 2. mesto zagotovili nastop na finalnem turnirju najboljše četverice ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Maribor SGD Strdin.

Preberi več
OK SIP Šempeter

V FINALE ŠEMPETRANKE IN MARIBORčANKE

Odbojkarice SIP Šempetra in Nove KBM Branik so finalistke letošnjega državnega prvenstva za kadetinje. Savinjčanke in Mariborčanke so si uvrstitev med najboljšo četverico ekip priigrale s prvim oz. drugim mestom na polfinalnem turnirju, ki smo ga danes spremljali v Šempetru.

Preberi več