Odbojkarska zveza Slovenije
 
Anže Malovrh

V LJUBLJANI PODELILI DRžAVNE NASLOVE NA MIVKI

V Ljubljani je potekalo zadnje dejanje letošnjega Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki v mlajših kategorijah. Na Kongresnem trgu smo spremljali zanimive in izenačene obračune, mladi odbojkarji so navdušili s svojim znanjem in borbenostjo in se okitili z odličji.

Preberi več

V KOPRU URANA/LUKšIč IN KADUNC/ŠEN

Pretekli konec tedna je Koper gostil turnir državnega prvenstva v odbojki na mivki do 18 let. Med fanti sta se zmage veselila Jakob Urana in Žak Lukšič, pri dekletih pa sta slavili Ira Kadunc in Asja Šen.

Preberi več
Bojan Kadunc

ROZMAN IN ŠEN TER ZBIčAJNIK IN MAROLT

Prejšnji vikend se je v Športnem parku Ludus v Črnučah odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let. Pri fantih sta se v konkurenci 20 ekip zmage veselila Črt Rozman in Klemen Šen, pri dekletih sta bili med 30 pari najuspešnejši Iza Zbičajnik in Maja Marolt.

Preberi več
Aleš Oblak

USPEŠNO ZAKLJUČENA PRVA TRENERSKA KONVENCIJA

Ta konec tedna je v Kranjski Gori potekala CEV Coaches Convention, prva trenerska konvencija v organizaciji Evropske odbojkarske konfederacije. Na njej je sodelovalo 96 udeležencev iz kar 28 držav.

Preberi več
Sandi Labinjan

MLADE ZVEZDE PRIMORSKE ODBOJKE

Minulo soboto je v dvorani OŠ Koper potekala prireditev Mlade odbojkarske zvezde Primorske, ki so se je udeležile mlade odbojkarice primorskih klubov. V ospredju tokrat ni bil tekmovalni duh, ampak predvsem zabava in druženje.

Preberi več
ŠD Jama

KONčAN PRVI REGIJSKI TURNIR U16 - NOTRANJSKA

Športno društvo Jama je v soboto gostilo prvi regijski turnir za odbojkarje in odbojkarice na mivki do 16 let na Notranjskem.

Preberi več
Boštjan Vidrajz

NAJBOLJ VESELI POLJAKINJI IN NEMCA

V nedeljo popoldne se je na obnovljenih igriščih na Loki v Novem mestu končal turnir srednjeevropskega pokala v odbojki na mivki za igralke in igralce do 20. leta, na katerem je nastopilo trideset parov iz devetih držav.

Preberi več
OK Kamnik

V KAMNIKU PRVIč DO 14 LET

V Kamniku je potekal prvi turnir področnega prvenstva v odbojki na mivki do 14. leta starosti, na katerem sta v konkurenci dečkov največ znanja prikazala Jaša Skvarča in Nik Špoljarič, pri deklicah sta se zmage veselili Tia Hotič in Inja Poznajelšek.

Preberi več
ŽOK Šentvid

V LJUBLJANI USPEšNO MINILA žE 8. ODBOJKARIADA

V organizaciji Ženskega odbojkarskega kluba Šentvid in s podporo Odbojkarske zveze Slovenije je v Ljubljani potekala že 8. Poletna Odbojkariada. Festivala odbojke na mivki se je udeležilo skoraj 150 otrok, ki so tekmovali v treh starostnih kategorijah.

Preberi več
klubi

PRVAKI IN PRVAKINJE V SEZONI 2018/19

V minuli sezoni smo v okviru tekmovanja za državno prvenstvo in Pokal Slovenije spremljali zanimive in izenačene obračune v vseh starostnih kategorijah, največ odličij pa so osvojili odbojkarji OK Maribor in odbojkarice Nove KBM Branik.

Preberi več