Odbojkarska zveza Slovenije
 
ŽOK Braslovče

ODBOJKARICE NOVE KBM BRANIK PRVAKINJE

V nedeljo, 19. maja 2019, se je v Braslovčah odvijal finalni turnir za kadetinje v sezoni 2018/2019, na katerega sta se, kot prvouvrščeni s polfinalnih turnirjev, uvrstili ekipi Swatycomet Zreče in SIP Šempeter, kot drugouvrščeni pa še ekipi Braslovče I in Nova KBM Branik I.

Preberi več
OK Kamnik

PETO MESTO SO OSVOJILE KAMNIšKE KADETINJE

V dvorani OŠ Stranje in OŠ Toma Brejca sta v nedeljo potekala turnirja za končna mesta v državnem kadetskem prvenstvu. Kamniške kadetinje so z dvema zmagama tekmovanje končale na končnem petem mestu, šesti je bil Olimp Ljubljana, sedmi Triglav Kranj in osmi ŽOK Triglav Kranj.

Preberi več

KADETINJE DOBILE NASPROTNICE ZA EP

Žreb skupin za evropsko prvenstvo do 16 let je Slovenkam namenil skupino I, ki bo svoje tekme igrala v bližnjem Zagrebu. Naša mlada dekleta pod vodstvom Žive Cof se bodo med 13. in 21. julijem merila s Hrvaško, Rusijo, Finsko, Francijo in Nemčijo.

Preberi več
ŽOK Triglav Kranj

ZREčANKE IN BRASLOVčANKE V FINALU

Tudi v letošnji sezoni smo polfinale kadetskega prvenstva spremljali v Kranju, v organizaciji turnirja s strani Ženskega odbojkarskega kluba Triglav Kranj. Uvrstitev v veliki finale so si zagotovile odbojkarice ekip Swatycomet Zreče in Braslovče.

Preberi več
OK SIP Šempeter

V FINALE ŠEMPETRANKE IN MARIBORčANKE

Odbojkarice SIP Šempetra in Nove KBM Branik so finalistke letošnjega državnega prvenstva za kadetinje. Savinjčanke in Mariborčanke so si uvrstitev med najboljšo četverico ekip priigrale s prvim oz. drugim mestom na polfinalnem turnirju, ki smo ga danes spremljali v Šempetru.

Preberi več

SLOVENKAM 12., SLOVENCEM 28. MESTO

Ženska kadetska reprezentanca do 16 let je na mednarodnem turnirju Cornacchia World Cup, ki ga v kategoriji do 19 let že 37 let gosti italijanski Pordenone, osvojila končno 12. mesto. Kadeti so turnir zaključili na 27. mestu, predvsem, ker so ekipo močno zdesetkale poškodbe.

Preberi več
klubi

KADETI IN KADETINJE ZAKLJUčILI Z A LIGAMI

Državno prvenstvo za kadete in kadetinje se bliža koncu, saj so pred najuspešnejšimi ekipami letošnje sezono le še polfinalni turnirji in veliki finale. Tekmovanje v B ligah je že zaključeno.

Preberi več
klubi

ZADNJI TURNIRJI BODO DALI VSE POLFINALISTE

Državno prvenstvo za kadete in kadetinje se v okviru A in B lig počasi zaključuje, pred ekipami je namreč le še en krog tekmovanja. V vseh skupinah je znan že vsaj po en polfinalist, za preostala mesta se bo vnel boj na zadnjih turnirjih.

Preberi več
klubi

TOKRAT TEKMOVANJA LE NA ZAHODU

Kadetinje in kadeti so ta vikend zaradi šolskih počitnic turnirje odigrali le na zahodu, na vzhodu so bile ekipe tokrat proste. Mladi odbojkarji in odbojkarice so znova navdušili z dobrimi predstavami.

Preberi več
klubi

V A LIGAH ŽE DRUGI KROG, ZAČELE SO SE B LIGE

Minulo nedeljo smo lahko po Sloveniji spremljali turnirje za državno prvenstvo v kategoriji kadetinj in kadetov. Na sporedu so bile tekme 2. kroga v A ligah, začelo pa se je tudi tekmovanje v B ligah.

Preberi več