Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

SLOVENSKI PREDSTAVNIKI DOBILI NASPROTNIKE

Na sedežu Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) je potekal žreb kvalifikacij Lige prvakov in evropskih pokalov CEV Cup in CEV Challenge Cup. Na evropskem parketu se bo v novi sezoni dokazovalo šest slovenskih klubov, dva v Ligi prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

V EVROPSKIH POKALIH šEST SLOVENSKIH KLUBOV

Odbojkarska zveza Slovenije je Evropski odbojkarski konfederaciji (CEV) oddala prijave šestih slovenskih ekip, ki jih bomo v prihodnji tekmovalni sezoni lahko spremljali v evropskih pokalih, od tega dve ekipi v Ligi prvakov oz. Ligi prvakinj.

Preberi več
CEV

TURKINJE PREMOčNE ZA GEN-I VOLLEY

Odbojkarice Gen-i Volleyja so tudi na povratni tekmi polfinala pokala CEV Challenge morale priznati premoč turškemu Aydinu. Tokratna tekma se je končala z rezultatom 3:1(14, -20, 22, 19) v korist gostiteljic.

Preberi več
Tine Strosar

TURKINJE BOLJŠE LE ZA ODTENEK

Odbojkarice Gen-i Volleyja so morale na današnji polfinalni tekmi evropskega pokala CEV Challenge priznati premoč turškemu Aydinu. Tekma se je končala po dobrih dveh urah razburljive igre, z rezultatom 2:3 (19, -25, -23, 16, -8) v korist gostij.

Preberi več
Aleš Oblak

GORIČANKE PO FINALE, ACH VOLLEY ŠE ZADNJIČ

Odbojkarice Gen-i Volleyja danes, ob 18. uri, v Novi Gorici, čaka pomembna tekma polfinala evropskega pokala Challenge proti turški ekipi Aydin BBSK. Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana se bodo prav tako ob 18. uri, z obračunom proti Chaumontu, poslovili od Lige prvakov.

Preberi več
Klemen Brumec

ODLIČEN ODPOR SLOVENSKIH POKALNIH PRVAKINJ

Odbojkarice Calcit Volleyja so v povratni četrtfinalni tekmi pokala Challenge doma izgubile z ekipo Saugella Monza z 1:3 (-14, 23, -23, -22). Tudi na prvi tekmi v Monzi je s 3:0 (19,18,8) zmagala italijanska ekipa, ki se je tako uvrstila v polfinale pokala Challenge.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY V POLFINALU EVROPSKEGA POKALA

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na povratni tekmi četrtfinala evropskega pokala CEV Challlenge Cup, s 3:0 (18, 14, 20) premagale švicarsko ekipo VC Kanti Schaffhausen in se uvrstile v polfinale, med najboljše štiri ekipe v tekmovanju.

Preberi več
Klemen Brumec

ČASTNO SLOVO OD EVROPE

Na povratni četrtfinalni tekmi pokala Challenge so odbojkarji Calcit Volleyja v domači dvorani izgubili z Vero Volley Monzo z 0:3 (-25, -18, -23). Tudi na prvi tekmi je bila s 3:1 (-23, 17, 20, 18) boljša italijanska ekipa, ki se je uvrstila v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARSKI SPEKTAKEL V KAMNIKU

Sreda bo v Kamniku dan za odbojko, kajti ne zgodi se ravno pogosto, da v enem najbolj odbojkarskih mest v Sloveniji gostuje italijanska ekipa. Pa ne samo ena, kajti Calcit Volley ima kot edini klub v Evropi v četrtfinalu pokala Challenge žensko kot moško ekipo.

Preberi več
GEN-I Volley

ZASLUŽENA ZMAGA GEN-I VOLLEYA V ŠVICI

Odbojkarice Gen-i Volleyja so na prvi tekmi četrtfinala evropskega pokala CEV Challenge v gosteh premagale švicarski Kanti Schaffhausen. Z zmago z 1:3 (-22 -20, 12, -19) so si pred povratno tekmo v Novi Gorici na široko odprle vrata v polfinale.

Preberi več