Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

SLOVENKE EVROPSKO LIGO ZAčELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je nastop v evropski ligi začela z zmago nad Estonijo. Varovanke selektorja Alessandra Chiappinija so bile za uvod pred domačimi navijači v Mariboru od tekmic uspešnejše s 3:0 (18, 22, 23).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala prvo tekmo letošnje evropske lige. Slovenke, ki se bodo v skupini B, skupaj z Estonijo, Grčijo in Portugalsko, borile za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, se bodo za uvod pomerile z Estonkami

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL REPREZENTANčNI SPISEK

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance, Alessandro Chiappini, je objavil spisek reprezentance za letošnjo sezono, v kateri bodo dekleta nastopila v evropski ligi in na evropskem prvenstvu. Na seznamu je 19 odbojkaric.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V EVROPSKI LIGI V TEŽKI SKUPINI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo prihodnje leto nastopila v evropski ligi. Naša dekleta bodo igrala v srebrni ligi, v skupini B se bodo srečala s Portugalsko, Grčijo in Estonijo. Osnovni cilj naše izbrane vrste je uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA KONEC EVROPSKE LIGE PORAZ Z NIZOZEMCI

Slovenski odbojkarji so morali na zadnji tekmi evropske lige priznati premoč Nizozemski. Na srečanju, ki ni več odločalo o potniku na zaključni turnir najboljše četverice, so bili gostje uspešnejši z 1:3 (-19, -23, 23, -14).

Preberi več
CEV

ZA KONEC ŠE Z NIZOZEMCI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala še zadnje srečanje evropske lige. Tekmeci v dvorani Tabor bodo Nizozemci, ki so bili v uvodnem obračunu v Doetinchemu uspešnejši s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO PRVE ZMAGE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu evropske lige premagala Ukrajino in se veselila prve zmage v letošnji sezoni. Naši fantje so bili po več kot dveh urah igre od tekmecev boljši s 3:2 (20, -20, -21, 23, 14).

Preberi več
CEV

PROTI UKRAJINCEM PO TAKO ŽELENO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri odigrala še peto tekmo v letošnji evropski ligi. Tekmeci naše izbrane vrste bodo Ukrajinci, varovanci selektorja Sama Miklavca pa si bodo pred domačim občinstvom v Mariboru skušali zagotoviti prve točke.

Preberi več
CEV

TURŠKI ODBOJKARJI ŠE DRUGIČ BOLJŠI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi medsebojni tekmi evropske lige priznati premoč Turčiji. Gostitelji so bili v nabito polni dvorani v Samsunu boljši prepričljivo, s 3:0 (22, 15, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

ŽE JUTRI ZNOVA S TURČIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentance je pripotovala v Samsun, kjer se bo jutri, v 4. krogu evropske lige, pomerila s Turčijo. Naša izbrana vrsta v letošnji sezoni na treh srečanjih še ni zmagala, zato si fantje še toliko bolj želijo prve zmage.

Preberi več