Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Kamnik

ROTO-KEMA PUCONCI - CALCIT VOLLEY II 0:3

V prvem krogu 1. B DOL za ženske sta se ob 19. uri pomerili domača ekipa Roto-Kema Puconci in gostujoča ekipa Calcit Volley II. Tekma se je končala v prid gostujoče ekipe, ki je slavila s 3:0 (-19, -15, -14) ter si s tem izborila prve tri točke prvenstvene točke.

Preberi več
Klemen Brumec

V GOSTE PRIHAJAJO AKTUALNE DRžAVNE PRVAKINJE

Lepšega začetka sezone si varovanke Gregorja Rozmana skorajda ne bi mogle želeti, saj bodo v soboto, ob 18. uri, v kamniški športni dvorani gostile Novo KBM Branik.

Preberi več
Klemen Brumec

POKALNE PRVAKINJE BOLJšE OD DRžAVNIH

Za uvod v sezono sta se v prvem krogu 1A. DOL za ženske v Kamniku pomerili najboljši slovenski ženski ekipi, Calcit Volley in Nova KBM Branik. Ker je tekma štela tudi za srednjeevropsko ligo, je imela dvojni pomen, s 3:0 (24, 22, 20) pa so slavile domače odbojkarice.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCITOVKE NE BEžIJO OD VLOGE FAVORITINJ

V Kamniku je vse nared za novo odbojkarsko sezono 2019/20. Njihova paradna konja vstopata v ples najboljših močno okrepljena, kadrovsko in finančno, v klubu pa upajo tudi, da se bo kamniška športna dvorana nalezla evforičnega vzdušja iz Stožic.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIčANI V SEZONO VSTOPILI Z ZMAGO

Odbojkarji Calcit Volleyja so v derbiju prvega kroga srednjeevropske lige, tekma bo veljala tudi za Modro skupino 1. DOL za moške, ki se bo začela v začetku februarja, v dvorani Tivoli s 3:0 (-23, -24, -22) premagali večne tekmece, ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Klemen Brumec

NAJBOLJšI SLOVENSKI EKIPI ZA ZAčETEK V MEVZI

V letošnji sezoni se bosta najboljši slovenski ekipi zadnjih let, ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley, rednemu delu državnega prvenstva pridružili šele v začetku februarja, vendar to ne pomeni, da bodo ljubitelji odbojke že v prvem delu prikrajšani za njune medsebojne obračune.

Preberi več
Calcit Volley

CALCIT V NOVO SEZONO Z NOVIM POMOčNIKOM

Teden dni po začetku priprav prve kamniške moške ekipe so se prvič v novi sezoni zbrale tudi odbojkarice prve ekipe Calcit Volleyja. Tudi v letošnji sezoni jih bo vodil Gregor Rozman z novim pomočnikom Danijelom Habjanom.

Preberi več
Calcit Volley

BRUMNOVI VAROVANCI ZAčELI PRIPRAVE

Dva meseca pred začetkom nove sezone je Marko Brumen, ki se po treh letih vrača na kamniško klop, prvič zbral svoje varovance. Na srečanju je bilo vseh 14 igralcev, ki bodo v sezoni 2019/20 nosili dres Calcit Volleyja, v kateri bodo Kamničani znova igrali v štirih tekmovanjih.

Preberi več
CEV

CALCIT VOLLEY OKREPILA šE ZALA ZBIčAJNIK

Zadnja na seznamu okrepitev v ženskem taboru Calcit Volley je Zala Zbičajnik. Zbičajnikova je nazadnje branila barve novogoriškega Gen-I Volleyja in bo na podajalskem mestu zamenjala Evo Pogačar, ki se seli v Italijo. Ženska ekipa se bo pred novo sezono prvič zbrala 12. avgusta.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVOSTI TUDI PRI žENSKI EKIPI CALCIT VOLLEY

V poletnih tednih ne počivajo niti v ženskem taboru Calcit Volley. Napovedali so že, da bo ekipa glede na preteklo sezono v dobršni meri ostala nespremenjena, prišlo pa bo nekaj sveže moči. Prva v vrsti je Ana Marija Vovk, reprezentančna sprejemalka.

Preberi več