Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

ACH VOLLEY DO DVANAJSTE POKALNE LOVORIKE

Odbojkarji ACH Volleyja so v finalu zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kamniku premagali Merkur Maribor s 3:1 (-22, 22, 17, 14). Za Ljubljančane, ki so v polfinalu s 3:0 premagali hišo na kolesih Triglav, je to dvanajsta pokalna lovorika.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY DANES PO šE EN RUSKI SKALP

Slovenski prvaki so se v nedeljo popoldne odpravili na dolgo pot v Sibirijo. Čeprav so misli optimistične, pa opozarjajo, da je tekma s Kuzbassom že pozabljena in da se zdaj osredotočajo le na nov obračun.

Preberi več
CEV

FAKEL NOVY URENGOY - ACH VOLLEY LJUBLJANA 3:1

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v Novem Urengoju odigrali tretjo tekmo skupinskega dela Lige prvakov. Po obetavnem začetku in dobljenem nizu so nato popustili in gostitelji so se s 3:1 veselili še druge letošnje zmage v najelitnejšem odbojkarskem tekmovanju.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - OK MARIBOR 3:0

V 11. krogu srednjeevropske lige sta se pomerila ACH Volley Ljubljana in OK Maribor. Gostitelji, ki so v sredo v Tivoliju pripravili presenečenje in porazili ruske prvake, so brez večjih težav premagali tudi vodilno moštvo slovenskega prvenstva, Maribor.

Preberi več
Aleš Oblak

IZJEMNA ZMAGA ACH VOLLEYJA LJUBLJANA

Odbojkarji ACH Volleyja so na drugi tekmi elitne Lige prvakov v Hali Tivoli gostili ruskega prvaka Kuzbass Kemerevo in ga po petih napetih in izenačenih nizih premagali s 3:2.

Preberi več
Alen Hadžić

JUTRI V TIVOLIJU RUSKI PRVAK

Po prvi tekmi v Berlinu prejšnji torek je pred slovenskimi prvaki nov evropski izziv, tokrat jim bodo na nasprotni strani mreže stali odbojkarji Kuzbassa Kemerovo. Čeprav ne veljajo za favorite, motivacijo in zalet Ljubljančanom dajeta domača dvorana in vsaj 2.000 gledalcev.

Preberi več
CEV

BERLIN RECYCLING V.- ACH VOLLEY LJUBLJANA 3:0

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na prvi tekmi Lige prvakov gostovali v Berlinu, kjer jih je domača ekipa premagala s 3:0 (21, 15, 24). Naslednja preizkušnja najelitnejšega odbojkarskega tekmovanja bo že prihodnji teden v Tivoliju, ko bodo Ljubljančani gostili ruske prvake.

Preberi več
Alen Hadžić

SLOVENSKI PRVAKI DANES V BERLINU

Danes v Berlinu odbojkarje ACH Volleyja Ljubljana čaka prva letošnja preizkušnja v elitni Ligi prvakov. Po nedeljski zmagi nad Calcit Volleyjem so potrdili stopnjevanje forme, pa čeprav imajo v taboru slovenskih prvakov precej težav s poškodbami.

Preberi več
Klemen Brumec

TOKRAT JE BIL BOLJšI ACH VOLLEY LJUBLJANA

V desetem krogu srednjeevropske lige, tekme je veljala tudi za modro skupino v 1. DOL za moške, so odbojkarji Calcit Volleyja gostili aktualnega državnega in pokalnega prvaka Slovenije, ACH Volley Ljubljana. S 3:1 (20, -20, 21, 17) so zmagali Ljubljančani.

Preberi več
Klemen Brumec

S POMOčJO GLEDALCEV JE CILJ URESNIčLJIV

Kamniški odbojkarji so uspešno prestali četrtfinalni preizkušnji s Šoštanjem Topolšico in se pričakovano uvrstili na zaključni turnir pokala Slovenije. Popolnoma drugačna pa bo nedeljska tekma, ko bodo ob 20.30 v 10. krogu lige Mevza gostili ACH Volley Ljubljana.

Preberi več