Odbojkarska zveza Slovenije
 
Klemen Brumec

KAMNIČANKE POKALNE PRVAKINJE SLOVENIJE

Odbojkarice Calcit Volleyja so osvojile naslov pokalnih prvakinj za sezono 2018/19. V finalu zaključnega turnirja, ki ga je gostil Kanal, so bile s 3:1 (-19, 25, 25, 25) boljše od Nove KBM Branik. Kamničanke so se tako veselile tretje pokalne lovorike.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEYJU LJUBLJANA ENAJSTI NASLOV

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na zaključnem turnirju Pokala Slovenije v Kanalu prišli do enajstega naslova prvakov. V finalu so bili s 3:0 (21, 19, 22) uspešnejši od Calcit Volleyja.

Preberi več
Klemen Brumec

ODBOJKARJI CALCIT VOLLEYJA PRVI FINALISTI

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije v Kanalu premagali Črnuče s 3:0 (22, 18, 19). V nedeljskem finalu se bodo, ob 20. uri, pomerili z boljšo ekipo iz drugega polfinala med Salonitom Anhovo in ACH Volleyjem Ljubljana.

Preberi več
Alen Milavec

ACH VOLLEY LJUBLJANA DRUGI FINALIST POKALA

Obojkarji ACH Volley Ljubljana so drugi finalisti zaključnega turnirja Pokala Slovenije, ki poteka v Kanalu. Od domačega Salonita Anhovo so bili boljši s 3:1 (23, 20, -21, 19) in se bodo v jutrišnjem velikem finalu pomerili s Calcit Volleyjem.

Preberi več
Tine Strosar

NOVA KBM BRANIK PRVI FINALIST

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so morale na prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije v Kanalu priznati premoč Novi KBM Branik. Branilke pokalnega naslova so bile boljše s 3:0 (9, 17, 8).

Preberi več
Klemen Brumec / Tine Strosar

CALCIT VOLLEY S PREOBRATOM DO FINALA

Odbojkarice prve ženske ekipe Calcit Volleyja so v drugi polfinalni tekmi zaključnega turnirja pokala Slovenije premagale GEN-I Volley. Kamničanke so po preobratu zmagale s 3:2 (21, 12, -23, -20, 15) in se bodo jutri, ob 17. uri, v finalu pomerile z Novo KBM Branik.

Preberi več
Aleš Oblak

TA VIKEND ZA PRVO ODBOJKARSKO LOVORIKO

V petek se bo v Kanalu začel pokalni finale, na katerem se bodo po štiri najboljše moške in ženske ekipe v letošnjem tekmovanju podale v boj za prvo lovoriko v tej sezoni. Branili jo bodo odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana in odbojkarice Nove KBM Branik.

Preberi več
OK Gorica/OK Salonit Anhovo-Kanal

FINALNA POKALNA OBRAČUNA V NEDELJO

Med 21. in 23. decembrom bo Kanal gostil zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem se bodo za pokalni naslov pomerile po štiri najboljše ekipe v ženski in moški konkurenci. Oba finalna obračuna bosta na sporedu na isti dan, v nedeljo, 23. decembra.

Preberi več
Aleš Oblak

ZLATI NIZ POPELJAL KAMNIČANKE V KANAL

Odbojkarice Calcit Volleyja so se na domačem igrišču v povratni tekmi četrtfinala pokala Slovenijepo zmagi v zlatem nizu s 15:13 uvrstile na zaključni turnir pokala Slovenije. Po rednem delu tekme je bilo 3:2 (19, 22, -21, -25, 2) za domačo ekipo.

Preberi več
Aleš Oblak

POTRDITI DOBRO FORMO ZA POT V KANAL

Odbojkarice Calcit Volleyja so v sredo v Bratislavi z odlično igro slavile na prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge proti Slaviji, svojo dobro formo pa bodo skušale unovčiti tudi v soboto, ko jih ob 19. uri v domači dvorani čaka povratna četrtfinalna tekma pokala Slovenije.

Preberi več