Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

ANNA SPANOU ZAPUščA GEN-I VOLLEY

Iz Odbojkarskega kluba Gorica so sporočili, da grška odbojkarica Anna Maria Spanou ni več članica 1. članske ekipe GEN-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčETEK TEKEM V MODRI IN ZELENI SKUPINI

S tekmami 1. kroga modre in zelene skupine v 1. Sportklub odbojkarski ligi za ženske se bo jutri začel drugi del odbojkarskega prvenstva za ženske.

Preberi več
Simon Vesel

KRKA - CALCIT VOLLEY 0:3

V novomeški dvorani Marof sta se v 2. krogu modre skupine pomerila domača Krka in Calcit Volley iz Kamnika. Zmage z 0:3 (-23, -28, -21) so se po razburljivi tekmi razveselili gosti. Pri Krki sta po 16 točk dosegla Drobnič in Kosmina, 14 jih je pri gostih vknjižil Yordanov.

Preberi več
Aleš Oblak

KOZAMERNIK NI VEč TRENER NOVOGORIčANK

Iz Odbojkarskega kluba Gorica so sporočili, da Tilen Kozamernik ni več trener njihove prvoligaške ekipe Gen-i Volley, ki v letošnjem prvenstvu brani naslov slovenskih podprvakinj. Na klop novogoriške vrste bo za zdaj sedel Matjaž Stanič.

Preberi več
OK SIP Šempeter

SIP ŠEMPETER - NOVA KBM BRANIK 3:2

V ponovljeni tekmi deseta kroga 1.A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in Nova KBM Branik, z rezultatom 3:2 (-17, 21, 24,-18, 9) so bile uspešnejše Šempetranke.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY – SIP ŠEMPETER 3:1

Odbojkarice Calcit Volleyja so v tekmi trinajstega kroga 1A DOL za ženske v dvorani OŠ Stranje premagale SIP Šempeter s 3:1 (-21, 13, 13, 19). Že v soboto čaka Kamničanke zadnja tekma rednega dela srednjeevropske lige.

Preberi več
Simon Vesel/MOK Krka

MIšIN: ŽELIMO DOSEčI šE VEč

Tomislav Mišin, trener Moškega odbojkarskega kluba Krka strnil misli ob koncu prvega dela prvenstva in ubesedil pričakovanja pred nastopi v modri skupini.

Preberi več
Damjan Barut

ANKARAN – GEN-I VOLLEY 1:3

Na vnaprej odigrani tekmi zadnjega kroga v rednem delu 1.A Sportklub odbojkarske lige za dekleta je po prvem nizu, ki so ga prepričljivo dobile domače, kazalo na presenečenje, v nadaljevanju tekme so gostje postavile stvari na svoje mesto in slavile z 1:3 (15, -22, -20, -14).

Preberi več
OK Formis

FORMIS OKREPILI KITAJSKI ODBOJKARICI

Ženski odbojkarski klub Formis bo v drugem delu sezone močno okrepljen. Vodstvo se je dogovorilo za sodelovanje s kitajskim podjetjem Villa Mari, za začetek pa v Slovenijo prihajata dve igralki.

Preberi več
Damjan Barut

ANKARAN - NOVA KBM BRANIK 1:3

V vnaprej odigrani tekmi 13. kroga 1A. Sportklub odbojkarske lige za dekleta so v odlični predstavi z 1:3 (23, -16, -21, -17) slavile Mariborčanke. Za zmago so se morale pošteno potruditi proti razigranim domačinkam, ki so tokrat gostile tekmo v »svoji telovadnici« OŠ Hrvatini.

Preberi več