Odbojkarska zveza Slovenije
 
PRVolley Branik

V NOVO SEZONO Z NOVIM TRENERJEM

OK Nova KBM Branik je na praznik, 15. avgusta, opravila zbor članske ekipe za novo sezono 2019/2020. Presenečenje je bila zagotovo predstavitev novega trenerja prve ekipe, Radovana Gačiča.

Preberi več
GEN-I Volley

V NOVO GORICO PRIHAJA TUDI GRKINJA

Ekipi Gen-i volley, ki je v lanski sezoni v slovenskem prvenstvu osvojila naslov podprvakinj, se bo v letošnji sezoni pridružila še grška reprezentantka, 23 letna Anna Maria Spanou, ki bo zaigrala na mestu sprejemalke.

Preberi več
GEN-I Volley

V GEN-I VOLLEY PRIHAJA KOREKTORICA IZ KANADE

Ekipa slovenskih podprvakinj, GEN-I Volley, predstavlja novo okrepitev, 183 centimetrov visoko korektorico Saro Kovać, ki prihaja iz Kanade.

Preberi več
Aleš Oblak

PANVITA POMGRAD ZAČENJA S PRIPRAVAMI

Člansko moštvo Odbojkarskega kluba Panvita Pomgrad, ki deluje pod okriljem Športnega kluba POMURJE DESET, danes začenja s pripravami za novo tekmovalno sezono v 1. Državni odbojkarski ligi 2019/2020, ki se bo začela jeseni.

Preberi več
Calcit Volley

BRUMNOVI VAROVANCI ZAčELI PRIPRAVE

Dva meseca pred začetkom nove sezone je Marko Brumen, ki se po treh letih vrača na kamniško klop, prvič zbral svoje varovance. Na srečanju je bilo vseh 14 igralcev, ki bodo v sezoni 2019/20 nosili dres Calcit Volleyja, v kateri bodo Kamničani znova igrali v štirih tekmovanjih.

Preberi več
Matjaž Kramberger, OK Maribor

MARIBORČANI ZAČELI PRIPRAVE NA NOVO SEZONO

Odbojkarski klub Maribor je v soboto pričel s pripravami na novo sezono 2019/2020. V prejšnji sezoni je mlada ekipa državno prvenstvo zaključila na odličnem 4. mestu.

Preberi več
CEV

MATIC ROJNIK V OK ČRNUčE

Pred prihajajočo sezono se je prvi ekipi Črnuč pridružil sprejemalec Matic Rojnik (letnik 2000). Prihaja iz Braslovč, kjer je v preteklih sezonah v okviru 2. DOL igral za tamkajšnji klub, prvoligaški odbojkar pa je tudi njegov starejši brat Jakob, ki je lani igral za Panvito.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVA SEZONA – NOVI IZZIVI

Mariborski odbojkarji bodo v novi tekmovalni sezoni 2019/2020 po nekajletnem premoru ponovno nastopili na mednarodnem prizorišču, in sicer v srednjeevropski ligi MEVZA.

Preberi več
GEN-I Volley

V GORICO PRIHAJA ANA ŽIGON

Ekipo državnih podprvakinj, Gen-i Volley je okrepila podajalka Ana Žigon, 17-letna podajalka, mladinska reprezentantka.

Preberi več
CEV

CALCIT VOLLEY OKREPILA šE ZALA ZBIčAJNIK

Zadnja na seznamu okrepitev v ženskem taboru Calcit Volley je Zala Zbičajnik. Zbičajnikova je nazadnje branila barve novogoriškega Gen-I Volleyja in bo na podajalskem mestu zamenjala Evo Pogačar, ki se seli v Italijo. Ženska ekipa se bo pred novo sezono prvič zbrala 12. avgusta.

Preberi več