Odbojkarska zveza Slovenije
 
OK Merkur Maribor

OK MERKUR MARIBOR Z LEPO GESTO

V Odbojkarskem klubu Merkur Maribor so posneli video z zahvalo, namenjeno vsem, ki v časih, ko razsaja koronavirus, skrbijo za vse nas.

Preberi več
Aleš Oblak/Klemen Brumec

ODBOJKARSKO PRVENSTVO ZAKLJUčENO

OZS je odločila, da je letošnje državno prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi zaključeno. Naslov slovenskih prvakov so osvojili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so prvaki postali že sedemnajstič in odbojkarice Calcit Volleyja, za katere je to četrta lovorika.

Preberi več
Klemen Brumec

CALCIT VOLLEY NAJBOLJŠA EKIPA KAMNIKA

Sinoči so v Kamniku podelili nagrade najboljšim kamniškim športnikom in športnicam preteklega leta. Naziv najboljše športne ekipe Kamnika je pripadel moški ekipi Calcit Volley.

Preberi več
OK Merkur Maribor

ŠKORC šE VSAJ DVE LETI V MARIBORU

Sebastijan Škorc, trener članske ekipe OK Merkur Maribor, je podaljšal pogodbo s svojimi delodajalci. Sebastijan je zvestobo klubu obljubil še za dve sezoni, vse do 31. maja 2022.

Preberi več
Aleš Oblak

TV PRENOSI TEKEM 1. SPORTKLUB LIGE

Odbojkarsko prvenstvo v okviru 1. Sportklub odbojkarske lige se je že krepko prevesilo v drugi del, obračunom v modri in zeleni skupini bo sledila razburljiva končnica. Vse več tekem si bodo ljubitelji odbojke lahko ogledali preko TV sprejemnikov.

Preberi več
Aleš Oblak

ANNA SPANOU ZAPUščA GEN-I VOLLEY

Iz Odbojkarskega kluba Gorica so sporočili, da grška odbojkarica Anna Maria Spanou ni več članica 1. članske ekipe GEN-I Volley.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAčETEK TEKEM V MODRI IN ZELENI SKUPINI

S tekmami 1. kroga modre in zelene skupine v 1. Sportklub odbojkarski ligi za ženske se bo jutri začel drugi del odbojkarskega prvenstva za ženske.

Preberi več
Simon Vesel

KRKA - CALCIT VOLLEY 0:3

V novomeški dvorani Marof sta se v 2. krogu modre skupine pomerila domača Krka in Calcit Volley iz Kamnika. Zmage z 0:3 (-23, -28, -21) so se po razburljivi tekmi razveselili gosti. Pri Krki sta po 16 točk dosegla Drobnič in Kosmina, 14 jih je pri gostih vknjižil Yordanov.

Preberi več
Aleš Oblak

KOZAMERNIK NI VEč TRENER NOVOGORIčANK

Iz Odbojkarskega kluba Gorica so sporočili, da Tilen Kozamernik ni več trener njihove prvoligaške ekipe Gen-i Volley, ki v letošnjem prvenstvu brani naslov slovenskih podprvakinj. Na klop novogoriške vrste bo za zdaj sedel Matjaž Stanič.

Preberi več
OK SIP Šempeter

SIP ŠEMPETER - NOVA KBM BRANIK 3:2

V ponovljeni tekmi deseta kroga 1.A DOL za ženske sta se srečali ekipi SIP Šempeter in Nova KBM Branik, z rezultatom 3:2 (-17, 21, 24,-18, 9) so bile uspešnejše Šempetranke.

Preberi več