Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PESNIšKI IZZIV - čAS ZA GLASOVANJE SE IZTEKA

Odbojkarska zveza Slovenije je v sklopu Svetovnega dneva poezija pripravila natečaj za odbojkarsko-pesniški izziv. Odziv je presegel vsa pričakovanja, na OZS smo prejeli kar 36 pesmi. Zanje lahko glasujete po spodnjih navodilih.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽANA ZDOVC SPORER PODALJšALA POGODBO

Slovenska odbojkarska reprezentantka Žana Zdovc Sporer ostaja članica poljskega prvoligaša DPD Legionovia Legionowo, s katerim se je v svoji krstni sezoni v tujini z dvema velikima uspehoma vpisala v klubsko zgodovino.

Preberi več
SLOADO

10. APRIL - DAN čISTEGA šPORTA

Kot že vsa zadnja leta se je OZS tudi tokrat odzvala pobudi Slovenske antidopinške agencije (SLOADO), ki je v okviru Dneva čistega športa (10. april) pripravila e-kampanjo. S tem v Sloveniji sledimo pozivu Svetovne protidopinške agencije (WADA) k čistemu in poštenemu športu.

Preberi več
Klemen Brumec

BREZ PRAVIH POGOJEV ZA DELO JE TEžKO

Odbojkarji Calcit Volleyja so še šestič zaporedoma osvojili drugo mesto v državnem prvenstvu. Pred njim je bil spet le ACH Volley, vendar v kamniškem klubu niso najbolj zadovoljni s predčasno končano sezono.

Preberi več
Bojan Javornik

ŽIGA DONIK IN JAN MULEC OSTAJATA KLUBU

V OK Merkur Maribor pravijo: “Za nami je odlična sezona; Žiga Donik in Jan Mulec ostajata pod taktirko trenerja Sebastijana Škorca.”

Preberi več
Klemen Brumec

KOSTIć: ZASLUžENO SMO DRžAVNE PRVAKINJE

Kapetanka aktualnih državnih prvakinj, odbojkaric Calcit Volleyja, Olivera Brulec Kostić, je v teh dneh v Novem mestu, kjer s sinom Vukom in možem Janom Brulcem preživlja karanteno.

Preberi več
Aleš Oblak

ROZMAN: ODLOčITEV JE BILA PRAVILNA

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije se je med prvimi odločilo, da konča državno prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi. Obveljal je vrstni red po rednem delu državnega prvenstva in modri skupini.

Preberi več
FIVB

PRVOAPRILSKA - URNAUT SE POSLAVLJA

Novica, da se slovenski odbojkar Tine Urnaut poslavlja od dresa z reprezentančnim grbom, je bila seveda prvoaprilska. Dolgoletni kapetan naše izbrane vrste, ki je za Slovenijo zbral kar 185 nastopov, bo še naprej ponosno igral za reprezentanco.

Preberi več
SLOADO

CERTIFIKAT SLOADO

Smo v obdobju, ko zdravstveno okoliščine narekujejo ritem našega vsakdana, čemur smo se morali prilagoditi prav vsi. To pa še ne pomeni, da tega obdobja ne moremo izkoristiti za stvari, za katere morda v normalnih okoliščinah ne najdemo časa.

Preberi več
OK Merkur Maribor

OK MERKUR MARIBOR Z LEPO GESTO

V Odbojkarskem klubu Merkur Maribor so posneli video z zahvalo, namenjeno vsem, ki v časih, ko razsaja koronavirus, skrbijo za vse nas.

Preberi več