Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE DANES Z BELGIJKAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu na Poljskem danes igrala drugo tekmo. Potem, ko so naša dekleta včeraj v Lodžu klonila proti gostiteljicam prvenstva, jih danes čaka nov obračun. Njihove tekmice bodo Belgijke.

Preberi več
Intime photography

GIULIANI ZADOVOLJEN S PREDSTAVAMI V GRčIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je vrnila iz Grčije, kjer je v sklopu priprav na septembrsko evropsko prvenstvo odigrala tri tekme proti tamkajšnji izbrani vrsti. Na vseh treh obračunih so bili Slovenci boljši, Grki so vsega skupaj osvojili le dva niza.

Preberi več
Intime photography

SLOVENCI SLAVILI šE TRETJIč ZAPORED

Moška odbojkarska reprezentanca je še tretjič v treh dneh premagala Grčijo. Tokrat so bili uspešnejši s 3:1 (-18, 20, 26, 14). S kar 19 doseženimi točkami je blestel mladi Rok Možič.

Preberi več
CEV

V DVEH NIZIH SLOVENKE NAMUčILE POLJAKINJE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je po dobri predstavi v zadnjih dveh nizih morala na uvodni tekmi EP, ki ga skupaj gostijo Turčija, Poljska, Madžarska in Slovaška, priznati premoč izbrani vrsti Poljske. Gostiteljice prvenstva so bile boljše s 3:0 (12, 22, 23).

Preberi več
OZS

SLOVENKE SI žELIJO DOBER UVOD V PRVENSTVO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 20.30 uri, v Lodžu igrala prvo tekmo evropskega prvenstva. Tekmice naše izbrane vrste bodo Poljakinje, v zadnjih letih ena najmočnejših evropskih reprezentanc. Naša dekleta so kljub temu odločena, da bodo favoriziranim gosti

Preberi več
Siniša Kanižaj

V LJUBLJANI SE ODBOJKA IGRA TUDI NA VODI

Točno tri tedne pred začetkom evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani, je slovenska prestolnica gostila svojevrsten spektakel – odbojkarsko tekmo nekdanjih evropskih odbojkarskih zvezdnikov na gladini reke Ljubljanice.

Preberi več
Intime photography

SLOVENIJA TUDI V DRUGO BOLJšA OD GRčIJE

Naši odbojkarji so na drugi pripravljalni tekmi zaigrali v povsem spremenjeni zasedbi in s 3:0 (19, 22, 22) odpravili Grke. S 17 doseženimi točkami se je najbolj izkazal kapetan Tine Urnaut.

Preberi več
Intime photography

SLOVENCI NA PRVI TEKMI USPEšNEJšI OD GRKOV

Na prvi pripravljalni tekmi z reprezentanco Grčije so slovenski odbojkarji v Kalamatiju slavili s 3:1 (-18, 21, 24, 20). S 15 doseženimi točkami sta se v našem taboru najbolj izkazala Alen Šket in Mitja Gasparini.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE PRISPELE NA POLJSKO

Slovenska ženska reprezentanca je danes odpotovala v Lodž, kjer bo v petek igrala prvo tekmo evropskega prvenstva. Naša dekleta se bodo za uvod pomerila z gostiteljicami, Poljakinjami, v našem taboru pa šele drugi nastop na prvenstvih Stare celine že z nestrpnostjo pričakujejo.

Preberi več
Extrem

NA LJUBLJANICI TUDI OLIMPIJSKI PRVAK!

V četrtek bomo v središču slovenske prestolnice lahko spremljali svojevrsten spektakel. Na gladini reke Ljubljanice bomo priča epskemu odbojkarskemu obračunu nekdanjih evropskih odbojkarskih zvezdnikov, na čelu z olimpijskim prvakom, Nizozemcem Basom van de Goorom.

Preberi več