Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

PESNIšKI IZZIV - čAS ZA GLASOVANJE SE IZTEKA

Odbojkarska zveza Slovenije je v sklopu Svetovnega dneva poezija pripravila natečaj za odbojkarsko-pesniški izziv. Odziv je presegel vsa pričakovanja, na OZS smo prejeli kar 36 pesmi. Zanje lahko glasujete po spodnjih navodilih.

Preberi več
SLOADO

10. APRIL - DAN čISTEGA šPORTA

Kot že vsa zadnja leta se je OZS tudi tokrat odzvala pobudi Slovenske antidopinške agencije (SLOADO), ki je v okviru Dneva čistega športa (10. april) pripravila e-kampanjo. S tem v Sloveniji sledimo pozivu Svetovne protidopinške agencije (WADA) k čistemu in poštenemu športu.

Preberi več
Aleš Oblak

5. SKLOP - OHRANJANJE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI

Rosana Krajnc, trenerka za telesno pripravo ženskih odbojkarskih reprezentanc v mlajših kategorijah, sicer pa diplomantka Fakultete za šport, osebna trenerka in tudi nekdanja odbojkarica, je pripravila pet sklopov vaj za ohranjanje splošne telesne pripravljenosti za odbojkarje.

Preberi več
SLOADO

CERTIFIKAT SLOADO

Smo v obdobju, ko zdravstveno okoliščine narekujejo ritem našega vsakdana, čemur smo se morali prilagoditi prav vsi. To pa še ne pomeni, da tega obdobja ne moremo izkoristiti za stvari, za katere morda v normalnih okoliščinah ne najdemo časa.

Preberi več
Osebni arhiv

POSLOVIL SE JE MATJAž JEDRETIč

Danes dopoldan se je poslovila še ena odbojkarska legenda. Umrl je eden najboljših slovenskih odbojkarjev, Matjaž Jedretič, nekdanji jugoslovanski reprezentant, ki je v slovenski odbojki pustil velik pečat.

Preberi več
Pixabay

IZZIV OLIMPIJSKEGA KOMITEJA SLOVENIJE

Olimpijski komitei Slovenije – Združenje športnih zvez vse športnice in športnike vabi, da se pridružijo izzivu #trenirajmodoma. Izziv, ki že poteka, se bo odvijal na družbenih omrežjih. Navodila v tekstu. Akcija!

Preberi več
OZS

PESNIšKI ODBOJKARSKI IZZIV

Bliža se Svetovni dan poezije in ker v teh dneh naše življenje poteka precej drugače kot smo vajeni, smo se na OZS odločili, da pripravimo prav poseben pesniško-odbojkarski izziv. Priključite se nam.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

#OSTANIMODOMA

V Stožicah je Slovenija stopila skupaj in nas popeljala do velikega uspeha. Zdaj je prišel trenutek, ki je pomembnejši od vseh športnih dosežkov. Stopimo še enkrat skupaj in #OstanimoDoma!

Preberi več
OZS

PREDSEDNIK CEV BORIčIć SPET POHVALIL DELO OZS

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) Aleksandar Boričić je obiskal Ljubljano, kjer se je srečal z vodstvom Odbojkarske zveze Slovenije ter predstavil svoj pogled na delo slovenske zveze in nadaljnje sodelovanje obeh organizacij.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARSKA PRVENSTVA PREKINJENA ALI KONčANA

Predsedstvo OZS in tekmovalno-registracijska komisija OZS sta odločila, da je prvenstvo v 1. Sportklub odbojkarski ligi zaključeno, ostala tekmovanja so do nadaljnjega prekinjena.

Preberi več