Odbojkarska zveza Slovenije
 
Osebni arhiv

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA POMOč ANžETU

Slovenski odbojkarji so še enkrat pokazali, da imajo veliko srce in se odločili, da s podpisano majico, Tonček Štern z dresom in Tine Urnaut s podpisanimi supergami z evropskega prvenstva, pomagajo fantku Anžetu, ki potrebuje terapije. Licitacija se bo zaključila 30. novembra.

Preberi več
CEV

EUROVOLLEY 2019 DOGODEK LETA PO IZBORU CEV

Evropska odbojkarska konfederacija je na gala dogodku, ki je tokrat potekal v bolgarski prestolnici Sofiji, letošnje prvenstvo stare celine razglasila za CEV-ov dogodek leta 2019.

Preberi več
OZS

NEKDANJI REPREZENTANT ROK SATLER V URI SOčA

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant, zdaj pa kapetan slovenskih prvakov, ekipe ACH Volley Ljubljana, se je odzval vabilu k projektu Nasmeh in v URI Soča v Ljubljani obiskal otroke.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

POGOVOR Z METODOM ROPRETOM

Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije Metod Ropret je deset dni po zaključku evropskega prvenstva, ki so ga skupaj gostile Francija, Slovenija, Nizozemska in Belgija, za slovenske medije strnil vtise.

Preberi več
Aleš Oblak

JAN PLESTENJAK OZS POSVETIL PESEM

Znani slovenski pevec Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem z naslovom Res je dober dan, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija. Glasbeniki so jo prvič zapeli na ponedeljkovem sprejemu srebrnih fantov.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI VELIKA šPORTNA IMENA

Na tekmah osmine finala, ki so ju gostile Stožice, so se zbrala tudi nekatera velika imena iz športnega sveta. Spektakularno prizorišče so obiskali zvezdnik odbojke na mivki »BeachVolley Viking« Anders Mol, predsednik UEFE Aleksander Čeferin in domači skakalni as Peter Prevc.

Preberi več
Aleš Oblak

V LJUBLJANI FILATELISTIčNA RAZSTAVA O EP

Ljubljanska Mestna hiša je gostila uradno odprtje filatelistične razstave, ki razkriva zgodovino EuroVolleyja, vse od prvega prvenstva leta 1948 v Rimu do leta 2019. Branko Maček, avtor razstave, zbira znamke od ranega otroštva.

Preberi več
ni podatka

POSLOVIL SE JE IVAN KOVAčIč

Na zadnji avgustovski dan smo se na pokopališču v Vrtojbi poslovili od Ivana Kovačiča. Bil je tvorec razvoja ženske odbojke na Goriškem, zato so mu rekli kar oče novogoriške odbojke. Bil je vztrajen in uspešen.

Preberi več
SMF

PEVKA NINA PUšLAR PROMOTORKA EP V LJUBLJANI

Priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar je postala ambasadorka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki ga bomo od 12. septembra dalje lahko spremljali v Areni Stožice.

Preberi več
Siniša Kanižaj

V LJUBLJANI SE ODBOJKA IGRA TUDI NA VODI

Točno tri tedne pred začetkom evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani, je slovenska prestolnica gostila svojevrsten spektakel – odbojkarsko tekmo nekdanjih evropskih odbojkarskih zvezdnikov na gladini reke Ljubljanice.

Preberi več