Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V LJUBLJANI FILATELISTIčNA RAZSTAVA O EP

Ljubljanska Mestna hiša je gostila uradno odprtje filatelistične razstave, ki razkriva zgodovino EuroVolleyja, vse od prvega prvenstva leta 1948 v Rimu do leta 2019. Branko Maček, avtor razstave, zbira znamke od ranega otroštva.

Preberi več
ni podatka

POSLOVIL SE JE IVAN KOVAčIč

Na zadnji avgustovski dan smo se na pokopališču v Vrtojbi poslovili od Ivana Kovačiča. Bil je tvorec razvoja ženske odbojke na Goriškem, zato so mu rekli kar oče novogoriške odbojke. Bil je vztrajen in uspešen.

Preberi več
SMF

PEVKA NINA PUšLAR PROMOTORKA EP V LJUBLJANI

Priljubljena slovenska pevka Nina Pušlar je postala ambasadorka evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki ga bomo od 12. septembra dalje lahko spremljali v Areni Stožice.

Preberi več
Siniša Kanižaj

V LJUBLJANI SE ODBOJKA IGRA TUDI NA VODI

Točno tri tedne pred začetkom evropskega prvenstva v odbojki za moške, ki bo od 12. do 26. septembra potekalo tudi v Ljubljani, je slovenska prestolnica gostila svojevrsten spektakel – odbojkarsko tekmo nekdanjih evropskih odbojkarskih zvezdnikov na gladini reke Ljubljanice.

Preberi več
Pošta Slovenije/OZS

POšTA SLOVENIJE IZDALA ODBOJKARSKO ZNAMKO

Danes je v okviru Pošte Slovenije izšla priložnostna znamka, posvečena evropskemu prvenstvu v odbojki za moške, ki ga bo Slovenija, skupaj s Francijo, Belgijo in Nizozemsko, gostila od 12. do 29. septembra.

Preberi več
OZS

ALEKSANDAR BORIčIć ZNOVA V SLOVENIJI

Predsednik Evropske odbojkarske konfederacije in podpredsednik Svetovne odbojkarski zveze Aleksandar Boričić je v času pokala FIVB Challenger, ki ga od 3. julija gosti Ljubljana, obiskal Slovenijo in v spremstvu predsednika Odbojkarske zveze Slovenije opravil pomembne sestanke.

Preberi več
Aleš Oblak/FIVB

OZI SE PREDSTAVI

Na prvi uradni tekmi slovenske moške odbojkarske reprezentance v tej sezoni, ko so se naši fantje pomerili z reprezentanco Čila, se je ljubiteljem odbojke prvič predstavil tudi Ozi, uradna maskota Odbojkarske zveze Slovenije.

Preberi več
Osebni arhiv

VETERANI S 3. MESTOM DOSEGLI VELIK USPEH

Ekipa veteranov Slovenije nad 60 let je na močnem mednarodnem turnirju v Ostravi na Češkem, pod vodstvom trenerja Adija Urnauta, v konkurenci več kot dvajsetih ekip, osvojila odlično 3. mesto, v kategoriji nad 56 let.

Preberi več
Aleš Oblak

USPEŠNO ZAKLJUČENA PRVA TRENERSKA KONVENCIJA

Ta konec tedna je v Kranjski Gori potekala CEV Coaches Convention, prva trenerska konvencija v organizaciji Evropske odbojkarske konfederacije. Na njej je sodelovalo 96 udeležencev iz kar 28 držav.

Preberi več
Osebni arhiv

TUDI SLOVENSKI VETERANI BODO TEKMOVALI

Ekipa slovenskih veteranov 60+ bo junija nastopila na močnem mednarodnem turnirju veteranov IVVA, International Veteran Volleyball Association. Za našim moštvom so trije meseci napornih priprav pod vodstvom trenerja Adija Urnauta.

Preberi več