Odbojkarska zveza Slovenije
 
MOK Krka

KOSMINA PRVA KAMNIšKA OKREPITEV

Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so pred dnevi dobili novega trenerja, Gregorja Jerončiča, imajo zdaj tudi novega soigralca. Prihodnji dve sezoni bo kamniški dres nosil dozdajšnji kapetan Krke, Martin Kosmina, ki bo zagotovo velika okrepitev na mestu sprejemalca.

Preberi več
Klemen Brumec

JANEžIč: URESNIčILE SO SE BESEDE ROZMANA

Aktualne državne prvakinje so konec prejšnjega tedna začele s treningi, vendar ne na odbojkarskem igrišču, pač pa jih je v svoje roke vzel trener za telesno pripravo Gregor Sobočan.

Preberi več
Aleš Oblak

NOV TRENER V FORMISU - BORIS KLOKOČOVNIK

V sezoni 2020/21 bo odbojkarice 1. ženske ekipe Formisa vodil Boris Klokočovnik, v prejšnji sezoni trener Weiler Volley iz Zreč. Gre za priznanega in uveljavljenega trenerja, z veliko izkušnjami mladih selekcij, tudi pri vodenju selekcij deklic naših reprezentance.

Preberi več
Aleš Oblak

K SLOVENSKIM PRVAKOM PRIHAJA TOMAN

V domovino se iz Nemčije seli 22-letni prosti igralec in občasni reprezentant Urban Toman. Gorenjec se je po uspešni sezoni pri nemškem Frankfurtu dogovoril za sodelovanje s slovenskimi prvaki.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

CALCIT šE NAPREJ V VRHU SLOVENSKE ODBOJKE

Kamniški odbojkarji so imeli v svoji dolgi in bogati zgodovini na svoji klopi že številne odlične trenerje, nihče od njih pa kot igralec ni naredil tako blesteče kariere kot Gregor Jerončič. V zadnjih letih je kot trener deloval v Italiji.

Preberi več
Klemen Brumec

EVA POGAčAR OSTAJA V CALCITU

Mlada, še ne dvajsetletna podajalka Eva Pogačar bo tudi v prihodnji sezoni nosila dres kamniške ekipe Calcit Volley. Pogačarjeva se je v Kamnik vrnila januarja, po tem ko je klub v lanskem poletnem premoru zapustila v želji po igranju v najmočnejši italijanski ligi.

Preberi več
OK Merkur Maribor

GORENJCA NA ŠTAJERSKO

Pred dnevi sta nova člana OK Merkur Maribor postala brata Adi in Sani Adžović, Na Jesenicah rojena mladeniča prihajata v mariborski klub iz OK National Žirovnica, kjer sta v minuli sezoni igrala v 2. državni odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak

SATLER: PO 25 LETIH JE DOVOLJ

»Lepo je bilo,« odgovori na vprašanje, kako bi opisal svojo kariero. Odločil se je, da bo prenehal z aktivnim igranjem in se posvetil novim izzivom. Prvi se je hitro pojavil, saj bo Rok Satler v prihodnji sezoni pomočnik trenerja ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Klemen Brumec

MIHA BREGAR šE DVE LETI V DRESU CALCIT VOLLEY

V anketi pristašev Calcit Volleyja sta bila za najboljši blokerski par zadnjega desetletja, ki je moški ekipi prineslo dva pokalna naslova in kar osem naslovov slovenskega podprvaka, izbrana Sašo Štalekar in Miha Bregar.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA SESTAVLJA EKIPO

Po predčasnem zaključku sezone, v kateri so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana ubranili naslov pokalnih, srednjeevropskih in državnih prvakov, sta vodstvo in strokovni štab že aktivna pri sestavi ekipe za naslednjo.

Preberi več