Odbojkarska zveza Slovenije
 
OZS

ODBOJKARJI ZAČELI S PRIPRAVAMI NA SP

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer je začela s pripravami na septembrsko svetovno prvenstvo, ki ga bosta skupaj gostili Italija in Bolgarija. Selektor izbrane vrste, Slobodan Kovač, ima na voljo vse najboljše slovenske odbojkarje.

Preberi več
CEV

KOVAČ PRIPRAVE NA SP ZAČENJA S 16 ODBOJKARJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v ponedeljek, 16. julija, začela s pripravami na svetovno prvenstvo, ki ga bosta od 12. do 30. septembra gostili Italija in Bolgarija. Selektor izbrane vrste Slobodan Kovač bo v v Kranjski Gori zbral šestnajst odbojkarjev.

Preberi več
Aleš Oblak

KOVAČ OBJAVIL SPISEK ZA SVETOVNO PRVENSTVO

Selektor moške reprezentance Slobodan Kovač na pripravah za svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji računa na 21 igralcev, ki jih je uvrstil na spisek. Na njem so vsi naši najboljši odbojkarji, poleg njih pa tudi igralci, ki so v letošnji evropski ligi nosili največje breme.

Preberi več
Vanja Keser

V KOVAČEVEM ŠTABU ODSLEJ TUDI SVETOZAREVIĆ

Selektor moške reprezentance Slobodan Kovač je vodstvo naše izbrane vrste okrepil s še enim priznanim strokovnjakom, Draganom Svetozarevićem. Srbski strateg, s katerim je Kovač sodeloval že pri vodenju reprezentance Irana, se bo štabu pridružil julija, na začetku priprav na SP.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA KONEC EVROPSKE LIGE PORAZ Z NIZOZEMCI

Slovenski odbojkarji so morali na zadnji tekmi evropske lige priznati premoč Nizozemski. Na srečanju, ki ni več odločalo o potniku na zaključni turnir najboljše četverice, so bili gostje uspešnejši z 1:3 (-19, -23, 23, -14).

Preberi več
CEV

ZA KONEC ŠE Z NIZOZEMCI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala še zadnje srečanje evropske lige. Tekmeci v dvorani Tabor bodo Nizozemci, ki so bili v uvodnem obračunu v Doetinchemu uspešnejši s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO PRVE ZMAGE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu evropske lige premagala Ukrajino in se veselila prve zmage v letošnji sezoni. Naši fantje so bili po več kot dveh urah igre od tekmecev boljši s 3:2 (20, -20, -21, 23, 14).

Preberi več
CEV

PROTI UKRAJINCEM PO TAKO ŽELENO ZMAGO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri odigrala še peto tekmo v letošnji evropski ligi. Tekmeci naše izbrane vrste bodo Ukrajinci, varovanci selektorja Sama Miklavca pa si bodo pred domačim občinstvom v Mariboru skušali zagotoviti prve točke.

Preberi več
CEV

TURŠKI ODBOJKARJI ŠE DRUGIČ BOLJŠI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala tudi na drugi medsebojni tekmi evropske lige priznati premoč Turčiji. Gostitelji so bili v nabito polni dvorani v Samsunu boljši prepričljivo, s 3:0 (22, 15, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

ŽE JUTRI ZNOVA S TURČIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentance je pripotovala v Samsun, kjer se bo jutri, v 4. krogu evropske lige, pomerila s Turčijo. Naša izbrana vrsta v letošnji sezoni na treh srečanjih še ni zmagala, zato si fantje še toliko bolj želijo prve zmage.

Preberi več