Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

RUSKO MOŠTVO MOČNEJŠE OD SLOVENSKIH PRVAKOV

V četrtem krogu skupinskega dela Lige prvakov so oranžni zmaji v Moskvi odigrali drugo tekmo z Zenitom iz Sankt Peterburga. Slovenski prvaki so odlično vstopili v obračun, vendar na koncu klonili s 3:0.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - MARIBOR 3:0

Na tekmi 13. kroga državnega prvenstva so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana v Tivoliju gostili OK Maribor. Gostitelji so bili prepričljivo boljši s 3:0 (16, 25, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - WALDVIERTEL 3:1

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v srednjeevropski ligi premagali avstrijski Waldviertel s 3:1. Ljubljančani so že uvrščeni na zaključni turnir, ki bo sredi marca na Dobu.

Preberi več
Aleš Oblak

NOCOJ DERBI KAMNIČANOV IN LJUBLJANČANOV

Z odlično igro, eno najboljših v letošnji sezoni, so se odbojkarji Calcit Volleyja uvrstili v četrtfinale pokala Challenge, toda varovanci Aleša Hribarja časa za proslavljanje novega uspeha kamniškega kluba nimajo.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY - ACH VOLLEY LJUBLJANA 0:3

Odbojkarji Calcit Volleyja so v derbiju 12. kroga 1. DOL za moške izgubili z AH Volleyjem z 0:3 (-23, -20, -19). Tekma je veljala tudi za srednjeevropsko ligo Mevza

Preberi več
CEV

ZA LAS PREKRATKI ZA VSAJ TOČKO

V 3. krogu skupinskega dela lige prvakov so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana gostovali v Reimsu pri francoski ekipi Chaumont VB 52 HM. Po neprepričljivem začetku, ko so ponovno lovili zaostanek 0:2, so prikazali boljšo igro in na koncu klonili s 3:1 (18, 13, -28, 26) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANČANI PRVIČ PROTI CHAUMONTU

Po osvojeni lovoriki Pokala Slovenije in uspešnem uvodu v novo koledarsko leto je za slovenske prvake čas, da se pomerijo še s tretjim tekmecem v skupinskem delu Lige prvakov. V ponedeljek Ljubljančani potujejo na sever Francije, kjer jih v torek čaka obračun s Chaumont VB 5 HM.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - ČRNUČE 3:0

V 11. krogu državne odbojkarske lige sta se srečala ljubljanska kluba – ACH Volley Ljubljana in OK Črnuče. Prepričljivo so s 3:0 (18, 22, 15) zmagali oranžni zmaji.

Preberi več
OK Črnuče

ACH ZMAJČKI VABIJO V ČRNUČE

Kot uvod v dvoboj obeh ljubljanskih prvoligaških ekip bo v soboto 12. januarja od 17h naprej v športni dvorani Črnuče potekal zanimiv športno-družabni dogodek: OK Črnuče in ACH Volley Ljubljana organizirata Dan odbojkarske šole ACH Zmajček.

Preberi več
Klemen Brumec

ACH VOLLEYJU LJUBLJANA ENAJSTI NASLOV

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so na zaključnem turnirju Pokala Slovenije v Kanalu prišli do enajstega naslova prvakov. V finalu so bili s 3:0 (21, 19, 22) uspešnejši od Calcit Volleyja.

Preberi več