Odbojkarska zveza Slovenije
 
Gregor Čiček

PO DRUGEM KROGU NEKAJ EKIP ŠE NEPORAŽENIH

Minulo nedeljo smo v državnem prvenstvu za kadete in kadetinje spremljali tekme 2. kroga kvalifikacij za uvrstitev v A in B ligo. Mladi odbojkarji in odbojkarice so se izkazali z dobrimi predstavami, počasi pa že postaja jasno, katere ekipe so letos najmočnejše.

Preberi več
OK Luka Koper, OK SIP Šempeter

ZAČELI TUDI KADETI IN KADETINJE

S tekmami 1. kroga kvalifikacij za uvrstitev v A ligo se je začelo letošnje kadetsko prvenstvo, v katerem se bo za naslov slovenskih prvakov pomerilo 24 moških in 63 ženskih ekip. Državne prvake bomo dobili maja prihodnje leto.

Preberi več
Peter Terglav

ZLATO V ROKE GOSTITELJEM OK SIP ŠEMPETER

V nedeljo, 27. maja, je v dvorani OŠ Šempeter potekal finalni turnir štirih ekip kadetov, ki je postregel s pravo odbojkarsko poslastico. Na koncu je zlato ostalo v domačih rokah, 2. mesto je zavzela ekipa Maribor SGD Strdin, 3. OK Brezovica, nehvaležno 4. pa Panvita Pomgrad.

Preberi več
ŽOK Triglav Kranj

PRI KADETINJAH NAJBOLJŠE GORENJKE

V nedeljo 27.5.2018 je v organizaciji ŽOK Triglav Kranj potekalo sklepno tekmovanje v letošnji sezoni-finale državnega prvenstva v kategoriji kadetinj. Naslova slovenskih prvakinj so se veselile odbojkarice Zgornje Gorenjske.

Preberi več
ŠK Pomrje Deset, OK Žužemberk

PRED KADETI LE ŠE VELIKI FINALE

Minuli vikend so potekali obračuni na polfinalnih turnirjih za kadete, na katerih so si vozovnico za veliki finale priigrale ekipe SGD Strdin, SIP Šempeter, Panvita Pomgrad in Brezovica.

Preberi več
ŽOK Braslovče, ŽOK Triglav Kranj

NAPETI POLFINALNI OBRAČUNI DALI FINALISTKE

Državno prvenstvo za kadetinje se bliža koncu. Pred mladimi odbojkaricami je namreč le še veliki finale, na katerem se bodo za naslov slovenskih prvakinj pomerile ekipe Vital Ljubljana, Braslovče, ŽOK Triglav Kranj in Zgornja Gorenjska.

Preberi več
CEV

TESEN PORAZ SLOVENK PROTI ROMUNKAM

Varovanke selektorja Borisa Klokočovnika so po dolgotrajnem boju morale priznati premoč sovrstnic iz Romunije, ki so bile boljše s 3:2 v nizih. Jutri Slovenke čaka srečanje z Nemčijo, ki bo odločalo o končnem sedmem mestu.

Preberi več
CEV

SLOVENKE PREMAGALE BELORUSINJE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela letošnjega evropskega prvenstva zabeležila še tretjo zmago. Tokrat so bile Slovenke boljše od sovrstnic iz Belorusije s 3:1.

Preberi več
CEV

RUSINJE PREVISOKA OVIRA ZA NAŠE ODBOJKARICE

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je morala na evropskem kadetskem prvenstvu v Bolgariji priznati premoč Rusiji. Tekmice so bile uspešnejše s 3:1 (23, 18, -21, 12), naša dekleta pa jutri čaka še zadnja tekma v skupini A, proti Belorusiji.

Preberi več
CEV

SLOVENKAM DRUGA ZMAGA NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je na evropskem prvenstvu v Sofiji še drugi zmagala! Naša dekleta so bila s 3:1 uspešnejša od doslej še neporaženih gostiteljic, izbrane vrste Bolgarije.

Preberi več