Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY - KRKA  3:1

V 2. krogu 1. DOL za moške sta se pomerili ekipi Calcit Volley in Krka. S 3:1 (21, -23, 13, 15) so zmagali Kamničani.

Preberi več
OK Kostanjevica na Krki

V KOSTANJEVICI NA KRKI PRVIČ B TURNIR

V Kostanjevici na Krki bo 11. ter 12.8 premierno potekal članski turnir B kategorije za moške dvojice. Igralo se bo na idilični lokaciji ob reki Krki, kjer zagotovo ne bo manjkalo dobrih odbojkarskih predstav in zabave.

Preberi več
Aleš Oblak

ZNANI DRŽAVNI PRVAKI V MLAJŠIH KATEGORIJAH

V okviru ljubljanskega turnirja se že tradicionalno odvijajo tudi finalni obračuni državnega prvenstva v mlajših kategorijah. Pred polnimi tribunami na Kongresnem trgu so odbojkarji in odbojkarice dokazali, da se za prihodnost slovenske odbojke na mivki ne gre bati.

Preberi več
OZS

MLADI ODBOJKARJI V LJUBLJANI ZA NASLOVE

Mladi slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo v četrtek in petek, 2. in 3.avgusta, v Ljubljani med seboj pomerili v finalu Sberbank državnega prvenstva v odbojki na mivki. Boji v Športnem parku Ludus in na Kongresnem trgu bodo potekali v petih starostnih kategorijah.

Preberi več
BVK Koper

V KATEGORIJI DO 18 LET LE ŠE VELIKI FINALE

V Portorožu smo lahko v organizaciji Beach volley kluba Koper lahko spremljali še drugi letošnji turnir za državno prvenstvo do 18 let, na katerem je nastopilo kar 45 dvojic iz vse Slovenije. Zmaga je šla v roke Roku Možiču in Jaki Udrihu ter Lani Žužek in Zali Špoljarič.

Preberi več
Aleš Oblak

V KRANJU OKRONALI NOVE/STARE DRŽAVNE PRVAKE

V Kranju, kjer že tradicionalno poteka državno prvenstvo v odbojki na mivki, so Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ubranili naslove državnih prvakov.

Preberi več
Aleš Oblak

V KRANJU ZA NASLOVE DRŽAVNIH PRVAKOV NA MIVKI

Z današnjimi kvalifikacijami se začenja državno prvenstvo v odbojki na mivki. V Kranju bomo spremljali najboljše slovenske dvojice, ki se bodo med seboj pomerile za naslova slovenskih prvakov. Branili ju bodo Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk ter Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik.

Preberi več
Boštjan Vidrajz

POLOVIČEN USPEH SLOVENCEV V MOKRONOGU

Mednarodnega turnirja v Mokronogu, z nazivom Alcatron open 2018, se je udeležilo 19 moških in 16 dvojic iz štirih držav, Slovenije, Srbije, Hrvaške in Brazilije. Zmage so se veselili Slovenca Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Srbkinji Nataša Savović in Nina Škarić.

Preberi več

PRVIČ NA MIVKI TUDI ODBOJKARJI DO 18 LET

Minuli vikend smo v Ljubljani in Beltincih spremljali turnirja za državno prvenstvo v kategorijah do 18 let in junior. V Črnučah se je med seboj pomerilo 46 parov iz vse Slovenije, v Prekmurju pa je bil na sporedu še drugi regijski turnir najmlajših odbojkarjev na mivki.

Preberi več
Aleš Oblak

DRŽAVNO PRVENSTVO V KRANJU NA ŠE VIŠJI RAVNI

Najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo za naslov državnih prvakov že tradicionalno pomerili v Kranju. Sberbank Državno prvenstvo bo zopet potekalo v okviru prireditve Kranfest, 20. in 21. julija, prizorišče odbojkarskih bojev pa se seli na osrednji priredi

Preberi več