Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE DO TRETJE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala tretjo tekmo evropske lige in vknjižila še tretjo zmago. Naša dekleta so bila na gostovanju v Tartuju uspešnejše od Estonk, potem ko so se veselile prepričljive zmage s 3:0 (-23, -21, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SE žE PRIPRAVLJAJO V TARTUJU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Estoniji, kjer jo v nedeljo čaka tretja tekma evropske lige, opravila prvi trening. Vzdušje v našem taboru je še naprej zelo dobro, dekleta z veliko motivacije pričakujejo obračun s tekmicami.

Preberi več

POKAL ZA EUROVOLLEY PREMIERNO V SLOVENIJI

Evropska odbojkarska konfederacija CEV bo pokal za zmagovalca evropskega prvenstva 2019, ki bo septembra potekalo v Franciji, Sloveniji, Belgiji in na Nizozemskem, prvič predstavila 5. junija v Ljubljani. Trofejo si bo premierno moč ogledati v sklopu prireditve 99 dni.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO IZJEMNE ZMAGE NAD GRKINJAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi evropske lige vknjižila še drugo zmago. Potem, ko so naša dekleta v prvem krogu slavila nad Estonijo, so bila tokrat v gosteh uspešnejša še od Grčije. Obračun v Korintu se je zaključil z rezultatom 3:0 (-19, -24, -21)

Preberi več
OZS

EUROVOLLEY KARAVANA TOKRAT NA DOLENJSKEM

Z našima nekdanjima reprezentantoma Miho Plotom in Danijelom Konciljo, dobitnikoma srebra z evropskega prvenstva 2015, smo obiskali Osnovno šolo Žužemberk in Osnovno šolo Bršljin v Novem mestu.

Preberi več
Aleš Oblak

GIULIANI ZA ZDAJ ZELO ZADOVOLJEN

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Kranjski Gori začela s tretjim tednom priprav na letošnjo sezono, ki jo bodo naši fantje s turnirjem FIVB Challenger Cup odprli 3. julija v Ljubljani. Selektor izbrane vrste, Alberto Giuliani, je s prvimi treningi zelo zadovoljen.

Preberi več
Simona Markovič

VSE V ZNAMENJU EUROVOLLEY-JA

Evropsko prvenstvo v odbojki za moške se nezadržno približuje in promocija dogodka je v polnem teku. Da bi to pomembno tekmovanje, ki ga bo septembra gostila tudi Ljubljana, približali najmlajšim, je Odbojkarska zveza Slovenije v tem tednu pričela s projektom EuroVolley Tour.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE EVROPSKO LIGO ZAčELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je nastop v evropski ligi začela z zmago nad Estonijo. Varovanke selektorja Alessandra Chiappinija so bile za uvod pred domačimi navijači v Mariboru od tekmic uspešnejše s 3:0 (18, 22, 23).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala prvo tekmo letošnje evropske lige. Slovenke, ki se bodo v skupini B, skupaj z Estonijo, Grčijo in Portugalsko, borile za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, se bodo za uvod pomerile z Estonkami

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKAM USPEL TEST PRED ESTONIJO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Mariboru odigrala zadnjo pripravljalno tekmo pred sobotnim obračunom evropske lige z Estonijo. Naša dekleta so se veselila zmage nad Avstrijkami, boljša so bila s 3:1 (-23, 25, 18, 20).

Preberi več