Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

POKERŠNIK IN PLAHUTNIK ZA UVOD DEVETA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik sta za uvod v letošnjo sezono svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour nastopila na turnirju v Indiji in osvojila končno 9. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

IZJEMNA VRNITEV NEKDANJE EVROPSKE PRVAKINJE

S finalnima obračunoma se je zaključil turnir svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. Zlato odličje sta osvojili Grkinji Panagiota Karagkouni in Vasiliki Arvaniti, pri moških sta bila najboljša Belorusa Aleksander Žadkov in Pavel Pjatruška.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V LJUBLJANI BREZ FINALNIH OBRAČUNOV

Slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki ne bomo gledali v bojih za odličja na turnirju svetovne serije v Ljubljani. Na petem mestu so turnir zaključili Ana Skarlovnik in Nina Lovšin ter Jure Peter Bedrač in Vid Jakopin.

Preberi več
Aleš Oblak

SKARLOVNIKOVA IN LOVŠINOVA MED OSMERICO

Slovenski odbojkarici na mivki, Ana Skarlovnik in Nina Lovšin, sta se na turnirju svetovne serije v Ljubljani uvrstili med najboljših osem dvojic. Pri moških so pomembni zmagi dosegli Vid Jakopin in Jure Peter Bedrač ter Danijel Pokeršnik in Gašper Plahutnik.

Preberi več
OZS

SLOVENSKI ODBOJKARJI NA MIVKI RAZKRILI CILJE

Prihodnji četrtek se bo v Ljubljani začel turnir svetovne serije v odbojki na mivki, FIVB Beach Volleyball World Tour, na katerem bomo lahko spremljali devet slovenskih dvojic.

Preberi več
Aleš Oblak, FIVB

ODBOJKARSKA KARAVANA PRIHAJA V SLOVENIJO

Od turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bo med 29. novembrom in 2. decembrom gostila Ljubljana, nas ločita le še dva tedna. V boj za najvišja mesta se bo podalo tudi devet slovenskih dvojic, na čelu z Danijelom Pokeršnikom in Gašperjem Plahutnikom ter Nino Lovšin in

Preberi več
FIVB

SLOVENCI TOKRAT BREZ NASTOPA V GLAVNEM DELU

Slovenski odbojkarji na mivki, Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik ter Tjaša Kotnik in Nina Lovšin, so nastopili na turnirjih svetovne serije FIVB Beach Volleyball World Tour v Moskvi in Vaduzu, a se niso uspeli prebiti skozi kvalifikacije.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE DVOJICE OBSTALE V KVALIFIKACIJAH

Kljub uvodni zmagi Bevčeve in Kersnikove se nobeni izmed treh slovenskih dvojic, ki so nastopile v kvalifikacijah, ni uspelo prebiti na glavni del turnirja.

Preberi več
FIVB

SEZONA NA MIVKI ŽE V POLNEM ZAGONU

Slovenski odbojkarji in odbojkarice so v letošnjem letu zabeležili že lepo število nastopov na turnirjih svetovne lige, v maju pa se je za naše dvojice začel glavni del sezone, v kateri bo eden od vrhuncev nastop na domačem turnirju v Ljubljani, v začetku avgusta.

Preberi več
FIVB

POKERŠNIK IN BOŽENK ZA KONEC DEVETA

Slovenska odbojkarja na mivki Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk sta turnir svetovne lige v Maleziji zaključila na 9. mestu. V boju za uvrstitev med najboljših osem dvojic sta morala, z 1:2 (20, -19, 11), priznati premoč Tajcema Nuttanonu Inkiewu in Sedtawatu Padsawudu.

Preberi več