Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

UKRAJINCI V EVROPSKI LIGI BOLJŠI OD SLOVENCEV

Slovenski odbojkarji so v Ivano Frankivsku odigrali drugo srečanje evropske lige. V prvih dveh nizih izjemno izenačen obračun je pripadel Ukrajincem, ki so se nato s prepričljivo igro v 3. nizu veselili zmage s 3:0 (23, 23, 18).

Preberi več
OZS

SLOVENCI JUTRI V GOSTEH PROTI UKRAJINCEM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo jutri, na drugi tekmi evropske lige, pomerila z Ukrajino. Naša izbrana vrsta, ki je zvečer preizkusila dvorano v Ivano-Frankivsku, si bo po uvodnem porazu proti Nizozemski skušala priigrati prvo zmago.

Preberi več
CEV

NIZOZEMCI PREVISOKA OVIRA ZA NAŠE ODBOJKARJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je morala na prvi tekmi Zlate evropske lige v Doetinchemu priznati premoč Nizozemski. Gostitelji so bili uspešnejši po štirih nizih, s 3:1 (12, -24, 15, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

POŠKODBA MATICA VRTOVCA

Zaradi poškodbe gležnja na tekmi evropske lige na Nizozemskem in v Ukrajini ni odpotoval član moške odbojkarske reprezentance, Matic Vrtovec. Izkazalo se je, da je poškodba prehuda, da bi bil 21-letni odbojkar iz Renč lahko na voljo selektorju Samu Miklavcu.

Preberi več
OZS

MLADI SLOVENCI PO ZMAGO PROTI NIZOZEMSKI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Doetinchemu opravila prvi trening pred jutrišnjo tekmo evropske lige proti Nizozemski. Medtem, ko se bo naša izbrana vrsta prvič predstavila v pomlajeni zasedbi, bodo gostitelji igrali v svoji najmočnejši sestavi.

Preberi več
Aleš Oblak

ODBOJKARJI Z OPTIMIZMOM NA NIZOZEMSKO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v Kranjski Gori opravila še zadnji trening pred odhodom v Doetinchem, kjer bo v nedeljo igrala prvo tekmo evropske lige proti gostiteljici, Nizozemski.

Preberi več
Aleš Oblak

V REPREZENTANCI TUDI MATEJ KÖK

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo v Kranjski Gori opravila še zadnje treninge pred odhodom na Nizozemsko, kjer se bo v nedeljo začela evropska liga. Izbrani vrsti se je pridružil sprejemalec Matej Kök, ki bo Samu Miklavcu na voljo tudi za prve tekme.

Preberi več
Aleš Oblak

PRED ODBOJKARJI LE ŠE TEDEN DNI PRIPRAV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo z nastopi v evropski ligi začela 20. maja, na Nizozemskem. Za izbrano vrsto sta že skoraj dva tedna priprav, zadnji teden treningov pred odhodom na Nizozemsko pa bo selektor Samo Miklavc namenil telesni pripravi in uigravanju.

Preberi več
Aleš Oblak

REPREZENTANCA ŽE KOMPLETNA

Pripravam slovenske moške odbojkarske reprezentance, ki so se začele v ponedeljek, so se priključili še preostali odbojkarji s spiska selektorja Slobodana Kovača. Jan Kozamernik, Dane Mijatović, Matic Videčnik in Tonček Štern so v Kranjski Gori danes že prvič trenirali.

Preberi več
OZS

ODBOJKARJI ZAČENJAJO S PRIPRAVAMI

Slovenska moška reprezentanca se je zbrala v Kranjski Gori, kjer se bo pripravljala na začetek evropske lige. Pomlajena izbrana vrsta, katere cilj bo uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice evropskega tekmovanja, je v dvorani Vitranc motivirano začela z delom.

Preberi več