Odbojkarska zveza Slovenije
 
Gregor Čiček, OD Vital Ljubljana

MLAJŠE ODBOJKARICE SPET NA PARKETU

Mlade odbojkarice so minulo soboto znova preizkusile parket in se med seboj pomerile na turnirjih za državno prvenstvo v mali odbojki. Dečki s tekmovanjem še niso začeli, jih pa prve tekme čakajo v soboto, 15. decembra.

Preberi več
Aleš Oblak

IZJEMNA VRNITEV NEKDANJE EVROPSKE PRVAKINJE

S finalnima obračunoma se je zaključil turnir svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. Zlato odličje sta osvojili Grkinji Panagiota Karagkouni in Vasiliki Arvaniti, pri moških sta bila najboljša Belorusa Aleksander Žadkov in Pavel Pjatruška.

Preberi več
OK Kamnik

KAMNIŠKE MLADINKE ZANESLJIVO V FINALE

V dvorani OŠ Stranje je v organizaciji OK Kamnik potekal eden od dveh polfinalnih turnirjev mladinskega državnega prvenstva. Prvo mesto so prepričljivo osvojile odbojkarice Calcit Volley-ja, na finalnem turnirju bo igrala tudi Nova KBM Branik, ki je odpravila Zreče.

Preberi več
Tine Strosar

GEN-I VOLLEY - ANKARAN HRVATINI 3:0

V 8. krogu državnega prvenstva je ekipa Gen-i Volley v Gorici gladko opravila z ekipo Ankaran Hrvatini, in sicer s 3:0 ( 21, 7, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY II - ŽOK LJUTOMER 3:0

Odbojkarice druge ženske ekipe Calcit Volleyja so v tekmi osmega kroga 1A. DOL za ženske v domači dvorani premagale Ljutomer s 3:0 (15, 17, 16).

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - HOČE 3:0

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so v 8. krogu državnega prvenstva v dvorani Tivoli gostili OK Hoče in jih premagali s 3:0 (17, 20, 22).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI V LJUBLJANI BREZ FINALNIH OBRAČUNOV

Slovenskih odbojkarjev in odbojkaric na mivki ne bomo gledali v bojih za odličja na turnirju svetovne serije v Ljubljani. Na petem mestu so turnir zaključili Ana Skarlovnik in Nina Lovšin ter Jure Peter Bedrač in Vid Jakopin.

Preberi več
OK Triglav Kranj

HIŠA NA KOLESIH TRIGLAV - SALONIT ANHOVO 3:0

V 8. krogu 1. DOL za moške sta se srečali ekipi Hiša na kolesih Triglav in Salonit Anhovo. Zmago so slavili s 3:0 ( 19, 19, 30), ki so z lepo igro in zelo malo napakami presenetili goste iz Primorske.

Preberi več
Jure Zauneker

PANVITA POMGRAD - CALCIT VOLLEY 0:3

Favorizirani Kamničani so v Murski Soboti po slabi uri in pol igre rutinirano opravili z domačo Panvito Pomgrad, pa čeprav je bila tekma dejansko bolj izenačena kot na koncu pokaže končni rezultat. Še posebej v uvodnih dveh nizih, ki sta se končala na razliko.

Preberi več
Aleš Oblak

MARIBOR - ČRNUČE 3:0

V 8. krogu 1. DOL za moške sta se srečali ekipi Maribora in Črnuč. S 3:0 (-15, -25, -16) so bile uspešnejši domači, ki so se veselili nove prvenstvene zmage v sezoni.

Preberi več