Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY - SALONIT ANHOVO 3:0

Odbojkarji Calcit Volleyja so na drugi polfinalni tekmi državnega prvenstva, v odličnem vzdušju v Kamniku, premagali Salonit Anhovo s 3:0 (19, 21, 22) in izenačili izid v zmagah na 1:1. Odločilna tretja tekma za uvrstitev v finale bo jutri, ob 19. uri.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - PANVITA POMGRAD 3:0

Na drugi polfinalni tekmi državnega prvenstva je ponovno slavila ekipa ACH Volleyja Ljubljana. Proti Panviti Pomgrad je bila boljša s 3:0 (22, 21, 17) in zasluženo napredovala v finale.

Preberi več
CEV

PRVA ZMAGA SLOVENK NA EVROPSKEM PRVENSTVU

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je evropsko prvenstvo do 17 let v Bolgariji začela z zmago. Naša dekleta so bila s 3:1 uspešnejša (18 , 20, -22, 14) od vrstnic z Madžarske.

Preberi več
MOK Krka

KRKA - ČRNUČE 2:3

Na tekmi 6. kroga zelene skupine sta se v Novem mestu pomerila Krka in Črnuče. Zmaga z 2:3 (26, 22, -21, -22, -9) je pripadla gostom, nič manj veseli pa niso bili Novomeščani, ki so si s prigarano točki priborili dodatne kvalifikacije za obstanek v prvi ligi.

Preberi več
GEN-I Volley

GEN-I VOLLEY - TRIGLAV KRANJ 1:3

Na odločilni tekmi za obstanek v 1. ligi so Novogoričani po napeti in izenačeni tekmi morali priznati premoč Kranjčanom z rezultatom 1:3 (22, -24, -20, -23).

Preberi več
CEV

V PETEK SE ZAČENJA EVROPSKO PRVENSTVO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca je odpotovala v Bolgarijo, kjer se bo v petek začelo evropsko prvenstvo. Naša dekleta se v boj za najvišja mesta podajajo skupaj z Madžarsko, Srbijo, Bolgarijo, Rusijo in Belorusijo.

Preberi več
Aleš Oblak

CALCIT VOLLEY - NOVA KBM BRANIK 0:3

Odbojkarice Calcit Volleyja so v drugi finalni tekmi končnice v 1. DOL za ženske pred svojimi navijači izgubile proti Novi KBM Braniku z 0:3 (-13, -21, -23). Izid v zmagah je zdaj 2:0 za Mariborčanke, tretja tekma v boju za naslov državnih prvakinj pa bo v ponedeljek.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

SALONIT ANHOVO - CALCIT VOLLEY 3:0

Odbojkarji Salonita Anhovo so na prvi tekmi polfinala državnega prvenstva v Kanalu premagali Calcit Volley z rezultatom 3:0 (23, 16, 29).

Preberi več
OK Šempeter

ALIANSA ŠEMPETER - FORMULA FORMIS 1:3

Odbojkarice Alianse Šempeter so morale tudi na drugi tekmi malega finala državnega prvenstva priznati premoč nasprotnicam iz Rogoze. Ekipa Formule Formis je slavila s 3:1 (19, -22, 18, 21) in se veselile skupne zmage z 2:0 in osvojitve bronastega odličja.

Preberi več
FIVB

BOŽENK IN POKERŠNIK ZA LAS OB ČETRTFINALE

Slovenska odbojkarja na mivki Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik sta na turnirju svetovne serije v Satunu osvojila 9. mesto. Naša predstavnika sta možnost za uvrstitev med najboljših osem dvojic izgubila potem, ko sta po hudem boju z Japoncema Shiratorijem in Agebo izgubila z 1:2

Preberi več