Odbojkarska zveza Slovenije
 

PRVIČ NA MIVKI TUDI ODBOJKARJI DO 18 LET

Minuli vikend smo v Ljubljani in Beltincih spremljali turnirja za državno prvenstvo v kategorijah do 18 let in junior. V Črnučah se je med seboj pomerilo 46 parov iz vse Slovenije, v Prekmurju pa je bil na sporedu še drugi regijski turnir najmlajših odbojkarjev na mivki.

Preberi več
Aleš Oblak

DRŽAVNO PRVENSTVO V KRANJU NA ŠE VIŠJI RAVNI

Najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo za naslov državnih prvakov že tradicionalno pomerili v Kranju. Sberbank Državno prvenstvo bo zopet potekalo v okviru prireditve Kranfest, 20. in 21. julija, prizorišče odbojkarskih bojev pa se seli na osrednji priredi

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERŠNIK PRVIČ MED ELITO

V svetovni seriji v odbojki na mivki smo lahko spremljali nastope sedmih slovenskih dvojic, ki so igrale na turnirjih v portugalskem Espinhu in hrvaškem Poreču. Veliki met je uspel Nejcu Zemljaku in Janu Pokeršniku, dobro sta se odrezala tudi Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk.

Preberi več
Klemen Brumec

MLADI ŠE DRUGIČ NA MIVKI

V ljubljansko-gorenjski regiji in v primorski regiji z Logatcem je bilo minuli vikend zelo pestro, saj smo spremljali že druge turnirje za državno prvenstvo v kategorijah do 14 let in junior. Mladi odbojkarski upi so prikazali lepe predstave in odbojko na mivki na visoki ravni.

Preberi več
OZS

TUDI DRUGI POLETNI KAMP OZS USPEL

Od ponedeljka do sobote, 25. do 30. junija, je v Termah Čatež potekal 2. Poletni odbojkarski kamp v organizaciji Odbojkarske zveze Slovenije, ki se ga je udeležilo 64 otrok iz vse Slovenije.

Preberi več

IZ PRAGE S TREMI MEDALJAMI

Slovenski odbojkarji na mivki so odlično nastopili na srednjeevropskem prvenstvu MEVZA v Pragi. V kategorijah do 16 let, do 18 let in do 20 let so osvojili tri odličja, dve zlati in eno bronasto.

Preberi več

MLADI ODBOJKARJI NA MIVKI ODLIČNO ZAČELI

Slovenska reprezentanca v odbojki na mivki je odpotovala na srednjeevropsko prvenstvo MEVZA v Pragi in že prvi dan navdušila z odličnimi predstavami v kategorijah do 16, do 18 in do 20 let.

Preberi več
OKS

KOTNIKOVA IN JANČARJEVA DO 5. MESTA

Slovenski odbojkarji na mivki so zaključili z nastopi na sredozemskih igrah v Tarragoni. Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta osvojili 5. mesto, Tadej Boženk in Danijel Pokeršnik sta bila na koncu deveta.

Preberi več
Aleš Oblak

NA SVETOVNI SERIJI V LJUBLJANI KAR 73 DVOJIC

V Ljubljano na prvi avgustovski vikend prihajajo vrhunske evropske in svetovne odbojkarice in odbojkarji na mivki, ki se bodo v družbi najboljših slovenskih dvojic na turnirju svetovne serije FIVB Beach World Tour borili za pomembne točke v boju za nastop na olimpijskih igrah.

Preberi več
OKS

ODLIČEN ZAČETEK ODBOJKARJEV NA MIVKI

Slovenski odbojkarji na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik ter Danijel Pokeršnik in Tadej Boženk so z odliko začeli svoje nastope na sredozemskih igrah v Tarragoni. Dekleti sta vknjižili zmagi proti dvojicama s Cipra in z Alžirije, fanta sta bila prav tako uspešnejša od Alžircev.

Preberi več