Odbojkarska zveza Slovenije
 
MEVZA

LANI DRUGI, LETOS TRETJI

Odbojkarji Calcit Volleyja so na zaključnem turnirju srednjeevropske lige v Pliberku v tekmi za tretje mesto premagali avstrijsko ekipo Union Raiffeisen Waldviertel s 3:1 (21, -23, 16, 23).

Preberi več
MEVZA

ACH VOLLEYJU šE DEVETI NASLOV

V finalu srednjeevropskega pokala sta se pomerila najboljša avstrijska in slovenska kluba. Prepričljivo pa so s 3:0 (-17, -23, -15) naslov osvojili slovenski prvaki, ki so tako že devetič osvojili pokal MEVZA!

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI DERBI LJUBLJANčANOM

Na zaključnem turnirju v Pliberku sta se v polfinalu pomerila oba slovenska predstavnika v srednjeevropski ligi. Še tretjič to sezono so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana slavili nad Calcit Volleyjem in bodo v finalu igrali z Dobljani, Kamničani se podajajo v boj za 3. mesto.

Preberi več
Aleš Oblak

V MEVZI NI PROSTORA ZA MEVžE

Ta konec tedna se odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana odpravljajo v Pliberk na zaključni turnir srednjeevropskega pokala. Ni skrivnost, da je osvojitev naslova eden izmed ciljev sezone, vendar najprej si bo potrebno pridobiti vstopnico za finale.

Preberi več
Aleš Oblak

LANI SO V POLFINALU PRESENETILI LJUBLJANčANE

Če so imeli odbojkarji Calcit Volleyja še pred dobrim mesecem dni preveliko število tekem, so zdaj že v velikem pričakovanju, saj je od njihove zadnje z Mariborom minilo nekaj manj kot 14 dni.

Preberi več
Nova KBM Branik

MARIBORčANKE IZGUBILE V FINALU MEVZA-E

Odbojkarice Nove KBM Branik so v češkem Olomoucu klonile v finalu srednjeevropske lige MEVZA proti domačem VK UP Olomoucom. Gostiteljice so bile uspešnejše s 3:1 (25:19, 25:17, 20:25, 25:16).

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA - MLADOST ZAGREB 3:0

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana so se v zadnjem krogu srednjeevropske lige pomerili z zagrebško Mladostjo. Tekma ni odločala o ničemer, saj so slovenski prvaki z zmago s 3:0 le potrdili prvo mesto na lestvici, Zagrebčani pa so že pred tem ostali brez možnosti za finale.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SK POSOJILNICA DOB 3:0

V predzadnjem krogu rednega dela MEVZE so odbojkarji ACH Volleyja gostili drugouvrščeno Posojilnico z Doba. Nasprotniki, ki so v Ljubljano prišli brez 4 igralcev, med njimi tudi Mateja Köka, so se dva niza dostojno upirali, nato pa popustili. S 3:0 so slavili slovenski prvaki.

Preberi več
Aleš Oblak

MEDNARODNI KONEC MESECA V TIVOLIJU

Čeprav so si odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana že krepko pred koncem rednega dela srednjeevropske lige zagotovili mesto na zaključnem turnirju, bo vseeno zanimivo spremljati zadnja dva kroga. Oranžni zmaji bodo v sredo in v četrtek v Tivoliju gostili Dobljane in Zagrebčane.

Preberi več
Aleš Oblak

ZAGREBŠKI BLOK PREVISOK ZA KAMNIČANE

Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi desetega kroga rednega dela srednjeevropske lige doma izgubili z zagrebško Mladostjo z 1:3 (22, -21, -20, -21).

Preberi več