Odbojkarska zveza Slovenije
 
CEV

SLOVENKE DO TRETJE ZAPOREDNE ZMAGE

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je odigrala tretjo tekmo evropske lige in vknjižila še tretjo zmago. Naša dekleta so bila na gostovanju v Tartuju uspešnejše od Estonk, potem ko so se veselile prepričljive zmage s 3:0 (-23, -21, -24).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE SE žE PRIPRAVLJAJO V TARTUJU

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je v Estoniji, kjer jo v nedeljo čaka tretja tekma evropske lige, opravila prvi trening. Vzdušje v našem taboru je še naprej zelo dobro, dekleta z veliko motivacije pričakujejo obračun s tekmicami.

Preberi več
CEV

SLOVENKE DO IZJEMNE ZMAGE NAD GRKINJAMI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je na drugi tekmi evropske lige vknjižila še drugo zmago. Potem, ko so naša dekleta v prvem krogu slavila nad Estonijo, so bila tokrat v gosteh uspešnejša še od Grčije. Obračun v Korintu se je zaključil z rezultatom 3:0 (-19, -24, -21)

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE EVROPSKO LIGO ZAčELE Z ZMAGO

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca je nastop v evropski ligi začela z zmago nad Estonijo. Varovanke selektorja Alessandra Chiappinija so bile za uvod pred domačimi navijači v Mariboru od tekmic uspešnejše s 3:0 (18, 22, 23).

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKE ODBOJKARICE JUTRI PROTI ESTONKAM

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala prvo tekmo letošnje evropske lige. Slovenke, ki se bodo v skupini B, skupaj z Estonijo, Grčijo in Portugalsko, borile za uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice, se bodo za uvod pomerile z Estonkami

Preberi več
Aleš Oblak

CHIAPPINI OBJAVIL REPREZENTANčNI SPISEK

Selektor slovenske ženske odbojkarske reprezentance, Alessandro Chiappini, je objavil spisek reprezentance za letošnjo sezono, v kateri bodo dekleta nastopila v evropski ligi in na evropskem prvenstvu. Na seznamu je 19 odbojkaric.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENKE V EVROPSKI LIGI V TEŽKI SKUPINI

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo prihodnje leto nastopila v evropski ligi. Naša dekleta bodo igrala v srebrni ligi, v skupini B se bodo srečala s Portugalsko, Grčijo in Estonijo. Osnovni cilj naše izbrane vrste je uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak

ZA KONEC EVROPSKE LIGE PORAZ Z NIZOZEMCI

Slovenski odbojkarji so morali na zadnji tekmi evropske lige priznati premoč Nizozemski. Na srečanju, ki ni več odločalo o potniku na zaključni turnir najboljše četverice, so bili gostje uspešnejši z 1:3 (-19, -23, 23, -14).

Preberi več
CEV

ZA KONEC ŠE Z NIZOZEMCI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri v Mariboru odigrala še zadnje srečanje evropske lige. Tekmeci v dvorani Tabor bodo Nizozemci, ki so bili v uvodnem obračunu v Doetinchemu uspešnejši s 3:1.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO PRVE ZMAGE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je v 5. krogu evropske lige premagala Ukrajino in se veselila prve zmage v letošnji sezoni. Naši fantje so bili po več kot dveh urah igre od tekmecev boljši s 3:2 (20, -20, -21, 23, 14).

Preberi več