Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak/Matic Eržen

SLOVENCI žELIJO SKALP FAVORIZIRANIH RUSOV

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca se bo jutri, ob 20.30, v Areni Stožice znova pomerila z izbrano vrsto Rusije. Naša izbrana vrsta si bo proti aktualnim evropskim prvakom in eno najmočnejših reprezentanc sveta skušala priigrati uvrstitev v polfinale.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

PADLA JE BOLGARIJA, SLOVENCI V čETRTFINALU

Slovenski odbojkarji so na tekmi osmine finala EuroVolley-ja s 3:1 (-27, 17, 16, 17) prvič na uradnih srečanjih premagali Bolgarijo in si tako priborili nastop v ponedeljkovem četrtfinalu, kjer se bodo zopet pomerili z Rusijo.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI ZA čETRTFINALE PROTI MOčNI BOLGARIJI

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo jutri, ob 20.30 uri, odigrala tekmo osmine finala evropskega prvenstva. Naši fantje se bodo v Areni Stožice pomerili z Bolgarijo, eno najboljših evropskih reprezentanc in si skušali zagotoviti uvrstitev v četrtfinale.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

PRED RAZPRODANIMI STOžICAMI PROTI RUSIJI

Slovenske odbojkarje za zaključek skupinskega dela, pred razprodanimi Stožicami, čaka še obračun s prvimi favoriti skupine C, Rusi. Tekma bo na sporedu ob 17.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

RUSI POSKRBELI ZA DRUGI PORAZ SLOVENIJE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji tekmi skupinskega dela evropskega prvenstva doživela še drugi poraz. Naši odbojkarji so pred nabito polnimi Stožicami z 1:3 (-21, -21, -21) klonili proti Rusiji.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SEVERNA MAKEDONIJA PORAZILA SLOVENIJO

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na domačem evropskem prvenstvu doživela prvi poraz. Naši odbojkarji so pred številnimi gledalci z 1:3 (-24, -28, 19, -24) klonili proti Severni Makedoniji. Jutri bodo naši fantje pred razprodano Areno Stožice odigrali obračun z Rusijo.

Preberi več
Aleš Oblak/Matic Eržen

PO DNEVU POčITKA NA VRSTI SEVERNA MAKEDONIJA

Slovenski odbojkarji so na evropskem prvenstvu vknjižili že tri zmage, kot zadnje so s 3:0 odpravili Turke in tako potrdili svoje mesto med najboljšima dvema ekipama skupine C. V torek se bodo ob 17.30 uri pomerili s Severno Makedonijo, debitantko na EuroVolley-ju.

Preberi več
Matic Eržen

NASLEDNJA OVIRA: TURčIJA

Po včerajšnji zmagi nad Finsko, v izjemnem vzdušju, ki so ga pripravili številčni navijači v Stožicah, so naši fantje že povsem osredotočeni na Turčijo, s katero se bodo pomerili danes ob 20.30 uri.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENSKI ODBOJKARJI DO TRETJE ZMAGE!

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na tretji tekmi evropskega prvenstva v Ljubljani nanizala še tretjo zmago. V Areni Stožice so pred več kot 6.000 gledalci s 3:0 (28, 16, 23) padli zmagovalci letošnje evropske lige, Turki.

Preberi več
Aleš Oblak, Matic Eržen

SLOVENSKI ODBOJKARJI STRLI žILAVE FINCE

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na domačem evropskem prvenstvu, pred skoraj 8.000 gledalci, prišla do druge zmage. Naši odbojkarji so se veselili zmage s 3:1 (18, 24, -24, 15), že jutri pa jih čaka nov obračun, in sicer proti zmagovalcem evropske lige, Turkom.

Preberi več