Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

K SLOVENSKIM PRVAKOM PRIHAJA TOMAN

V domovino se iz Nemčije seli 22-letni prosti igralec in občasni reprezentant Urban Toman. Gorenjec se je po uspešni sezoni pri nemškem Frankfurtu dogovoril za sodelovanje s slovenskimi prvaki.

Preberi več
OZS

ZAKLJUčENA TUDI PRVENSTVA ZA MLADE

Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije je potrdilo predlog sklepa za takojšnji zaključek državnega prvenstva pri kadetih, kadetinjah, starejših dečkih in deklicah ter mali odbojki za sezono 2019/2020. Končnega vrstnega reda tekmovanj ni, državnih prvakov OZS ni razglasila.

Preberi več
Aleš Oblak

KOLEDAR PRVENSTEV V ODBOJKI NA MIVKI ZA MLADE

Odbojkarska zveza Slovenije je objavila nov koledar tekmovanj v odbojki na mivki v mlajših kategorijah. Prvi turnir bo na sporedu 20. junija v Novem mestu in Braslovčah, sicer pa bomo v petih kategorijah spremljali deset turnirjev. Veliki finale bo 31. julija v Ljubljani.

Preberi več
OK Salonit Anhovo

CALCIT šE NAPREJ V VRHU SLOVENSKE ODBOJKE

Kamniški odbojkarji so imeli v svoji dolgi in bogati zgodovini na svoji klopi že številne odlične trenerje, nihče od njih pa kot igralec ni naredil tako blesteče kariere kot Gregor Jerončič. V zadnjih letih je kot trener deloval v Italiji.

Preberi več
Klemen Brumec

EVA POGAčAR OSTAJA V CALCITU

Mlada, še ne dvajsetletna podajalka Eva Pogačar bo tudi v prihodnji sezoni nosila dres kamniške ekipe Calcit Volley. Pogačarjeva se je v Kamnik vrnila januarja, po tem ko je klub v lanskem poletnem premoru zapustila v želji po igranju v najmočnejši italijanski ligi.

Preberi več
OK Merkur Maribor

GORENJCA NA ŠTAJERSKO

Pred dnevi sta nova člana OK Merkur Maribor postala brata Adi in Sani Adžović, Na Jesenicah rojena mladeniča prihajata v mariborski klub iz OK National Žirovnica, kjer sta v minuli sezoni igrala v 2. državni odbojkarski ligi.

Preberi več
Aleš Oblak

SATLER: PO 25 LETIH JE DOVOLJ

»Lepo je bilo,« odgovori na vprašanje, kako bi opisal svojo kariero. Odločil se je, da bo prenehal z aktivnim igranjem in se posvetil novim izzivom. Prvi se je hitro pojavil, saj bo Rok Satler v prihodnji sezoni pomočnik trenerja ACH Volley Ljubljana.

Preberi več
Klemen Brumec

MIHA BREGAR šE DVE LETI V DRESU CALCIT VOLLEY

V anketi pristašev Calcit Volleyja sta bila za najboljši blokerski par zadnjega desetletja, ki je moški ekipi prineslo dva pokalna naslova in kar osem naslovov slovenskega podprvaka, izbrana Sašo Štalekar in Miha Bregar.

Preberi več
CEV

ACH VOLLEY LJUBLJANA SESTAVLJA EKIPO

Po predčasnem zaključku sezone, v kateri so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana ubranili naslov pokalnih, srednjeevropskih in državnih prvakov, sta vodstvo in strokovni štab že aktivna pri sestavi ekipe za naslednjo.

Preberi več
Nino Verdnik

SPREMEMBE V ODBOJKARSKEM PRVENSTVU

Odbojkarska zveza Slovenije je klubom predstavila nov sistem tekmovanja v okviru državnega prvenstva. Slednje se bo v prvoligaški konkurenci po novem odvijalo po trikrožnem sistemu in z dvema prvima ligama, v prvenstvu pa bodo že od samega začetka nastopale vse ekipe.

Preberi več