Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

POKERšNIK IN ZEMLJAK BREZ NAPREDOVANJA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak se na turnirju svetovne serije v Edmontonu v Kanadi nista uvrstila v izločilne boje in sta tako zaključila s tekmovanjem.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA NAJVIšJA MESTA OSEM NAšIH DVOJIC

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je objavila seznam ekip, ki jih bomo med 1. in 4. avgustom lahko spremljali na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. V boj za najvišja mesta se podajajo dvojice iz kar 29 držav, tudi osem slovenskih.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANSKI SPEKTAKEL ZNOVA REKORDNO

V začetku avgusta bomo v Sloveniji zopet gostili turnir svetovne serije v odbojki na mivki, za katerega je zanimanje znova izjemno. Odbojkarska zveza Slovenije je namreč prejela kar 86 prijav v moški in 59 v ženski konkurenci, dvojice pa prihajajo iz 32 držav.

Preberi več
FIVB

SLOVENCA NEUSPEšNA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se nista uspela prebiti skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije v švicarskem Gstaadu. V prvem krogu sta bila od njiju uspešnejša Kitajca Peng Gao in Yang Li, ki sta slavila z 21:17, 14:21 in 15:12.

Preberi več
FIVB

BRATA POKERšNIK NA KITAJSKEM DO 5. MESTA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan in Danijel Pokeršnik sta uspešno nastopila na turnirju svetovne serije v Qidongu in ga zaključila na 5. mestu. Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar sta morali v osmini finala priznati premoč tekmicama z Norveške in sta bili na koncu 9.

Preberi več
FIVB

DVA TESNA PORAZA ZAPEčATILA USODO SLOVENCEV

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak sta morala po dveh porazih na glavnem delu turnirja svetovne serije v Varšavi, sicer na enem od petnajstih najmočnejših turnirjev v FIVB Beach Volleyball World Tour, zaključiti z nastopi.

Preberi več
FIVB

SLOVENKI TOKRAT BREZ IZLOčILNIH BOJEV

Slovenski odbojkarici na mivki Tjaša Jančar in Tjaša Kotnik sta zaključili z nastopom na turnirju svetovne serije na Kitajskem. Našima dekletoma se tokrat ni uspelo prebiti v izločilne boje, drugi Slovenki, Katarina Fabjan in Klara Kregar, sta obstali v kvalifikacijah.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI NA KRONPLATZU DO VISOKEGA 5. MESTA

Slovenski odbojkarji Jernej Potočnik, Tomislav Šmuc in Matevž Berk so na turnirju svetovne serije v odbojki na snegu na Kronplatzu osvojili visoko 5. mesto. Na poti do polfinala so jih zaustavili kasnejši zmagovalci, Američani Maddison Mckibbin, Riley Mckibbin in Troy Field, ki s

Preberi več
FIVB

SLOVENCI IZPADLI V KVALIFIKACIJAH

Slovenski odbojkarji Anže Bahč, Tomislav Šmuc in Matevž Berk ne bodo igrali na glavnem delu turnirja svetovne serije v odbojki na snegu v Wagrainu-Kleinarlu.

Preberi več
Aleš Oblak

V SVETOVNI SERIJI TUDI SLOVENCI

Avstrijski Wagrain-Kleinarl bo od 28. do 31. marca prizorišče prvega turnirja svetovne serije v odbojki na snegu pod okriljem FIVB. Na turnirju bo nastopilo 26 moških in 27 ženskih ekip iz 15 držav, slovenske barve bodo branili Anže Bahč, Tomislav Šmuc in Matevž Berk.

Preberi več