Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V čETRTFINALU KAR TRI SLOVENSKE DVOJICE!

Prvi dan glavnega dela turnirja svetovne serije v Ljubljani je v slovenski tabor v moški konkurenci prinesel precej zadovoljstva. Kar tri naše dvojice so se namreč uvrstile neposredno v četrtfinale in se bodo jutri na Kongresnem trgu podale v boj za najvišja mesta.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA čETRTFINALE DVA NAšA žENSKA PARA

Slovenske odbojkarice na mivki so prvi dan glavnega dela turnirja svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani zaključile s polovičnim uspehom. V boj za četrtfinale se podajata dva naša para, Tjaša Kotnik in Tjaša Jančar ter Nina in Tajda Lovšin.

Preberi več
Aleš Oblak

DULAI IN GRüNWALD BREZ GLAVNEGA TURNIRJA

Slovenska odbojkarja na mivki Aleksander Dulai in Manuel Grünwald sta morala v 1. krogu kvalifikacij za svetovno serijo priznati premoč Američanoma Timothyju Brewsterju in Michaelu Boagu, ki sta slavila z 2:1 (-13, 17, -10) v nizih.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI NA DOMAčI MIVKI CILJAJO VISOKO

Ljubljana bo ta konec tedna prizorišče turnirja svetovne serije v odbojki na mivki. V predolimpijskem letu v Slovenijo prihajajo nekatere vrhunske dvojice iz vsega sveta, visoke cilje pa imajo tudi slovenski odbojkarji na mivki.

Preberi več

SLOVENCI ZAKLJUčILI V KVALIFIKACIJAH PINARELE

Gašper Plahutnik in Črt Bošnjak ter Vid Jakopin in Tadej Boženk so danes nastopili v kvalifikacijah turnirja svetovne serije v Pinarelli di Cervia. Žal se nobeni izmed naših dvojic ni uspelo prebiti skozi kvalifikacijsko sito.

Preberi več
FIVB

ZEMLJAK IN POKERšNIK OBSTALA V KVALIFIKACIJAH

Naša odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik sta po zmagi in enem porazu v kvalifikacijah zaključila z nastopi na turnirju svetovne serije v Tokiju.

Preberi več
FIVB

POKERšNIK IN ZEMLJAK BREZ NAPREDOVANJA

Slovenska odbojkarja na mivki Jan Pokeršnik in Nejc Zemljak se na turnirju svetovne serije v Edmontonu v Kanadi nista uvrstila v izločilne boje in sta tako zaključila s tekmovanjem.

Preberi več
Aleš Oblak

V BOJ ZA NAJVIšJA MESTA OSEM NAšIH DVOJIC

Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) je objavila seznam ekip, ki jih bomo med 1. in 4. avgustom lahko spremljali na turnirju svetovne serije v odbojki na mivki v Ljubljani. V boj za najvišja mesta se podajajo dvojice iz kar 29 držav, tudi osem slovenskih.

Preberi več
Aleš Oblak

LJUBLJANSKI SPEKTAKEL ZNOVA REKORDNO

V začetku avgusta bomo v Sloveniji zopet gostili turnir svetovne serije v odbojki na mivki, za katerega je zanimanje znova izjemno. Odbojkarska zveza Slovenije je namreč prejela kar 86 prijav v moški in 59 v ženski konkurenci, dvojice pa prihajajo iz 32 držav.

Preberi več
FIVB

SLOVENCA NEUSPEšNA V KVALIFIKACIJAH

Slovenska odbojkarja na mivki Nejc Zemljak in Jan Pokeršnik se nista uspela prebiti skozi kvalifikacije turnirja svetovne serije v švicarskem Gstaadu. V prvem krogu sta bila od njiju uspešnejša Kitajca Peng Gao in Yang Li, ki sta slavila z 21:17, 14:21 in 15:12.

Preberi več