Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

POTRDITI DOBRO FORMO ZA POT V KANAL

Odbojkarice Calcit Volleyja so v sredo v Bratislavi z odlično igro slavile na prvi tekmi prvega kroga pokala Challenge proti Slaviji, svojo dobro formo pa bodo skušale unovčiti tudi v soboto, ko jih ob 19. uri v domači dvorani čaka povratna četrtfinalna tekma pokala Slovenije.

Preberi več
OZS

POKALNI FINALE DECEMBRA V KANALU

Kanal bo med 21. in 23. decembrom gostil zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem se bodo za pokalno lovoriko pomerile najboljše štiri moške in ženske ekipe v tekmovanju. Znanih je sedem polfinalistov, čakamo še na razplet obračuna med Calcit Volley-jem in Formulo Formis.

Preberi več
Aleš Oblak

NOVA KBM BRANIK PO ZLATEM NIZU NA F4 POKALA

Odbojkarice SIP Šempetra so na povratni tekmi četrtfinala Pokala Slovenije, s 3:1 (19, -21, -16, -21), premagale Novo KBM Branik, a bodo na zaključnem turnirju najboljše četverice vseeno nastopile Mariborčanke, ki so dobile odločilni zlati niz, in sicer s 15:7.

Preberi več
Aleš Oblak

NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU TUDI CALCIT VOLLEY II

Odbojkarice ekipe Calcit Volley II so se uvrstile na zaključni turnir Pokala Slovenije. Na povratni tekmi četrtfinala v Kopru so morale sicer s 3:2 (23, -19, -19, 21, 8) priznati premoč ekipi Ankaran Hrvatini, a je zmaga na prvi tekmi, s 3:1, zadostovala za napredovanje.

Preberi več
Aleš Oblak, GEN-I Volley

TRI EKIPE ŽE NA ZAKLJUČNEM TURNIRJU POKALA

Povratne četrtfinalne tekme Pokala Slovenije za ženske so nam za zdaj prinesle tri polfinaliste, ki bodo nastopili na zaključnem turnirju najboljše četverice, 21. in 22. decembra. V boj za pokalno lovoriko se podajajo Nova KBM Branik, GEN-I Volley in Calcit Volley II.

Preberi več
Aleš Oblak, CEV

DEKLETA JUTRI ZA POKALNI POLFINALE

V tekmovanju za Pokal Slovenije za ženske bodo jutri na sporedu povratni obračuni četrtfinala, na katerih se bodo dekleta pomerila za uvrstitev v polfinale oz. na zaključni turnir najboljše četverice.

Preberi več
Aleš Oblak

ACH S SALONITOM, CALCIT PROTI ČRNUČAM

Povratne četrtfinalne tekme Pokala Slovenije so prinesle štiri polfinaliste, ki jih bomo v boju za prvo lovoriko v letošnji sezoni lahko spremljali med 21. in 23. decembrom. V boj za pokalni naslov se podajajo ACH Volley Ljubljana, Calcit Volley, Salonit Anhovo in Črnuče.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO – GEN-I VOLLEY 3:0

Na drugi tekmi 1/4 finala pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in GEN-I Volley. Z rezultatom 3:0 (23, 15, 12) so bili uspešnejši domači odbojkarji, ki so se tako uvrstili na zaključni turnir najboljše četverice Pokala Slovenije.

Preberi več
Klemen Brumec

KAMNIČANI NA F4 POKALA SLOVENIJE

Odbojkarji Calcit Volleyja so se v zadnjih desetih letih še sedmič uvrstili na zaključni turnir pokala Slovenije. Na povratni tekmi četrtfinala so z 2:3 (17, -23, -20, 15, -11) izgubili z Mariborom, a jim je napredovanje prinesla zmaga s 3:0 na prvi tekmi v Mariboru.

Preberi več
Aleš Oblak, GEN-I Volley

ODBOJKARJI PO POLFINALE, ODBOJKARICE V EVROPI

V odbojkarskem pokalu bomo v sredo spremljali povratne obračune četrtfinala, ki bodo odločali o štirih polfinalistih. Pri dekletih se GEN-I Volley in Formula Formis vračata na evropski parket.

Preberi več