Odbojkarska zveza Slovenije
 
Aleš Oblak

V POKALU SLOVENIJE ZNANI VSI FINALISTI

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Hiše na kolesih Triglav bodo igrali na zaključnem turnirju najboljše četverice Pokala Slovenije, ki bo na sporedu med 17. in 19. januarjem.

Preberi več
Simon Vesel

DANES ZA ZAKLJUčNI TURNIR POKALA SLOVENIJE

V tekmovanju za Pokal Slovenije bomo v moški konkurenci že nocoj dobili vse udeležence zaključnega turnirja najboljše četverice. Na sporedu so namreč povratne tekme četrtfinala, pri dekletih pa bomo v tem tednu spremljali prve obračune.

Preberi več
Borut Jurca, OK Salonit Anhovo - Kanal

SALONIT ANHOVO – ACH VOLLEY 2:3

Na povratni tekmi ¼ finala Pokala Slovenije za moške sta se srečali ekipi Salonit Anhovo in ACH Volley. Z rezultatom 2:3 (-18, -23, 19, 21, -8) so bili boljši gostje, ki so se uvrstili na zaključni turnir Pokala Slovenije.

Preberi več
Aleš Oblak

POTRDILI POLFINALE, čAKA JIH MARIBOR

Odbojkarji Calcit Volleyja so na povratni četrtfinalni tekmi pokala Slovenije pred svojimi navijači premagali Šoštanj Topolšico s 3:0 (16, 9, 19), s 3:0 (17, 16, 23) pa so slavili tudi pred tednom dni v gosteh.

Preberi več
Aleš Oblak/CEV

PO PETIH NIZIH BOLJšE MARIBORčANKE

Na prvi tekmi četrtfinala Pokala Slovenije so se v Novi Gorici srečale odbojkarice Gen-i Volleyja in Nove KBM Branik. V lanski sezoni najuspešnejši ekipi prvenstva sta se razšli po petih nizih, ko so z 2:3 in s 15:17 v zadnjem nizu slavile Mariborčanke.

Preberi več
Aleš Oblak/Simon Vesel

POMEMBNE ZMAGE NA PRVIH TEKMAH čETRTFINALA

V tekmovanju za Pokal Slovenije smo v četrtfinalu spremljali prva srečanja najboljših osmih ekip v moški konkurenci, pred povratnimi tekmami so si prednost zagotovili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, Calcit Volleyja, Maribora in Hiše na kolesih Triglav.

Preberi več
Simon Vesel

KRKO LASTNE NAPAKE STALE BOLJšEGA IZKUPIčKA

V prvi tekmi četrtfinala pokalnega tekmovanja sta se v Novem mestu udarila Krka in Maribor. Priča smo bili že drugemu napetemu obračunu med omenjenima ekipama v letošnjem letu, na koncu pa je ponovno zmaga pripadla gostom, tokrat z rezultatom 1:3 (-22, 21, -24, -24).

Preberi več
Alen Hadžić

ACH VOLLEY LJUBLJANA - SALONIT ANHOVO 3:0

Na prvi četrtfinalni tekmi so odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana na tivolskem parketu gostili Salonit Anhovo in se veselili zmage. Prihodnji teden v Kanal odhajajo z rezultatom 3:0, vendar bo za preboj na zaključni turnir Pokala Slovenije potrebno dobiti še drug polčas.

Preberi več
Aleš Oblak

ŽE V ŠOšTANJU ZAKORAKALI PROTI F4

Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije v gosteh premagali domači Šoštanj Topolšico s 3:0 (17, 16, 23). Povratna tekma bo na sporedu v sredo, 27. novembra, ob 20. uri, v Kamniku.

Preberi več
Alen Hadžić

POKALNI PRVAKI JUTRI PROTI KANALCEM

Odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, branilci naslova pokalnih prvakov, bodo jutri v domači dvorani odigrali prvo četrtfinalno tekmo proti vedno motiviranim odbojkarjem Salonita Anhovo. Srečanje se bo v Hali Tivoli pričelo ob 19.30.

Preberi več