Odbojkarska zveza Slovenije
 
FIVB

KUBA PO TEžKIH MUKAH IZLOčILA EGIPT

Četudi so bili Egipčani s 13. mestom najvišje uvrščena reprezentanca na FIVB lestvici na turnirju v Stožicah, so se od Ljubljane poslovili že po dveh tekmah. V prvi tekmi tretjega dne so bili namreč Kubanci boljši s 3:2 (23, 18, -23, -22, 7).

Preberi več
FIVB

SLOVENCI PREK TURKOV DO POLFINALA Z BELORUSI

Slovenija je tudi v drugi tekmi pokala FIVB Challenger prepričljivo zmagala, tokrat sicer oddala en niz, a vseeno gladko osvojila prvo mesto v skupini A. Proti Turčiji so bili naši boljši s 3:1 (-23, 16, 15, 17).

Preberi več
Aleš Oblak

PROTI TURKOM PRVA TEžKA PREIZKUšNJA

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je pokal FIVB Challenger Cup, kvalifikacije za Ligo narodov, začela s prepričljivo zmago proti Čilu, a že jutri jo čaka precej težja tekma. Nasprotniki bodo zmagovalci Zlate evropske lige, Turki. Obračun v Areni Stožice bo ob 20.30 uri.

Preberi več
FIVB

KUBANSKI MLADENIČI PREK BELORUSIJE

Trenutno 18. reprezentanca sveta Kuba je v svojem prvem nastopu na pokalu FIVB Challenger v Ljubljani dokaj prepričljivo opravila z Belorusijo. Dvakratni svetovni podprvaki so Beloruse premagali s 3:1 (20, -21, 21, 20).

Preberi več
FIVB

TURKI V POLFINALE, ČILENCI DOMOV

Na drugi tekmi drugega dne pokala FIVB Challenger v Stožicah so Turki brez večjih težav, s 3:0 (13, 22, 22), premagali Čile in tako južnoameriško reprezentanco, ki v dveh tekmah ni osvojila niza, poslali domov. Za prvo mesto v skupini se bodo Turki jutri pomerili s Slovenci.

Preberi več
Aleš Oblak

SLOVENCI PROTI ČILU PO PRVO ZMAGO

Slovenski odbojkarji so vendarle dočakali začetek tekmovalne sezone, na katero se pripravljajo vse od sredine maja. Danes, ob 20.30 uri, se bodo v Areni Stožice v okviru kvalifikacij za Ligo narodov pomerili s Čilom. Turnir FIVB Challenger Cup bosta s tekmo ob 17.30 uri odprla Eg

Preberi več
FIVB

UVODNA TEKMA TURNIRJA BELORUSOM

Belorusi, sicer tudi tekmeci Slovenije na septembrskem EuroVolleyju v Ljubljani, so odlično začeli s kvalifikacijami za Ligo narodov, saj so v Stožicah na izenačeni tekmi s 3:2 (-21, 16, -20, 24, 9) premagali Egipt.

Preberi več
FIVB

SLOVENCI NA PRVI TEKMI ZMLELI ČILENCE

Čile, v Južni Ameriki sicer ena najboljših reprezentanc, v Stožicah v prvem kolu kvalifikacij za Ligo narodov ni imela nobenih možnosti proti razigrani Sloveniji. Gostitelji turnirja, ki veljajo za prve favorite za zmago, so slavili gladko, s 3:0 (15, 15, 19).

Preberi več
Aleš Oblak

V ARENI STOžICE VSE PRIPRAVLJENO ZA SPEKTAKEL

Ljubljana bo med 3. in 7. julijem gostila pokal FIVB Volleyball Challenger, kvalifikacije za uvrstitev v Ligo narodov. Slovenski odbojkarji se bodo v Areni Stožice, kjer je že vse nared za odbojkarski spektakel, pomerili z reprezentancami Čila, Turčije,Kube, Egipta in Belorusije.

Preberi več
Aleš Oblak

PRVI TEST ZA SLOVENSKE ODBOJKARJE BO EGIPT

Slovenska moška reprezentanca zaključuje s pripravami na kvalifikacije za Ligo narodov, ki jih bo med 3. in 7. julijem gostila Ljubljana. Prvi test pripravljenosti bosta prijateljski tekmi z Egiptom, ki bosta na sporedu jutri v Stožicah in v petek na Ravnah na Koroškem.

Preberi več